Dodaj do ulubionych

wystarczy>????????stoma

11.07.06, 14:03
mam 204 punkty i chce isc do wroclawia albo do krakowa na stomatologie??
Obserwuj wątek
    • Gość: patyczek Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:05
      ale skąd my to mamy wiedzieć??
    • Gość: mjgjh Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:06
      znowu jakas debil......... ka
    • ciarna_87 Re: wystarczy>????????stoma 11.07.06, 14:14
      na pewno ci wystarczy na wrocław ja mam 190 i składam na krk:)
      • Gość: maturzysta Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:51
        Nie wystarczy trzeba mieć min 280 pkt! moj mama - dziekan tak mówi!
        • Gość: merlin Re: wystarczy>????????stoma IP: 80.51.179.* 12.07.06, 16:23
          buahahahaha---wiekszej glupoty nie czytalem , pozdro dla autora, niech udzie sie leczyc
    • Gość: Antosia Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:26
      Co za kretynka.
    • Gość: Jola Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:27
      Ja bym z taka głupotą cię nie przyjęła!!!!
    • Gość: edi sami sie leczcie tepaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:05
      jak bym mial tyle co niektorzy z was np po 150pare to nie byl bym na tyle
      bezczelny zeby skladac papiery na amy!!! moze i sie podostajecie na najslabsze
      uczelnie ale potem sobie nie poradzicie :P no ale ja wam tego nie zycze tlyko
      troche mi was szkoda boleslawy
      • Gość: dddddddddddd Re: sami sie leczcie tepaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:07
        a moj dziadek rektor ze starczy!!!!!!!!!!
        • Gość: krówka Re: sami sie leczcie tepaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:10
          ja mam 270 chyba wystarczy
      • Gość: do edi Re: sami sie leczcie tepaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:11
        Zauwaz, ze osoby ktore miały na maturze wysokie wyniki wylatywały z uczelni!
        Wolałabym miec 150, niz kłamac jak co niektorzy ze mam 240. Wole byc uczciwa!
    • Gość: kasia Re: wystarczy>????????stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:15
      a ty edi to nie cwaniakuj tak mocno! sam nie wiesz jak ty sobie bedziesz
      radzil....tylko nie wbij komus skalpela w serduszko z nerwów jak ci nie spasuje
      czyjaś opinia na jakiś temat...Lekarz powinin odznaczać się wysoką kulturą i
      opanowaniem , a nie...ja jestem teraz na drugim roku w CMUJ i juz nie jeden
      taki jak ty się przeliczył..
      • dzieweczka_z_laseczka Re: wystarczy>????????stoma 12.07.06, 18:54
        niektorzy z was są,za przeproszeniem jacys poje***ni,a co mają zrobić
        ludzie,którym karze sie płacic oplate rekrutacyjna przed poznaniem swojego
        wyniku maturalnego? jesli ktos tu jest bezczelny to chyba tylko Ty,juz nie
        wspomne o tym,ze prog w niektorych miejscahc byl nizszy niz 150
        • Gość: ;] Re: wystarczy>????????stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:42
          piszesz nie wspomne a jednak to robisz dzieweczko hmm
          no i co z tego ze prog byl gdziestam nizszy od 150!! podziel sobie to na 3
          przedmioty i wyciagnij odpowiednie wnioski! szkoda gadac ja sam nie uwazam sie
          za najmadrzejszego ale TO WY sie czepiacie KARLI bo miala 204 :] i ma
          watpliwosci czy to wystarczy by sie dostac.Tyle w was podejrzliwosci co w tym
          dziwnego mogla tyle miec a skoro nie wierzycie ze ktos mogl miec ponad 200 to
          po co wogole tu siadacie z nastawieniem ze kazdy wokol KLAMIE!!?? NO PO CO?
          pozdrawiam pa
          • dzieweczka_z_laseczka Re: wystarczy>????????stoma 14.07.06, 15:48
            człowieku,ja nie mam co do tych 204 podejrzliwosci,ja w ogole nie wiem o co Ci
            chodzi,bo na ten temat sie nie wypowiadałam.wkurzył mnie tylko ten gosc,który
            napisał,ze miec 150 pkt i skladac na stome to bezczelnosć.jesli ktos zaplaci 85
            zl, to co ma teraz zrobic? nie zaniesc swiadectwa tylko dlatego ze ktos to uzna
            za bezczelnosć? smieszne... poza tym uwazam,ze wynik 150 nie jest zlym wynikiem
            i sa realne szansena to,zeby ktos sie gdzies tam zalapał z takim :D
            i tyle!!
            • Gość: edek zbyt wiele watkow o medycznej...;// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:01
              dobra niehc ci bedzie dzieweczko z ta bezczelnoscia przegialem ale to dlatego
              ze np w moim miescie ludzie ktorzy startowali na medyczna kurcze no mieli
              spooooro punktow niestety dla mnie.. a poza tym to uwazam ze za duzo tu watkow
              o amach zdawac by sie moglo ze wiekszosc ludzi na tym forum bedzie lekarzami:)
              moze i bedzie ..
              • Gość: dzieweczka_z_lasu Re: zbyt wiele watkow o medycznej...;// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:40
                juz mi się nie chce logować
                moze i bedzie a moze...nie bedzie,ale na to wszystko trzeba brac
                przymiarke,pamietam jak rok temu zerknelam na to forum,wtedy ludzie podawali
                rownie kosmiczne progi(220,250) a co się pozniej okazało...smiac sie wszystkim
                chcialo jak uslyszeli,ze w bialymstoku wystarczylo np.170 na lek!!! ja tez sie
                miarwie o siebie,bo nie powiem,ze mam strasznie wysoki wynik,ale co mi
                tam...składam gdzie sie da,a zresztą strasznie mnie to dziwi,ze wszyscy tutaj
                traktuja dostanie sie na lekarski jak jakas wyrocznie;wiem,ze decyzja o tym,
                gdzie sie idzie na studia jest bradzo bardzo wazna ,ale jesli ktos chce
                naprawde byc lekarzem i jest zdeterminowany to i za rok bedzie próbował,swiat
                nie konczy sie na kierunku lekarskim i ludzie wezcie wyluzujcie troche:)
                ale sie dzisiaj wczułam:p pozdr dla wszystkich ponizej 190 pkt:PPP
                p.s. dobrze,ze umiesz sie przyznac do tego,ze przegiales
    • Gość: mmmmmmmmmmmmmmmm Re: wystarczy>????????stoma IP: *.man.busko.pl 13.07.06, 12:00
      braknie
      dokladnie 1 pkt

pasuje?

HCWD
      • Gość: maturzysta Re: wystarczy>????????stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:55
        po roymowie z mama+dziekanem wiem e prg jest masakrzcynie wielki... ju teray ok
        282 %
        bd was informowa na bierzaco....
        • Gość: Kij :D To było dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:11
          hahaha :D
          • Gość: casiopea_ co glupie to glupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:11
            szkoda ze nie 300...wku..acie mnie bo chrzanicie od rzeczy.mam 224 i mam
            wszystko w dupie-po co mam sie przejmowac ze ktos tam ma 260-70-czy -80?
            bez sens.a ci co wygadują takie rzeczy niestworzone-to sa albo sfrustrowani
            matura-albo komus zazdroszcza-albo lubia denerwowac innych...powyzej 180-progu
            nie bedzie-na bank(przynajmniej na stome)!!wiec zakuwajcie juz anatomie:p
            • Gość: sheen Re: co glupie to glupie IP: 83.168.96.* 16.07.06, 14:07
              a ja mam 90-60-90 i słonia w karafce:P niestety komus zalezy zebysmy sie
              denerwowali i pisze głupoty
              • Gość: salimali Re: co glupie to glupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:23
                ja mam 1000/300 ej dostane sie???bo a sie tak denerwuje :/
    • Gość: Basia Re: wystarczy>????????stoma IP: *.man.busko.pl 16.07.06, 17:13
      nie , mało

byłam w piatek na UJ i babka mi powiedzila w dziekanacie

ze jzu teraz prog wynosi ok 240PK
      wiec zrezygnowalam ze zlozenia aplikacji:)
      szkoda kasy
      • Gość: życzliwy Re: wystarczy>????????stoma IP: *.ust.tke.pl 16.07.06, 17:19
        Kompletna bzdura... 240 to pewne miejsce, ale nie próg! Nie piszcie tu takich
        wyssanych z palca informacji. Więcej pokory...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka