• Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 14:26
      Kochani, wiecie, ze juz za tydzien wszystko bedzie wiadomo, no moze prawie
      wszystko... Pozdrawiam!!! (Probówka rzecz jasna :)
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 14:37
      Oby za tydzień było "Alleluja i do przodu!" ;-)))
      • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 14:50
        :>, czy wiesz cos na temat tych deklaracji? Ja probowalam dzisiaj dzwonic, ale
        jakos nie mialam szczescia bo bylo ciagle zajete... (mam nadzieje, ze to nie
        jest znak :P)
        • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 14:58
          Zadzwoniłam tylko w sprawie tego progu, potem doszłam do wnioku, że sprawą
          deklaracji zajmę się po wynikach, czyli po 25 ;-) Jak na ten czas żyję w stanie
          anabiozy :-)) Jeśli zaś chodzi o zajęty telefon - zawsze, gdy dzwonię muszę
          ponawiać próbę z 7,8 razy, zanim ktoś odbierze, tak więc...Pozdrawiam :-)
          • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 15:06
            Wlasnie ja tez po tych paru nieudanych telefonach pomyslalam, ze zajme sie tym
            po 25 :) Mam nadzieje, ze jakos przetrwam, chociaz, nie wiem jak Wy, ale ja z
            dnia na dzien coraz gorzej chyba... Trzymajcie sie!!!
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 17:17
      A może jest tutaj wzrokiem, a nie literą z klawiatury niejaki Ariel? ;-) Jak
      masz blisko, to może wybrałbyś się z zapytaniem o próg, bo telefonicznie to
      marne szanse, by powiedzieli...Pozdrawiam :-)
      • Gość: Asia Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:52
        Wiecie wydaje mi się, że wyniki rekrutacji beda wczesniej niz 25, bo w zeszlym
        roku o ile dobrze pamietam byly wczesniej.Ja mam nadzieje, ze juz pod koniec
        tego tygodnia.
        • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 21:40
          Żartujesz?! Powaznie byly wczesniej w tamtym roku?! No to byloby genialnie! Ja
          bede probowac jeszcze jutro tam zadzwonic to zapytam czy jest taka szansa :)
          Oczywiscie jesli bede cokolwiek wiedziec to dam Wam znac :)
          • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 22:29
            Ja dzwoniłam już kilka dni temu z tym samym pytaniem i mi powiedziano "Raczej
            nie" ;-) Z doświadczenia zeszłorocznego wiem, iż listy z reguły pojawiają się
            nawet na 4 dni przed terminem, nawet wtedy gdy uczelnia wyznacza konkrenty
            dzień wyników. Tak bynajmniej było we Wrocławiu w tamtym roku, tak więc...Można
            mieć nadzieję i często odwiedzać stronę AM, bo może akurat ;-))) Pozdrawiam i
            miłej nocy :-) P.s. Jutro Śląsk ma wyniki :-)
            • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 22:36
              4 dni przed terminem to jest piatek juz! Bo jesli w piatek nie bedzie to nie
              sadze zeby w weekend dali... Wyslalam do nich wlasnie maila z paroma pytaniami,
              mam nadzieje ze odpowiedza szybko, ostatnio odpisali mi juz nastepnego dnia.
              Trzymajcie sie cieplutko! Do jutra :)
    • Gość: fsd Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:39
    • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 14:35
      Kochani, jesli ktos bedzie wiedzial cos o tym progu na ślamie to dajcie znac,
      tak zeby sie zorientowac jak tam mieli. Pozdrawiam!!! PS Maila od naszych
      jeszcze nie dostalam :(
      • Gość: Agnieszka Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:38
        Nie denerwujcie sie tak:))). Wy i tak jestescie cierpliwi, za co Was podziwiam.
        Ludzie startujacy na ŚLAM oszaleli. Kazdy kazdego straszy.
        Ja Wam z całego serducha zycze powodzenia i abyscie wszyscy sie dostali:)))
        • Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 15:05
          Dzieki za wsparcie Agnieszka, ale pewnie sama wiesz, ze niedenerwowanie sie
          graniczy z cudem (przynajmniej w moim przypadku...) Naprawde juz nie mam sily
          do tego wszystkiego... Probóweczka, jak bedziesz cos wiedziec to napisz,
          prosze, czekam!
          • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 15:11
            Jak na ten czas na ŚLAMie jest show ;-) Jak coś będę wiedziała, to też napiszę.
            Pozdrawiam wszystkich :-)
            • Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 16:06
              Pewnie juz wiecie, ale tak dla pewnosci, na ślamie mieli na lekarski prog 200
              pkt. To chyba nie tak zle, nei wiem jak bylo rok temu... Na razie!!!
              • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:48
                Prog 200 p na Ślamie spadnie do 192 jesli 25% osob przejdzie na inne AM.
                200p w pierwszym czytaniu to oczekiwany wynik, przy oczekiwanym wyrównaniu do
                górnych progów. Można składać na wiele akademii i niższe progi wypełnią się.
                Nie jest takie ważne ile było tam rok temu, ważne jaki był średni próg rok temu
                i do takiej wartości podejdą niższe progi.
                Średni próg rok temu był ok 184p do tego dodam 5p za to, że matura poszła
                lepiej (-8, +2, +10) i mamy 188p średni próg na ten rok.
                • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 16:55
                  Jak na moje oko, nijak się mogę ja, kandydatka na Poznań, utożsamić z wynikami
                  i progiem na Śląsku... ;-)
                  • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:14
                    Możesz przypuszczać, ze w Poznaniu ostateczne progi nie powinny wzrosnąć.
                    Możesz sie ucieszyć, że przeliczają wyniki przyjetych na Ślam na metodę
                    poznańską otrzymujemy próg na poziomie 150 p ( b+ch lub b+f)
                    To może oznaczać, że próg w Poznaniu może utrzymać się na poziomie 160 p.
                    Oczywiście to tylko statystyka, ale lepsza od wróżenia lub straszenia.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 17:24
                      Moge sie ucieszyc, no wlansie, wiec sie ucieszam :P Wam radze to samo,
                      przynajmniej na krotko :)
                    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 17:55
                      Oby, oby, bo to mi by dobrze prognozowało ;-) Mam powyżej 170, ale szczerze
                      powiedziawszy chyba posadzę syna i spłodzę drzewo do tegp wtorku...
                      • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:14
                        do wtorku masz prawie tydzień WAKACJI
                      • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 18:22
                        Jejku :>, jak ja Cie dobrze rozumiem!!! W gole, jak na zlosc, akurat dzisiaj
                        nie moge sie zalogowac na poczte bo ciagle wyskakuje jakis blad... (Znak?)
                        Trzymajcie sie wszyscy!!! :)
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 19:09
      Moje odczucia mówią mi teraz, że na tym Poznaniu nie będzie za wesoło. Czekamy
      zatem, cóż. Pozdrawiam :-)
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 22:46
      www.rekrutacja.amp.edu.pl/terminy.htm
      To link odnośnie deklaracji. Składają ją jednak tylko ci, którzy się dostali.
      Dobranoc :-)
      • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 22:55
        Kurcze rzeczywiscie, a co z reszta??? Jak oni to potem zamierzaja zrobic? Mam
        juz serdecznie dosyc tego!!! Zwariuje zaraz...
        • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 22:59
          Ano, właśnie...Ja też tak myślę. Jak nie dostanę się za pierwszym razem, to
          koniec, bo będę musiała wycofać oryginał i dowieść na Wrocław, bo na pewno nie
          będą czekać na mnie do czasu po 4 sierpnia. A widziałaś listy ze Śląska, co o
          nich sądzisz? ;-)
          • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 23:03
            Nie, niestety nie widzialam listy, ani z lekarskiego ani ze stomatologii. Tylko
            progi znam, ale czytalam dzisiaj tu na forum jak maja na uj w tym roku. Podobno
            4000 teczek (rok temu bylo 900, ale mniejsza o to) i wyniki po 250 nie sa
            rzadkie... Mam coraz gorsze przeczucia jesli chodzi o nas 170-tki w Poznaniu :(
            Jakas depresyjka mnie zlapala...
            • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 23:11
              Jutro zadzwonię odnośnie progu do Poznania. Będę dzwonić codziennie! :-) Prawdę
              mówiąc ja się też trochę zdołowałam tym wszystkim. Czekam jeszcze na sytuację w
              Gdańsku w piątek, a potem to już wszelakie przypuszczenia pójdą w niepamięć,
              gdyż będzie wtorek i nasze wyniki ;-) Prawdę powiedziawszy nie wiem jak
              przeżyję do wtorku...Dobranoc, Probówko. Jutro napiszę co mi powiedzieli do
              słuchawki, o ile coś powiedzą (mojemu znajomemu powiedzieli telefonicznie we
              Wrocku, a jak i się tutaj okazało po wynikach - jedna osoba z forum mówiła
              prawdę odnośnie progu, który niejako ktoś jej powiedział telefonicznie) - tak
              więc, może coś rzekną w końcu :-)) Dobranoc :-)
              • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 23:15
                OK, ja moze w koncu zaloguje sie na poczte i zobacze, moze cos odpisali.
                Zerknelam teraz na te listy ze ślamu, smiesznie w sumie wyszlo, ze na
                stomatologie trzeba wiecej niz na lekarski, chociaz jak dla mnie to taka
                tendencja moze sie utrzymac :P Musimy byc dzielne! Do jutra :)
                • Gość: nieswiadek Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:44
                  Hej, od kilku dni obserwuję waszą dyskusję, a teraz jakoś ucichło... listę
                  rankingową opublikowano już na AMG. Co o tym sądzicie? I jaka jest wasza
                  reakcja na to, że kilka nazwisk z tej listy powtarza się na ŚLAMie? Jakieś
                  newsy z Poznania? Pozdrawiam!
                  • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:22
                    Proszę bardzo. Troche statystyki:
                    jesli po 300 najlepszych kandydatów na lekarski z listy ŚLAM i taka samą ilość
                    z AMG wymieszać i policzyć im punkty wg poznańskich regół, to na 400 miejscu (
                    przyjąłem dane z 2 akademii wiec zwiększyłem ilość miejsc) to mamy próg 158 p
                    na Poznań.
                    • Gość: nieswiadek Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:30
                      hmmm... widzę, że dane statystyczne nam sprzyjają:) Ale to prawda, zauważyłam,
                      że osoby, które są wysoko na listach na ślam i amg wg poznańskich kryteriów nie
                      mają aż tak bardzo wysokich wyników. Bądźmy dobrej myśli:)
                      • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:36
                        Wlasnie przegladalam te listy z Gdanska i rzeczywiscie tych pierwszych,
                        powiedzmy kilkanascie osob ma wyniki takie no-do przezycia, takze po
                        wczorajszej depresji znowu wstepuje we mnie nadzieja, co prawda w ograniczonych
                        ilosciach, ale jednak :) Musimy byc twardzi :P
                    • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:13
                      Statystyka statystyką, a ortografia też ma swoje prawa:)))
                      Miało być "reguła" przepraszam.
                  • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:29
                    K, Twoje statystyki sa zwietne, dlugo musisz siedziec zeby cos takiego
                    opracowac? :P Sluchajcie, udalo mi sie zalogowac na poczte wreszcie, ale
                    niestety zadnego maila z am nie bylo :( Czyzby mieli tyle pracy z naszymi
                    teczkami, ze az brak im czasu na odpisywanie na maile...? Pozdrawiam
                    wszystkich!!! :)
                    • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:34
                      Zrobienie takiego zestawienia trwa 3-5 min.
                      Wyłapanie dubli 15 s
              • Gość: ilka z gilka Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:51
                A co sie Twoj kolega dowiedzial po rozmowie z Pania z dziekanatu z Wrocka??
    • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:48
      Jeszcze jedno mi sie przypomnialo! Jutro trzba byc, ze sie tak wyraze-w
      pogotowiu, bo ktos z rocznika '86 mowil, ze w ubieglym roku dali listy 4 dni
      wczesniej. Jesli teraz zrbiliby tak samo to to oznacza, ze jutro bedziemy
      wiedziec............
      • leiy_laa Re: AM poznan 21.07.06, 11:48
        Próg w Katowicach i Gdańsku wzrósł o jakies 20 punktów w stosunku do
        poprzedniego roku!!! Czy to możliwe, zeby w Poznaniu też tyle urósł??? :(((
        Rozsądek mówi, ze nie, ale i tak sie strrasznie boje...
        • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:26
          Czesc Wszystkim! Ja juz nie wiem co jest mozliwe a co nie. Chyba dzisiaj znowu
          mam dzien zwatpienia... Rzeczywiscie te progi bardzo wzrosly, moze one jeszcze
          nie sa ostateczne, ale w sumie nie wydaje mi sie zeby spadly jakos bardzo
          znaczaco... Jesli w Poznaniu tez wzrosna o 20 to otrzymamy kosmiczny prog 190
          pkt... Masakra! Nie wytrzymam juz do tego wtorku! Mimo wszytsko pozdrawiam Was
          serdecznie-zalamana Probówka :(
        • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:30
          Jeszcze na dodatek zadnej odpowiedzi na mojego maila :( Wyslalam go juz chyba
          ze 3 dni temu wiec pora stracic wszelka nadzieje :( Do wieczora! Ide na
          czekolade, ostatnio tylko ona nadaje sens mojemu zyciu ;) Trzymajcie sie
          cieplutko!
          • Gość: deren Re: AM poznan IP: *.net.zeork.com.pl 21.07.06, 17:43
            Tak drastycznie nie wzrosna na pewno. Zauważ, że wysokie progi w tym roku to
            zasługa m.in. fizyki, która w tym roku wypadła znacznie lepiej niż w poprzednim.
            A nas ona na szczęście nie obowiązuje..(no chyba, że ktoś wybrał ją do rekrutacji)
            Trzymaj się i głowa do góry. Zobaczysz, że jeszcze bedziemy pic tę czekolade
            razem w Poznaniu :-))))
            • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 21.07.06, 18:54
              :) Dzieki za swietne wsparcie! Jesli rzeczywiscie bedziemy pic ta czeklade
              razem w Poznaniu to obiecuje, ze bede stawiac :P Pozdrawiam!
            • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:14
              Wysokie progi w pierwszej rekrutacji wynikają z możliwości składania podań na
              wiele uczelni i kierunków. Matura w zakresie b+ch+f wypadła lepiej o 4p.
              W zakresie b+ ch lub f wypadła gorzej o 6p, decyduje głównie chemia a nie
              fizyka. Mimo, że fizyka wypadła o 10 p lepiej to i tak średni wynik z chemii
              jest lepszy o 20 %.
              • leiy_laa Re: AM poznan 21.07.06, 20:32
                Mam 182 punkty i na początku bylam w miare spokojna, ale teraz jak slysze co
                się dzieje, to strasznie sie boję tej pierwszej listy....:(
                • Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 21.07.06, 22:56
                  Ja mam 176 i przestalam liczyc na pierwsza liste :( Ale wciaz mam nadzieje na
                  druga :) PS Tez sie pisze na ta czekolade ;)
    • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 21.07.06, 23:22
      Wrocilam wlasnie z czekolady i pomyslalam, ze, tak juz w sumie z
      przyzwyczajenia, napisze slow kilka :) Oczywiscie niczego nowego nie wymysle,
      ale brawo (!) przekroczylismy magiczna liczbe 200 postow ;) Pozdrawiam
      wszystkich i do poniedzialku! Jade na odstresowujacy weekend z paroma jeszcze
      moimi bliskimi znajomymi kandydatkami na medycyne (ale na uj wiec szczesliwie
      nie sa konkurencja :P) Żartuje oczywiscie z ta konkurencja, trzymam kciuki za
      Was wszystkich, bo tak naprawde powinni sie dostac najlepsi :) Papa!
      • Gość: kkkk Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:54
        Pytanie tylko którzy są najlepsi? Punkty z matury nie odzwierciedlają wiedzy-
        tylko w dużej mierze szczęście i w jakiej szkole sie pisało maturę!!! z pomoca
        nauczycieli czy samemu. Tak, tak wiem co piszę.
        • Gość: dragonfly Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 22.07.06, 11:35
          Witam:) Przeczytałam właśnie Wasze posty. Też startuję na AM ale WNOZ, więc nie
          zrobię Wam konkurencji;) Jak myślicie, czy tam też próg może się podnieść?
          Podobno w zeszłym roku było to 126 pkt. Ja mam 150. Myślę, że dostanę się
          dopiero z drugiej listy o ile w ogóle. Jak sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie
          opinie. Pozdrawiam!!
          • Gość: for3stu":: Re: AM poznan IP: *.futuro.kielce.msk.pl 22.07.06, 12:49
            Ludzie ale jakby tak policzyc: 220 podzielone na 3 to wychodzi 73. 73x 2 = 146 :)
            plus 10 bo costam = 156 no i mamy prog poznanski
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 22.07.06, 13:24
      Witajcie :-) Moja nieobecność wynika z faktu ograniczonwego dostepu do
      Internetu. Z telefonowania do biura rekrutacji niemożliwym jest wyniesienie
      jakichkolwiek konkrentnych informacji ;-) Choć obsługa bardzo miła, nikt ci
      progu nie powie. Jednak dowiedziałam się jednej, ważnej myslę rzeczy -
      deklarację może składać KAŻDY - od pierwszego do ostatniego miejsca ;-) Tak mi
      powiedzieli podczas rozmowy telefonicznej, tak więc informacje na stronie AM
      Poznań są chyba nieaktualne ;-) Zostało już niewiele do wtorku, także nie snuje
      już żadnych przypuszczeń! Pozdrawiam wszystkich!!! :-)
      • Gość: gggg12 Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:10
        ten prog jest nie mozliwy skoro rok temu wynosil 169,5 wlacznie z testem predyspozycji...
    • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 10:50
      Żadnego przecieku? ;-)
      • Gość: mi Re: AM poznan IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 13:55
        Podobno lista wisi-170 na lekarski.40 osób na progu
        • Gość: what Re: AM poznan IP: *.171.wmc.com.pl 24.07.06, 14:05
          to pewne ???
          • Gość: mi Re: AM poznan IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 14:06
            tak, ale jest tylko lekarski na razie
            • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 14:09
              A kto tą listę widział?
              • Gość: ! Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 14:11
                Niech będzie 170, bo jeśli tak to się dostałam!!!!!!
                • Gość: ASIA Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:24
                  KTO WIDZIAL LISTE???? NIECH KTOS POTWIERDZI-PROSZE!
                  • Gość: powtierdzam Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:31
                    potwierdzam :0 próg na lekarskim 170:)
                    • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 16:45
                      Jak to?? A kiedy to będzie w necie?! Plis odp. kto wie!!!!!!
                      • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:50
                        Widziałem listy. Na lekarskim osoby z wynikiem 170 p zajmuja miejsca od 190 do
                        229. Jest informacja, że listy zostały przekazane informatykom, aby przygotować
                        je w formacie pdf, nie ma informacji kiedy zostana opublikowane.
                        • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 16:53
                          Ale był tylko lekarski? Mnie akurat interesuje fizjoterapia. Była też??
                        • Gość: hhh Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:54
                          Są numerki czy nazwiska ?
                          • Gość: gggg12 Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:11
                            ten prog jest nie mozliwy skoro rok temu wynosil 169,5 wlacznie z testem predyspozycji...:)
                            • Gość: blondi18dw Re: AM poznan IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:14
                              Za wysoki? Nie nie mnie sie wydaje bardzo możliwy... PRzykro mi, lae wszedzie
                              zwrosly [progi z powodu teog, iż można skladać na wiecej niż jedną AM
                          • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:18
                            Na liście znajdują się wyłącznie numery kodowe kandydatów ( te, które przyszły
                            pocztą). Na listach nie ma "kresek", oznaczających progi, nie znając ilości
                            osób przyjmowanych na dany wydział nie mozna sie zorientować jaki jest prog. Ja
                            bylam zainteresowana tylko lekarskim, dlatego nie umiem podac progów na
                            pozostale wydzialy.
                            Na Fredry wiszą listy na Farmacje, kosmetologie, analitykę medyczną i na
                            lekarski, nie widzialam stomatologii. Przed listami jest pusto (duzo miejsca do
                            skakania dla tych, którzy sie dostali).
                            • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:21
                              Czesc Kochani!!! Wlasnie wrocilam i widze, ze tu nowe wiadomosci!!! K, czy
                              naprawde listy na lekarski juz wisza na Fredry? Wiecie czy juz sa na stronce?
                              Jesli tak to dajcie znac, blagam, bo nie moge ich znalezc :)
                              • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:24
                                Są tylko w gablotce z uwagą, że komisja postanowiła wywiesić już dzisiaj. To
                                miło ze strony komisji.
                                • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:26
                                  K, i prog jest 170? Czyli sie dostalam? Chyba sie zaraz poplacze ze szczescia!
                                  Blagam, napisz to jeszcze raz :P
                                  • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:44
                                    PROB, TO 170 PUNKTOW, GRATULUJE I DO ZOBACZENIA W PAŻDZIERNIKU :P
                            • Gość: farmacja Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:22
                              164. taki jest prog. i cholera nie mam tyle
                            • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:23
                              Jakie numery????????? Do mnie nic pocztą nie przyszło!! Chyba że masz na myśli
                              nr rejestracyjny ten przy rejestracji co przyszedł na mail...odp!!!!!!
                              • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:25
                                Drag, to na pewno chodzi o ten numer, ktory dostales przy rejestracji. Chociaz
                                do mnie przyszedl tydzien temu list ze zmienionym numerem, ale moze nie
                                wszystkim zmienili.
                                Jezu, ale mi sie rece trzesa...
                                • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:27
                                  No nie:/ ehhh jak coś nie tak to...
                                  • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:30
                                    Nie przejmuj sie na razie tym numerem, bo moze rzeczywiscie nie wszystkim
                                    zmienili. Czekam teraz az lista sie pojawi na stronce, jak na nia trafie to dam
                                    Wam znac!
                                    • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:40
                                      Numer rekrutacyjny nie jest tożsamy z kodowym, na LIŚCIE JEST NUMER KODOWY, AM
                                      przyslala go do kazdego kandydata poczta. Jest to numer 4-o cyfrowy.
                                      • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 20:16
                                        DO MNIE NIE PRZYSŁAŁA!!
                                        • olag1 Re: AM poznan 24.07.06, 20:56
                                          na wydz. nauk o zdrowiu obowiązuje nr pesel nie kod, dlatego nic nie przysłali :)
                                          • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 21:13
                                            Jesteś pewna?? Jeśli tak to dzięki Bogu:) Ale na deklaracji u góry pisze "nr
                                            kodowy" (? )
                                            • olag1 Re: AM poznan 24.07.06, 21:14
                                              tak odpowiedzieli na maila :)
                                              • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 21:17
                                                Dzięki:) Też do nich wysłałam ale dopiero niedawno, więc nie odp. Uffff mogę
                                                spać spokojnie:)
                                  • Gość: ASIA Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:31
                                    Czy maja zamiar te wyniki dzis jeszcze na neta wrzucic????Wie ktos cos na ten
                                    temat????
                                    • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:32
                                      A moze sprobuje jesczez teraz tam zadzwonic. Moze jeszcze nei za pozno? Dzwonie!
                                      • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:33
                                        i co dodzwoniłaś się? Kurcze dręczy mnie ten numer:/
                                        • Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:38
                                          No niestety nie dodzwonilam sie :( Nie bylo zajete tylko po prostu nikt nie
                                          odbiera wiec pewnie za pozno. Ale na razie spokojnie, nie przejmuj sie, jesli
                                          tylko masz wystarczajaco punktow to numerek na pewno bedzie sie dalo
                                          wyjsnic! :) Ale sadze, ze wszystko z nim i tak ok!
                                          • Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:43
                                            No mam nadzieję...zresztą czemu mieliby akurat mnie pominąć?
                                            Czy wie ktoś może czy limit przyjęć na fizjoterapię wynosi 100? A ile na zdrowie
                                            publiczne? Bo skoro nie ma "kreski" to muszę wiedzieć.
                                          • Gość: deren Re: AM poznan IP: *.net.zeork.com.pl 24.07.06, 18:16
                                            No to idziemy na czekoladę Probóweczko!!!
                                            • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 18:19
                                              :D Jasne, ze idziemy! I stawiam-nie wycofuje sie z tego! Gratuluje wszystkim
                                              jeszcze raz! Chyba jeszcze nigdy nie bylam taka szczesliwa!
                                              • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 18:41
                                                Jeeee jeeeee jeeeeea!!! :D
                                                • Gość: :>:> Re: AM poznan IP: *.telpol.net.pl 24.07.06, 19:04
                                                  no nie to sie nie dowiem ilu facetow bedzie na roku:)
                                      • Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:43
                                        Pani Probówko, HOVA na uspokojenie, bo widze, ze panika pelna. Biuro rekrutacji
                                        dziala do 15, nie ma juz po co dzwonic, pozostaje czekac na informacje w
                                        internecie.
                                        • Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:45
                                          No panika pelna! W rzeczy samej, ale juz powoli przechodzi :) Strasznie wam
                                          wszystkim dziekuje za wsparcie i czekam na liste w necie! :)
                                          • Gość: mati Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:01
                                            Bylam na fredry i jest lista i wszystkie info sie zgadzaja.Niestety nie
                                            dostalam sie na farme:( czy ktos wie jaki jest prog na stome? niewiadomo kiedy
                                            beda listy w necie bo tam jest straszna pustka.Tylko jest napisane (co juz ktos
                                            tu pisal) ze listy zostaly dane informatykom by opublikowali w necie.Gratuluje
                                            studentom AM:)
                                            • Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 18:11
                                              A ja miałam 173 i się dostałam!!! W końcu komfort psychiczny i koniec tego
                                              dziadostwa rekrutacyjnego!! Koniec!
    • Gość: Andzia ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:13
      prosze powiedzcie ile bylo w tym roku miejsc na farme do poznania?????
      • Gość: hhhh Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:16
        Farmacja Poznań limit miejsc -130
        • Gość: ja Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:57
          a ile miejsc na fizjoterapie do poznania? czy wy tez nie dostaliscie listu
          potwierdzajacego? bo z innych wydzialow dostalam, tylko nie z wydzialu nauk o
          zdrwoiu.
          • Gość: drag Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: 213.17.223.* 24.07.06, 18:58
            Ja też nie dostałam żadnego listu...nie jestem więc sama:) Masz ten kod cyfrowy?
