Dodaj do ulubionych

akademia medyczna--gdańska

26.06.06, 11:07
siema,
napisłem @ do gdańska z pytaniem ile mają kandydatów na pierwszy rok i o
zeszłoroczny próg.
odpisali mi że na dzień dzisiejszy mają 7 ludzi na jedno mjejsce a
zeszłoroczny próg to 188pt

z tego co wiem to w zeszłym roku było 4 osoby na mjejsce, więc w tym roku
będzie niezły kosior...z matury będe mieć około 200pt i naprawde zaczynam sie
bać czy sie dostane :((((
pozdrawiam,
terianin2005
Obserwuj wątek
    • Gość: terianin2005 Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:11
      poprawka: nie na dzień dzisiejszy tylko ogólnie mają 7 osób na miejsce na
      wydział lekarski- rekrutacja już sie przecież zakonczyła :)
      • Gość: ol Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:29
        a gdzie jeszcze skladasz?
        • Gość: terianin2005 Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:29
          ja jeszcze złożyłem do poznania, ale jak tam jest 20,5 osoby na mjejsce to
          nawet nie bęnde w pierszym tysiącu ;)
      • Gość: ol Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:31
        a propos a jak jest na innych?(prog,liczba na 1miejsce)
        ?
        • Gość: parva-rana Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:05
          Gość portalu: ol napisał(a):

> a propos a jak jest na innych?(prog,liczba na 1miejsce

Prog zależeć będzie od punktacji/procentów tych, którzy tam złożyli. Im wyższe
          wyniki, tym wyższy prog - na odwrót.
          A liczba osób na miejsce? Dzwoniłam i dowiedziałam się, że na lek -8
        • Gość: medyczka Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:06
          a jak z ŚAM, AM wroc i AM poznań??
          macie jakieś info??
          • Gość: olga Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.06.06, 12:21
            20.5 osób / miejsce
            • Gość: mi Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.icpnet.pl 26.06.06, 12:45
              ale gdzie?
              • Gość: terianin2005 Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:36
                20,5 osoby na mjejsce jest w poznaniu
                • Gość: ślimak Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:38
                  a na ŚAM/??
                  • Gość: ja Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:21
                    Tylko 16 na slam
                    • Gość: Magdzik Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 26.06.06, 15:27
                      tylko???????????????/
                      • Gość: patyczek Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:43
                        terefere

jak do lublina jest mniej miejsc prawie o polowe i tam tłumy walą drzwiami i
                        oknami i jest "tylko" 8 os/miejsce

ale sciemniacie
                        • Gość: karinka Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:44
                          Az mi się wierzyc nie chce , żeby gdzieś było 20,5 osoby na jedno miejsce.
                          nawet na AMP chociaz jestem swiadoma tego, że tam nie trzeba fizyki. Na ŚAM-ie
                          raczej też nie ma 16 osob na jedno miejsce. Jeżeli tak to czyżby co 4
                          maturzysta chciałby być lekarzem????
                          • Gość: patyczek Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:00
                            tak a dziekanaty swiecily pustakami w czasie rekrutacji <lol> wiec napewno
                            będzie 16 osob/miejsce
                    • Gość: Zyczliwy Re: akademia medyczna--gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:42
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=43050891&a=44224783
    • Gość: Ktoś Osioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:28
      No to milego stresu
      Ja go na szescie nie mam
      • Gość: zasada sodowa Re: Osioł IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:44
        ja tez bo w takie bzdury co tu wypisuja nie wierze tylko dzwonie na Am i sie
        dowiaduje u zrodla...ale jak widac malo ludzi tak robi skoro wierza w takie
        banialuki ktore wypisuje ktos na anonimowym forum...wezcie sobie ludzie zrobcie
        herbatke z melisy i uspokujcie sie...nawet jesli by bylo i 50 osob/miejsce i
        tak to nie doda wam to punktow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka