eretria 15.07.06, 09:25 jak może, naginając nawet paremie lex retro non agit... Ćwoctwo to kalectwo, tak jak prostestowanie przeciwko nie wiadomo czemu. Teraz należy mu sie uroczyste przejście przez miasto stołeczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: 194.146.128.* 15.07.06, 09:38 Jasne, będę kochać Giertycha, bo naciąga prawo, by pomóc niedoukom, którzy matury nie zdali. Poza tym - czy to zmienia jego wszechpolskie poglądy, które mnie obrażają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:43 Może oto mu chodziło. Żeby go pokochano:) Tak na serio - wydaje mi się że lepszym posunięciem byłoby ponowne wprowadzenie egzaminów w zimie. Teraz będzie spory bałagan. Częśc szkół zakończyła już rekrutacje. Ciekawe jak on to widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.06, 09:53 > jak może, naginając nawet paremie lex retro non agit... Tę zasadę można naginać jesli nie działa na szkodę społeczeństwa. Co nie zmienia faktu, iż z Panem Giertychem się nie zgadzam. Z matury zrobił się egzamin, który nic nie znaczy. Jak tak dalej pójdzie, to uczelnie wyższe przywrócą egzaminy wstępne...i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:10 nie no czlowiek musi sie pocić żeby wszystko zdac to teraz nowi matuyrzyści nie powinni uczyc sie np. polaka a uczyc sie z anglika i np. wosu a polak oblewac bo minister zrobi amnestie, neisprawiedliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:17 Tak to jast jak banda gó..arzy daje sie podpuśić "cholera wie komu", a nie potrafią obiektywnie oceniać ludzi po działaniu. Poza tym dla wszystkich tych którzy uważają że to zły pomysł mam propozytcję pomyślcie kiedyś o czymś innym niż własna d*** :)Spora część poglądów Romana to dla mnie idiotyzm ale porponuję dać mu czas i oceniać po efektach a nie przebierać się w debilne maski frankensztajna czy czegos tam i udawać że wyraża się opinię wszystkich studentów... Tych protestów całych to ja nigdy nie popierałem. PS. I piszę to z pozycji człowieka któremu bliżej do lewicy niż prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:20 aha radzę wam przeczytać cały artykuł na ten temat i także spróbować zrozumieć jak ma się to odnieść do obowiązkowego egzamu z matmy w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:12 Wedug mnie matura w zimie byłaby lepsza. Uważam że matura nie należy się tym którzy nie potrafą zdobyć z poszczególnych przedmiotów 30%. Ale zobaczcie ile na tym oszczędzają. Tylko i tak nie uratują większości bo musieli by mieć średnią 30% czyli jak zdają z trzech przedmiotów to muszą z dwóch mieć po ok 45%. Odpowiedz Link Zgłoś
pakiro Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:36 ehh znow mam pecha niestety ja nie zdlame polskiego ale z 2 czesci pozostale przedmioty zdalem powyzej 60 procent razem z dodatkowym czy jezeli nei zdalem 2 z 6 egzaminow to jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bukol87 Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:37 mozna miec tylko jeden egzamin nie zdany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisq ?! co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:09 Po jaka ch.... zdawalem polski? Wytrarczyloby zdac jezyk na 60% podstawe i przedmiot dodatkowy na 30% i matura zdana! Ustne każdy zda... Dla idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: ?! co IP: *.chello.pl 15.07.06, 11:17 Niestety, w opisanej przez siebie sytuacji nadal miałbyś niezdaną maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eretria Re: ?! co IP: *.aster.pl 15.07.06, 13:09 uważam że to wielka pomyłka. Giertych powiedział - jak tak dalej pójdzie mature będzie oblewać około 45% ja na to- i bardzo dobrze. Nareszcie licealiści pokazą swój prawdziwy poziom. Matury nie musi miec każdy. Odpowiedz Link Zgłoś