Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 14:26 Kochani, wiecie, ze juz za tydzien wszystko bedzie wiadomo, no moze prawie wszystko... Pozdrawiam!!! (Probówka rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 14:37 Oby za tydzień było "Alleluja i do przodu!" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 14:50 :>, czy wiesz cos na temat tych deklaracji? Ja probowalam dzisiaj dzwonic, ale jakos nie mialam szczescia bo bylo ciagle zajete... (mam nadzieje, ze to nie jest znak :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 14:58 Zadzwoniłam tylko w sprawie tego progu, potem doszłam do wnioku, że sprawą deklaracji zajmę się po wynikach, czyli po 25 ;-) Jak na ten czas żyję w stanie anabiozy :-)) Jeśli zaś chodzi o zajęty telefon - zawsze, gdy dzwonię muszę ponawiać próbę z 7,8 razy, zanim ktoś odbierze, tak więc...Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 15:06 Wlasnie ja tez po tych paru nieudanych telefonach pomyslalam, ze zajme sie tym po 25 :) Mam nadzieje, ze jakos przetrwam, chociaz, nie wiem jak Wy, ale ja z dnia na dzien coraz gorzej chyba... Trzymajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 17:17 A może jest tutaj wzrokiem, a nie literą z klawiatury niejaki Ariel? ;-) Jak masz blisko, to może wybrałbyś się z zapytaniem o próg, bo telefonicznie to marne szanse, by powiedzieli...Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:52 Wiecie wydaje mi się, że wyniki rekrutacji beda wczesniej niz 25, bo w zeszlym roku o ile dobrze pamietam byly wczesniej.Ja mam nadzieje, ze juz pod koniec tego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 21:40 Żartujesz?! Powaznie byly wczesniej w tamtym roku?! No to byloby genialnie! Ja bede probowac jeszcze jutro tam zadzwonic to zapytam czy jest taka szansa :) Oczywiscie jesli bede cokolwiek wiedziec to dam Wam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 18.07.06, 22:29 Ja dzwoniłam już kilka dni temu z tym samym pytaniem i mi powiedziano "Raczej nie" ;-) Z doświadczenia zeszłorocznego wiem, iż listy z reguły pojawiają się nawet na 4 dni przed terminem, nawet wtedy gdy uczelnia wyznacza konkrenty dzień wyników. Tak bynajmniej było we Wrocławiu w tamtym roku, tak więc...Można mieć nadzieję i często odwiedzać stronę AM, bo może akurat ;-))) Pozdrawiam i miłej nocy :-) P.s. Jutro Śląsk ma wyniki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 18.07.06, 22:36 4 dni przed terminem to jest piatek juz! Bo jesli w piatek nie bedzie to nie sadze zeby w weekend dali... Wyslalam do nich wlasnie maila z paroma pytaniami, mam nadzieje ze odpowiedza szybko, ostatnio odpisali mi juz nastepnego dnia. Trzymajcie sie cieplutko! Do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 14:35 Kochani, jesli ktos bedzie wiedzial cos o tym progu na ślamie to dajcie znac, tak zeby sie zorientowac jak tam mieli. Pozdrawiam!!! PS Maila od naszych jeszcze nie dostalam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:38 Nie denerwujcie sie tak:))). Wy i tak jestescie cierpliwi, za co Was podziwiam. Ludzie startujacy na ŚLAM oszaleli. Kazdy kazdego straszy. Ja Wam z całego serducha zycze powodzenia i abyscie wszyscy sie dostali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 15:05 Dzieki za wsparcie Agnieszka, ale pewnie sama wiesz, ze niedenerwowanie sie graniczy z cudem (przynajmniej w moim przypadku...) Naprawde juz nie mam sily do tego wszystkiego... Probóweczka, jak bedziesz cos wiedziec to napisz, prosze, czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 15:11 Jak na ten czas na ŚLAMie jest show ;-) Jak coś będę wiedziała, to też napiszę. Pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 16:06 Pewnie juz wiecie, ale tak dla pewnosci, na ślamie mieli na lekarski prog 200 pkt. To chyba nie tak zle, nei wiem jak bylo rok temu... Na razie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:48 Prog 200 p na Ślamie spadnie do 192 jesli 25% osob przejdzie na inne AM. 200p w pierwszym czytaniu to oczekiwany wynik, przy oczekiwanym wyrównaniu do górnych progów. Można składać na wiele akademii i niższe progi wypełnią się. Nie jest takie ważne ile było tam rok temu, ważne jaki był średni próg rok temu i do takiej wartości podejdą niższe progi. Średni próg rok temu był ok 184p do tego dodam 5p za to, że matura poszła lepiej (-8, +2, +10) i mamy 188p średni próg na ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 16:55 Jak na moje oko, nijak się mogę ja, kandydatka na Poznań, utożsamić z wynikami i progiem na Śląsku... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:14 Możesz przypuszczać, ze w Poznaniu ostateczne progi nie powinny wzrosnąć. Możesz sie ucieszyć, że przeliczają wyniki przyjetych na Ślam na metodę poznańską otrzymujemy próg na poziomie 150 p ( b+ch lub b+f) To może oznaczać, że próg w Poznaniu może utrzymać się na poziomie 160 p. Oczywiście to tylko statystyka, ale lepsza od wróżenia lub straszenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 17:24 Moge sie ucieszyc, no wlansie, wiec sie ucieszam :P Wam radze to samo, przynajmniej na krotko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 17:55 Oby, oby, bo to mi by dobrze prognozowało ;-) Mam powyżej 170, ale szczerze powiedziawszy chyba posadzę syna i spłodzę drzewo do tegp wtorku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:14 do wtorku masz prawie tydzień WAKACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 18:22 Jejku :>, jak ja Cie dobrze rozumiem!!! W gole, jak na zlosc, akurat dzisiaj nie moge sie zalogowac na poczte bo ciagle wyskakuje jakis blad... (Znak?) Trzymajcie sie wszyscy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 19:09 Moje odczucia mówią mi teraz, że na tym Poznaniu nie będzie za wesoło. Czekamy zatem, cóż. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 22:46 www.rekrutacja.amp.edu.pl/terminy.htm To link odnośnie deklaracji. Składają ją jednak tylko ci, którzy się dostali. Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 22:55 Kurcze rzeczywiscie, a co z reszta??? Jak oni to potem zamierzaja zrobic? Mam juz serdecznie dosyc tego!!! Zwariuje zaraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 22:59 Ano, właśnie...Ja też tak myślę. Jak nie dostanę się za pierwszym razem, to koniec, bo będę musiała wycofać oryginał i dowieść na Wrocław, bo na pewno nie będą czekać na mnie do czasu po 4 sierpnia. A widziałaś listy ze Śląska, co o nich sądzisz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 23:03 Nie, niestety nie widzialam listy, ani z lekarskiego ani ze stomatologii. Tylko progi znam, ale czytalam dzisiaj tu na forum jak maja na uj w tym roku. Podobno 4000 teczek (rok temu bylo 900, ale mniejsza o to) i wyniki po 250 nie sa rzadkie... Mam coraz gorsze przeczucia jesli chodzi o nas 170-tki w Poznaniu :( Jakas depresyjka mnie zlapala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 19.07.06, 23:11 Jutro zadzwonię odnośnie progu do Poznania. Będę dzwonić codziennie! :-) Prawdę mówiąc ja się też trochę zdołowałam tym wszystkim. Czekam jeszcze na sytuację w Gdańsku w piątek, a potem to już wszelakie przypuszczenia pójdą w niepamięć, gdyż będzie wtorek i nasze wyniki ;-) Prawdę powiedziawszy nie wiem jak przeżyję do wtorku...Dobranoc, Probówko. Jutro napiszę co mi powiedzieli do słuchawki, o ile coś powiedzą (mojemu znajomemu powiedzieli telefonicznie we Wrocku, a jak i się tutaj okazało po wynikach - jedna osoba z forum mówiła prawdę odnośnie progu, który niejako ktoś jej powiedział telefonicznie) - tak więc, może coś rzekną w końcu :-)) Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 19.07.06, 23:15 OK, ja moze w koncu zaloguje sie na poczte i zobacze, moze cos odpisali. Zerknelam teraz na te listy ze ślamu, smiesznie w sumie wyszlo, ze na stomatologie trzeba wiecej niz na lekarski, chociaz jak dla mnie to taka tendencja moze sie utrzymac :P Musimy byc dzielne! Do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadek Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:44 Hej, od kilku dni obserwuję waszą dyskusję, a teraz jakoś ucichło... listę rankingową opublikowano już na AMG. Co o tym sądzicie? I jaka jest wasza reakcja na to, że kilka nazwisk z tej listy powtarza się na ŚLAMie? Jakieś newsy z Poznania? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:22 Proszę bardzo. Troche statystyki: jesli po 300 najlepszych kandydatów na lekarski z listy ŚLAM i taka samą ilość z AMG wymieszać i policzyć im punkty wg poznańskich regół, to na 400 miejscu ( przyjąłem dane z 2 akademii wiec zwiększyłem ilość miejsc) to mamy próg 158 p na Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadek Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:30 hmmm... widzę, że dane statystyczne nam sprzyjają:) Ale to prawda, zauważyłam, że osoby, które są wysoko na listach na ślam i amg wg poznańskich kryteriów nie mają aż tak bardzo wysokich wyników. Bądźmy dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:36 Wlasnie przegladalam te listy z Gdanska i rzeczywiscie tych pierwszych, powiedzmy kilkanascie osob ma wyniki takie no-do przezycia, takze po wczorajszej depresji znowu wstepuje we mnie nadzieja, co prawda w ograniczonych ilosciach, ale jednak :) Musimy byc twardzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:13 Statystyka statystyką, a ortografia też ma swoje prawa:))) Miało być "reguła" przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:29 K, Twoje statystyki sa zwietne, dlugo musisz siedziec zeby cos takiego opracowac? :P Sluchajcie, udalo mi sie zalogowac na poczte wreszcie, ale niestety zadnego maila z am nie bylo :( Czyzby mieli tyle pracy z naszymi teczkami, ze az brak im czasu na odpisywanie na maile...? Pozdrawiam wszystkich!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:34 Zrobienie takiego zestawienia trwa 3-5 min. Wyłapanie dubli 15 s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka z gilka Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:51 A co sie Twoj kolega dowiedzial po rozmowie z Pania z dziekanatu z Wrocka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 20.07.06, 21:48 Jeszcze jedno mi sie przypomnialo! Jutro trzba byc, ze sie tak wyraze-w pogotowiu, bo ktos z rocznika '86 mowil, ze w ubieglym roku dali listy 4 dni wczesniej. Jesli teraz zrbiliby tak samo to to oznacza, ze jutro bedziemy wiedziec............ Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: AM poznan 21.07.06, 11:48 Próg w Katowicach i Gdańsku wzrósł o jakies 20 punktów w stosunku do poprzedniego roku!!! Czy to możliwe, zeby w Poznaniu też tyle urósł??? :((( Rozsądek mówi, ze nie, ale i tak sie strrasznie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:26 Czesc Wszystkim! Ja juz nie wiem co jest mozliwe a co nie. Chyba dzisiaj znowu mam dzien zwatpienia... Rzeczywiscie te progi bardzo wzrosly, moze one jeszcze nie sa ostateczne, ale w sumie nie wydaje mi sie zeby spadly jakos bardzo znaczaco... Jesli w Poznaniu tez wzrosna o 20 to otrzymamy kosmiczny prog 190 pkt... Masakra! Nie wytrzymam juz do tego wtorku! Mimo wszytsko pozdrawiam Was serdecznie-zalamana Probówka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:30 Jeszcze na dodatek zadnej odpowiedzi na mojego maila :( Wyslalam go juz chyba ze 3 dni temu wiec pora stracic wszelka nadzieje :( Do wieczora! Ide na czekolade, ostatnio tylko ona nadaje sens mojemu zyciu ;) Trzymajcie sie cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: AM poznan IP: *.net.zeork.com.pl 21.07.06, 17:43 Tak drastycznie nie wzrosna na pewno. Zauważ, że wysokie progi w tym roku to zasługa m.in. fizyki, która w tym roku wypadła znacznie lepiej niż w poprzednim. A nas ona na szczęście nie obowiązuje..(no chyba, że ktoś wybrał ją do rekrutacji) Trzymaj się i głowa do góry. Zobaczysz, że jeszcze bedziemy pic tę czekolade razem w Poznaniu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 21.07.06, 18:54 :) Dzieki za swietne wsparcie! Jesli rzeczywiscie bedziemy pic ta czeklade razem w Poznaniu to obiecuje, ze bede stawiac :P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:14 Wysokie progi w pierwszej rekrutacji wynikają z możliwości składania podań na wiele uczelni i kierunków. Matura w zakresie b+ch+f wypadła lepiej o 4p. W zakresie b+ ch lub f wypadła gorzej o 6p, decyduje głównie chemia a nie fizyka. Mimo, że fizyka wypadła o 10 p lepiej to i tak średni wynik z chemii jest lepszy o 20 %. Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: AM poznan 21.07.06, 20:32 Mam 182 punkty i na początku bylam w miare spokojna, ale teraz jak slysze co się dzieje, to strasznie sie boję tej pierwszej listy....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 21.07.06, 22:56 Ja mam 176 i przestalam liczyc na pierwsza liste :( Ale wciaz mam nadzieje na druga :) PS Tez sie pisze na ta czekolade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 21.07.06, 23:22 Wrocilam wlasnie z czekolady i pomyslalam, ze, tak juz w sumie z przyzwyczajenia, napisze slow kilka :) Oczywiscie niczego nowego nie wymysle, ale brawo (!) przekroczylismy magiczna liczbe 200 postow ;) Pozdrawiam wszystkich i do poniedzialku! Jade na odstresowujacy weekend z paroma jeszcze moimi bliskimi znajomymi kandydatkami na medycyne (ale na uj wiec szczesliwie nie sa konkurencja :P) Żartuje oczywiscie z ta konkurencja, trzymam kciuki za Was wszystkich, bo tak naprawde powinni sie dostac najlepsi :) Papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:54 Pytanie tylko którzy są najlepsi? Punkty z matury nie odzwierciedlają wiedzy- tylko w dużej mierze szczęście i w jakiej szkole sie pisało maturę!!! z pomoca nauczycieli czy samemu. Tak, tak wiem co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonfly Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 22.07.06, 11:35 Witam:) Przeczytałam właśnie Wasze posty. Też startuję na AM ale WNOZ, więc nie zrobię Wam konkurencji;) Jak myślicie, czy tam też próg może się podnieść? Podobno w zeszłym roku było to 126 pkt. Ja mam 150. Myślę, że dostanę się dopiero z drugiej listy o ile w ogóle. Jak sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for3stu":: Re: AM poznan IP: *.futuro.kielce.msk.pl 22.07.06, 12:49 Ludzie ale jakby tak policzyc: 220 podzielone na 3 to wychodzi 73. 73x 2 = 146 :) plus 10 bo costam = 156 no i mamy prog poznanski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 22.07.06, 13:24 Witajcie :-) Moja nieobecność wynika z faktu ograniczonwego dostepu do Internetu. Z telefonowania do biura rekrutacji niemożliwym jest wyniesienie jakichkolwiek konkrentnych informacji ;-) Choć obsługa bardzo miła, nikt ci progu nie powie. Jednak dowiedziałam się jednej, ważnej myslę rzeczy - deklarację może składać KAŻDY - od pierwszego do ostatniego miejsca ;-) Tak mi powiedzieli podczas rozmowy telefonicznej, tak więc informacje na stronie AM Poznań są chyba nieaktualne ;-) Zostało już niewiele do wtorku, także nie snuje już żadnych przypuszczeń! Pozdrawiam wszystkich!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg12 Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:10 ten prog jest nie mozliwy skoro rok temu wynosil 169,5 wlacznie z testem predyspozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 10:50 Żadnego przecieku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: AM poznan IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 13:55 Podobno lista wisi-170 na lekarski.40 osób na progu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: AM poznan IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 14:06 tak, ale jest tylko lekarski na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 14:09 A kto tą listę widział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 14:11 Niech będzie 170, bo jeśli tak to się dostałam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:24 KTO WIDZIAL LISTE???? NIECH KTOS POTWIERDZI-PROSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powtierdzam Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:31 potwierdzam :0 próg na lekarskim 170:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 16:45 Jak to?? A kiedy to będzie w necie?! Plis odp. kto wie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:50 Widziałem listy. Na lekarskim osoby z wynikiem 170 p zajmuja miejsca od 190 do 229. Jest informacja, że listy zostały przekazane informatykom, aby przygotować je w formacie pdf, nie ma informacji kiedy zostana opublikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 16:53 Ale był tylko lekarski? Mnie akurat interesuje fizjoterapia. Była też?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:54 Są numerki czy nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg12 Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:11 ten prog jest nie mozliwy skoro rok temu wynosil 169,5 wlacznie z testem predyspozycji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi18dw Re: AM poznan IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:14 Za wysoki? Nie nie mnie sie wydaje bardzo możliwy... PRzykro mi, lae wszedzie zwrosly [progi z powodu teog, iż można skladać na wiecej niż jedną AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:18 Na liście znajdują się wyłącznie numery kodowe kandydatów ( te, które przyszły pocztą). Na listach nie ma "kresek", oznaczających progi, nie znając ilości osób przyjmowanych na dany wydział nie mozna sie zorientować jaki jest prog. Ja bylam zainteresowana tylko lekarskim, dlatego nie umiem podac progów na pozostale wydzialy. Na Fredry wiszą listy na Farmacje, kosmetologie, analitykę medyczną i na lekarski, nie widzialam stomatologii. Przed listami jest pusto (duzo miejsca do skakania dla tych, którzy sie dostali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:21 Czesc Kochani!!! Wlasnie wrocilam i widze, ze tu nowe wiadomosci!!! K, czy naprawde listy na lekarski juz wisza na Fredry? Wiecie czy juz sa na stronce? Jesli tak to dajcie znac, blagam, bo nie moge ich znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:24 Są tylko w gablotce z uwagą, że