            Bo ja tylko ten z rejestracji i teraz nie wiem jak poznam mój wynik:(
            • Gość: :) Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.telpol.net.pl 24.07.06, 19:05
              do mnie list dotarl po 2 tygodniach:):)

poczta polska
              • Gość: drag Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: 213.17.223.* 24.07.06, 20:12
                Ale dotarł a ja nie mam!! I skąd wezmę ten nr?
          • Gość: ja limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:17
            www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_1_10_limity_studia_22062006.pdf
            • Gość: :) Re: limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:08
              a wie ktos może jaki był próg na fizjoterapię????? plissssssss niech ktoś napisze...
              • Gość: drag Re: limity IP: 213.17.223.* 24.07.06, 23:15
                W zeszłym roku był 126, ale jak widać teraz one skaczą i napewno będzie wyższy...
                • Gość: ggg12 Re: limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:20
                  hehe nie ma to jak byc juz na drugim roku i patrzec jak sie stresujecie limitami na amp:):):)mozejakies pytania do starszego kolegi Ci co sie dostali:P
                  Aha pozdrowcie Mandi i Sobana:)
                  • Gość: drag Re: limity IP: 213.17.223.* 24.07.06, 23:21
                    Dopiero jutro będzie wiadomo więc pytań jeszcze nie ma:P
    • Gość: Probówka WYNIKI IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 25.07.06, 08:15
      Dzwonilam do biura rekrutacji juz po 8. Lista w necie bedzie od 10. Jestem
      105 :D Pozdrawiam!!!!
      • Gość: abc SĄ Listy w necie IP: 194.117.241.* 25.07.06, 09:48
        www.rekrutacja.amp.edu.pl/listy_rankingowe.htm
        • nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 09:51
          jestem 8 :)
          • Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01
            ludzie ze 170 punktami jaka macie srednia? Mam jeszcze pytanie ktp rezygnuje z
            Poznania, rzecz innej uczelni?
            • nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 10:06
              ja zrezygnuje
              • Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:09
                REZYGNUJESZ NA RZECZ JAKIEJ UCZELNI? CZY WKRECASZ?
                • nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 10:18
                  nie kwrecam, dalczego mialabym wkrecac? mam nr osmy na liscie i rezygnuje na
                  rzecz cuju. a a cala pewnoscia sie d ostaniesz ze 170 punktami
                  • nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 10:19
                    cmuju....
            • Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:07
              aha ja mam 170 punktow i srednia 4,73.A wy? A pozatym czy oni moga tak zrobic
              ze czesc osob ze 170 punktami przyjma a czesc odrzuca?
              • Gość: iii Re: SĄ Listy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:08
                to zalezy od rektora moze przyjac wiecej
                • Gość: ja Re: SĄ Listy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:13
                  a fizjoterapia??????? kiedy będą wyniki????? zna ktoś może już próg na
                  fizjoterapię???????
                  • nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 10:21
                    tak wiec ASIA gratulacje:):)))))))
                    • Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:32
                      wybacz to te emocje, wciaz jestem przerazona ze bede pod kreska:(A Tobie nea111
                      gratuluje wysokiej pozycji i dostania sie pewnie na uczelnie, ktora
                      chciales/as:)
                  • Gość: drag Re: SĄ Listy w necie IP: 213.17.223.* 25.07.06, 10:24
                    Też czekam na fizjoterapię:( ehhh
    • Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 25.07.06, 10:24
      Kochani gratuluje wszystkim przyjetym! Ide swietowac nareszcie! Cieszmy sie i
      radujmy bo oczekiwanie na ten czas bylo dlugie i meczace ;) Bede w Poznaniu
      najprawdopodobniej w piatek wiec jesli ktos tez bylby wtedy to mozemy sie
      zobaczyc na Fredry :) Pozdrawiam!!!!
      • Gość: michas Re: AM poznan IP: 80.54.27.* 25.07.06, 10:29
        a wie ktos moze ile jest miejsc na kosmetologie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka