kola1987 05.07.06, 13:34 słyszeliscie cos o tym? o angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egzaminator Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:42 Dużo. I angielski i inne przedmioty. Zwłaszcza chemia i fizyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:59 A uniewazniali cala sale czy tylko danej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:19 Do dokumentów, które szkola wysyła do oke dołączony jest też plan sali, w której piszą zdający. Komisja zaznacza na nim, gdzie kto siedzi. Łatwo wtedy wychwycić ściągających i unieważnia się te prace, które ewidentnie świadczą o ściąganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:22 Jasne. Strasz siebie, nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:25 To normalne procedury obowiązujące podczas wszystkich egzaminów zewnętrznych, tzn. sprawdzianu w szkole podstawowej, egzaminu gimnazjalnego i matury. Poza tym nie straszę, odpowiadam jedynie na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgg Ja tez słyszałam ze liczba uniewaznionych prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:36 z angielskiego jest naprawde spora. U mojej sorki uniewaznili paru osobom z jednej sali! Ale lipa :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola do egzaminatora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.06, 15:44 Srają muchy będzie wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj Re: do egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:50 Gość portalu: lola napisał(a): > Srają muchy będzie wiosna Dziecko idz się lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedza Re: do egzaminatora IP: *.ust.tke.pl 05.07.06, 16:19 bedzie trwala lepiej rosla lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:22 tak, tak 40% maturzystów nie zdało polskiego, a 30% z angielskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:27 Jasne Lol, mowi Bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:31 Czesc Bol :D Jasne, jasne:) Ale wszyscy sie straszam na wzajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:32 a co z osobami od których ściągano? ja pisałam uczciwie ale po części podstawowej okazało się że koleżanka ściągnęła ode mnie całą część testową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:35 Bol mowi, trzeba było zasnaniac wlasna kartke tak, aby nikt nie widział:). Moze Bol mowi bez sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:37 na 100% odpowiemy ci za 6 dni, a teraz możemy dać 2 odpowiedzi, wybierz sobie: a) obleją b) nic Ja preferuję b, chodz nie pisałam angielskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:39 Ja uwazam, ze wszyscy tylko strasza, bo wiedza jak my sie boimy tych wyników. Podłe to ze strony tych, ktorzy nie pisali, a sie wtracaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:47 Gdyby nie było tego forum to nie byłoby problemu. Tu i tak mało kto pisze realne rzeczy. Ale przynajmniej można się pośmiać:) Proszę zmartwionych, nie bierznie niektórych informacji na seio. Bo raczej nie mogli oblać 40% matur z polskiego, 60 z ang. Pozatym najwyższy wynik z biologii to nie jest 60%... Niestety niektórzy będą mieli pewnie więcej. Mam nadzieję, że wszyscy zdacie. Zobaczycie jacy będziecie szczęśliwi jak zobaczycie wyniki:) Bo mało kto oblewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:54 Niech mi ktoś wytłumaczy jak można było unieważnić chemie za ściąganie? Tam raczej nie ma odpowiedzi ABCD czy za to, że ktoś był na tyle naiwny, że przepisał całe zadania. Tak samo z fizyką. A zresztą kiedyś tam był założony podobny wątek i ktoś napisał, że egzaminator nie wie jak poszła komuś część zamknięta bo on tego przeciez nie sprawdza tylko komputer???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leche Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:24 ok , było smiesznie , nawet zabawnie, jakos bawi mnie obserwowanie czyjegos lamentu :P ale chyba wszyscy sciągacze zapomnieli o jednym: część testową z matur sprawdza nie egzaminator , a komputer!!! Wiec jak maja was niby zdyskwalifikowac za sciaganie,skoro człowiek nawet nie bedzie widział tych testów, a jedynie wpisze wam ładniutke "0" za spisane pytania ,no chyba ,ze ktos obleje bo zerrznal wszystko , i tacy kretyni pewnie są :P NIE ZDYSKWALIFIKUJĄ WAS ZA SCIAGANIE-choc było by z pewnoscia bardzo zabawnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.iscnet.pl 05.07.06, 18:23 masz niedokładne informacje. Egzaminator sprawdza wszystkie odpowiedzi, następnie nanosi punktację na kartę odpowiedzi (podobną do totolotka) i dopiero te karty odpowiedzi sa zliczane przez komputer. Ciekawa jestem, jak fizycznie komputer miałby sprawdzac Wasze odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:25 tu chodzi o te odpowiedzi testowe (abcd). a to komputer moze sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktos Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:25 Mam pytanie. Na maturze siedziałam przed osoba, ktora zdała Advance i jest swietna z angielskiego. Sciagnelam od niej w dwoch zadaniach, ale nie wszystkie odpowiedzi, tylko niektore. Reszte robilam sama. Czy to mi uniewaznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Duzo bylo bylo unieważnionych matur? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 19:28 Tak zdecydowanie. Niestety jeszcze pewnie pójdziesz za to siedzieć :/ LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedza do marty IP: *.ust.tke.pl 05.07.06, 19:44 kobiecino, oni mowili o angielskim. jak nie wiesz to sie nie odzywaj. > Ciekawa jestem, jak fizycznie komputer miałby sprawdzac Wasze odpowiedzi. a tak to, ze czarnym dlugopisem 'zamalowywalo sie kwadraciki' na karcie odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:07 Odbyt mnie swędzi, gdyż w przede dzień sprawdzania matury, wsiadziłem sobie tam przezacny arkusz mojej mamy, która do dziś dzień nie zdała matury i raczej jej nie zda z wiadomych powodów, napisała maturę do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama egzaminatora Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:10 Ssij mi pompe szubrawy łachmyto! Ja Cie jeszcze dojdę i twe niecne żarty skończą się szybciej niż papier toaletowy po twej ostatniej "sraczce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:32 Czy to możliwe, że maturzyści mogą tak pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:34 ŻAłOSNE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1987 Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:46 Aż mi wstyd, kiedy czytam takie posty na naszym forum. Aż mi zazdrość, jak wchodzę na forum rocznika 1986, który poprawia maturę. Oni się tam naprawdę przez cały rok wspierają, są razem, są dla siebie życzliwi. Rozmawiają o swoich problemach, informują się nawzajem. Tam nie zauważyłam ANI JEDNEJ ordynarnej wypowiedzi. U nas jest to standard. Na naszym forum większość stara się tylko pognębić i zdołować innych (np te wymyślone kosmiczne ilości pynktów z matury). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:53 oni też w wiekszosci maja wymyslone :P Odpowiedz Link Zgłoś
tyteks2 Re: do marty 06.07.06, 14:00 Poziom egzmainatora(ów) jest żałosny. Kto to widział aby swe rodzinne kłótnie rozwijać na internetowym forum? I pomyśleć, że tacy ludzie sprawdzają prace maturalne, pisane przez uczniów niewątpliwie bardziej rozgarniętych od nich. Egzaminatorzy, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papież pomyśl trochę... IP: *.chello.pl 06.07.06, 14:17 czy jakiś palant podpisujący się "egzaminator" musi być egzaminatorem? ja np. nie jestem papieżem, taki nick tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
tyteks2 Re: pomyśl trochę... 06.07.06, 14:27 Nie musi ale może, masz 100% pewności, że nim nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pomyśl trochę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:28 Kazdy moze sie podpisac pod kogo chce! Watpie, aby egzaminator tutaj wchodził. Nie ma co robic tylko na forum siedziec, hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: pomyśl trochę... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.06, 14:31 no niby tak ale ja mysle ze zaden powazny egzaminator nie bawilby sie w chodznie po forum i wyszukiwaniem watkow w ktorych moglby cos napisac...poza tym nie wolno im wiec by nie ryzykowal...ale to tylko moje skromne zdanie.w zeszlym roku tez tacy"egzaminatorzy"sie wpisywali...domyslcie sie ile w tym co pisali bylo prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986 Re: do marty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.06, 14:20 ja nie bylam na forum poprawiajacych)moze ktos linka poda:D) ale w zeszlym roku tez non stop przesiadywalam na forum matura i chyba nie bylo jakos specjalnie wulgarnie ale ludzie tez "przewidywali" swoje wyniki i tez wszyscy mieli po 100% (albo i wiecej:P),straszyli ile to osob na jedno miejsce(mnie interesowalo prawo na uj i uw i wymyslali tam kosmiczne ilosci np 20kilka).malo z tego sie sprawdzilo...dzieki bogu.mi udalo sie trafic jedynie z niemieckim i angielskim podstawowym.w pozostalych(pol historia matma i jezyki rozszerzone)pomylilam sie o najmniej o 10%(w niektorych na korzysc w innych nie:/)wie nie przejmujcie sie tym co tu wypisuja...wiem ze trudno sie oderwc od tego forum ale ono serio potrafi zdolowac...pozniej za to ze smiechem przeglada sie stare watki:) pozdrawiam i zycze samych pozytywnych rozczarowan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986 Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32477 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaki Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:55 chańba, tacy ludzie sprawdzają matury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:05 Buahaha, szaki..."chańba" buaah, a nie czasami hańba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazy Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:57 gucio idz lepiej do Maji - haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel z klaso Re: do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:02 toszto skandal!!! egzaminator powinienneś zżec sie tytuu egzaminatora! gdysz twuj blamasz kompromituje nie tylko i wyloncznie cie ale i ruwnież cały kolektyw sprawdzajoncych te testy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:19 Ale tekst, tak na poziomie gimnazjalistki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazy Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:23 a twoj byl ze szkolnego boiska :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:39 Dobre. Jestes pusta! Odpowiedz Link Zgłoś