komisja postanowiła wywiesić już dzisiaj. To miło ze strony komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:26 K, i prog jest 170? Czyli sie dostalam? Chyba sie zaraz poplacze ze szczescia! Blagam, napisz to jeszcze raz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:44 PROB, TO 170 PUNKTOW, GRATULUJE I DO ZOBACZENIA W PAŻDZIERNIKU :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmacja Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:22 164. taki jest prog. i cholera nie mam tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:23 Jakie numery????????? Do mnie nic pocztą nie przyszło!! Chyba że masz na myśli nr rejestracyjny ten przy rejestracji co przyszedł na mail...odp!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:25 Drag, to na pewno chodzi o ten numer, ktory dostales przy rejestracji. Chociaz do mnie przyszedl tydzien temu list ze zmienionym numerem, ale moze nie wszystkim zmienili. Jezu, ale mi sie rece trzesa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:27 No nie:/ ehhh jak coś nie tak to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:30 Nie przejmuj sie na razie tym numerem, bo moze rzeczywiscie nie wszystkim zmienili. Czekam teraz az lista sie pojawi na stronce, jak na nia trafie to dam Wam znac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:40 Numer rekrutacyjny nie jest tożsamy z kodowym, na LIŚCIE JEST NUMER KODOWY, AM przyslala go do kazdego kandydata poczta. Jest to numer 4-o cyfrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 20:16 DO MNIE NIE PRZYSŁAŁA!! Odpowiedz Link Zgłoś
olag1 Re: AM poznan 24.07.06, 20:56 na wydz. nauk o zdrowiu obowiązuje nr pesel nie kod, dlatego nic nie przysłali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 21:13 Jesteś pewna?? Jeśli tak to dzięki Bogu:) Ale na deklaracji u góry pisze "nr kodowy" (? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 21:17 Dzięki:) Też do nich wysłałam ale dopiero niedawno, więc nie odp. Uffff mogę spać spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: AM poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:31 Czy maja zamiar te wyniki dzis jeszcze na neta wrzucic????Wie ktos cos na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:32 A moze sprobuje jesczez teraz tam zadzwonic. Moze jeszcze nei za pozno? Dzwonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:33 i co dodzwoniłaś się? Kurcze dręczy mnie ten numer:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probóweczka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:38 No niestety nie dodzwonilam sie :( Nie bylo zajete tylko po prostu nikt nie odbiera wiec pewnie za pozno. Ale na razie spokojnie, nie przejmuj sie, jesli tylko masz wystarczajaco punktow to numerek na pewno bedzie sie dalo wyjsnic! :) Ale sadze, ze wszystko z nim i tak ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: AM poznan IP: 213.17.223.* 24.07.06, 17:43 No mam nadzieję...zresztą czemu mieliby akurat mnie pominąć? Czy wie ktoś może czy limit przyjęć na fizjoterapię wynosi 100? A ile na zdrowie publiczne? Bo skoro nie ma "kreski" to muszę wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: AM poznan IP: *.net.zeork.com.pl 24.07.06, 18:16 No to idziemy na czekoladę Probóweczko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 18:19 :D Jasne, ze idziemy! I stawiam-nie wycofuje sie z tego! Gratuluje wszystkim jeszcze raz! Chyba jeszcze nigdy nie bylam taka szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 18:41 Jeeee jeeeee jeeeeea!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :>:> Re: AM poznan IP: *.telpol.net.pl 24.07.06, 19:04 no nie to sie nie dowiem ilu facetow bedzie na roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:43 Pani Probówko, HOVA na uspokojenie, bo widze, ze panika pelna. Biuro rekrutacji dziala do 15, nie ma juz po co dzwonic, pozostaje czekac na informacje w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 24.07.06, 17:45 No panika pelna! W rzeczy samej, ale juz powoli przechodzi :) Strasznie wam wszystkim dziekuje za wsparcie i czekam na liste w necie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: AM poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:01 Bylam na fredry i jest lista i wszystkie info sie zgadzaja.Niestety nie dostalam sie na farme:( czy ktos wie jaki jest prog na stome? niewiadomo kiedy beda listy w necie bo tam jest straszna pustka.Tylko jest napisane (co juz ktos tu pisal) ze listy zostaly dane informatykom by opublikowali w necie.Gratuluje studentom AM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AM poznan IP: *.astra-net.com 24.07.06, 18:11 A ja miałam 173 i się dostałam!!! W końcu komfort psychiczny i koniec tego dziadostwa rekrutacyjnego!! Koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:13 prosze powiedzcie ile bylo w tym roku miejsc na farme do poznania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:16 Farmacja Poznań limit miejsc -130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:57 a ile miejsc na fizjoterapie do poznania? czy wy tez nie dostaliscie listu potwierdzajacego? bo z innych wydzialow dostalam, tylko nie z wydzialu nauk o zdrwoiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: 213.17.223.* 24.07.06, 18:58 Ja też nie dostałam żadnego listu...nie jestem więc sama:) Masz ten kod cyfrowy? Bo ja tylko ten z rejestracji i teraz nie wiem jak poznam mój wynik:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: *.telpol.net.pl 24.07.06, 19:05 do mnie list dotarl po 2 tygodniach:):) poczta polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: ile bylo miejsc na farme do poznania??? IP: 213.17.223.* 24.07.06, 20:12 Ale dotarł a ja nie mam!! I skąd wezmę ten nr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:17 www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_1_10_limity_studia_22062006.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:08 a wie ktos może jaki był próg na fizjoterapię????? plissssssss niech ktoś napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: limity IP: 213.17.223.* 24.07.06, 23:15 W zeszłym roku był 126, ale jak widać teraz one skaczą i napewno będzie wyższy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg12 Re: limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:20 hehe nie ma to jak byc juz na drugim roku i patrzec jak sie stresujecie limitami na amp:):):)mozejakies pytania do starszego kolegi Ci co sie dostali:P Aha pozdrowcie Mandi i Sobana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: limity IP: 213.17.223.* 24.07.06, 23:21 Dopiero jutro będzie wiadomo więc pytań jeszcze nie ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka WYNIKI IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 25.07.06, 08:15 Dzwonilam do biura rekrutacji juz po 8. Lista w necie bedzie od 10. Jestem 105 :D Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc SĄ Listy w necie IP: 194.117.241.* 25.07.06, 09:48 www.rekrutacja.amp.edu.pl/listy_rankingowe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01 ludzie ze 170 punktami jaka macie srednia? Mam jeszcze pytanie ktp rezygnuje z Poznania, rzecz innej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:09 REZYGNUJESZ NA RZECZ JAKIEJ UCZELNI? CZY WKRECASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
nea111 Re: SĄ Listy w necie 25.07.06, 10:18 nie kwrecam, dalczego mialabym wkrecac? mam nr osmy na liscie i rezygnuje na rzecz cuju. a a cala pewnoscia sie d ostaniesz ze 170 punktami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:07 aha ja mam 170 punktow i srednia 4,73.A wy? A pozatym czy oni moga tak zrobic ze czesc osob ze 170 punktami przyjma a czesc odrzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: SĄ Listy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:08 to zalezy od rektora moze przyjac wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SĄ Listy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:13 a fizjoterapia??????? kiedy będą wyniki????? zna ktoś może już próg na fizjoterapię??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: SĄ Listy w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:32 wybacz to te emocje, wciaz jestem przerazona ze bede pod kreska:(A Tobie nea111 gratuluje wysokiej pozycji i dostania sie pewnie na uczelnie, ktora chciales/as:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: SĄ Listy w necie IP: 213.17.223.* 25.07.06, 10:24 Też czekam na fizjoterapię:( ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probówka Re: AM poznan IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 25.07.06, 10:24 Kochani gratuluje wszystkim przyjetym! Ide swietowac nareszcie! Cieszmy sie i radujmy bo oczekiwanie na ten czas bylo dlugie i meczace ;) Bede w Poznaniu najprawdopodobniej w piatek wiec jesli ktos tez bylby wtedy to mozemy sie zobaczyc na Fredry :) Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michas Re: AM poznan IP: 80.54.27.* 25.07.06, 10:29 a wie ktos moze ile jest miejsc na kosmetologie?? Odpowiedz Link Zgłoś