Dodaj do ulubionych

tak nienawidzicie tego Giertycha a on was ratuje

15.07.06, 09:25
jak może, naginając nawet paremie lex retro non agit...
Ćwoctwo to kalectwo, tak jak prostestowanie przeciwko nie wiadomo czemu.

Teraz należy mu sie uroczyste przejście przez miasto stołeczne.

Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: 194.146.128.* 15.07.06, 09:38
      Jasne, będę kochać Giertycha, bo naciąga prawo, by pomóc niedoukom, którzy
      matury nie zdali. Poza tym - czy to zmienia jego wszechpolskie poglądy, które
      mnie obrażają?
    • Gość: ktos Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:43
      Może oto mu chodziło. Żeby go pokochano:)
      Tak na serio - wydaje mi się że lepszym posunięciem byłoby ponowne wprowadzenie
      egzaminów w zimie. Teraz będzie spory bałagan. Częśc szkół zakończyła już
      rekrutacje. Ciekawe jak on to widzi?
    • Gość: xyz Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.06, 09:53
      > jak może, naginając nawet paremie lex retro non agit...
      Tę zasadę można naginać jesli nie działa na szkodę społeczeństwa. Co nie
      zmienia faktu, iż z Panem Giertychem się nie zgadzam. Z matury zrobił się
      egzamin, który nic nie znaczy. Jak tak dalej pójdzie, to uczelnie wyższe
      przywrócą egzaminy wstępne...i bardzo dobrze.
      • Gość: miron Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:10
        nie no czlowiek musi sie pocić żeby wszystko zdac to teraz nowi matuyrzyści nie
        powinni uczyc sie np. polaka a uczyc sie z anglika i np. wosu a polak oblewac bo
        minister zrobi amnestie, neisprawiedliwe!!
        • negativeburn Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:17
          Tak to jast jak banda gó..arzy daje sie podpuśić "cholera wie komu", a nie
          potrafią obiektywnie oceniać ludzi po działaniu. Poza tym dla wszystkich tych
          którzy uważają że to zły pomysł mam propozytcję pomyślcie kiedyś o czymś innym
          niż własna d*** :)Spora część poglądów Romana to dla mnie idiotyzm ale porponuję
          dać mu czas i oceniać po efektach a nie przebierać się w debilne maski
          frankensztajna czy czegos tam i udawać że wyraża się opinię wszystkich
          studentów... Tych protestów całych to ja nigdy nie popierałem.

PS. I piszę to z pozycji człowieka któremu bliżej do lewicy niż prawicy.
          • negativeburn Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:20
            aha radzę wam przeczytać cały artykuł na ten temat i także spróbować zrozumieć
            jak ma się to odnieść do obowiązkowego egzamu z matmy w przyszłości
      • Gość: kolo Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:12
        Wedug mnie matura w zimie byłaby lepsza. Uważam że matura nie należy się tym
        którzy nie potrafą zdobyć z poszczególnych przedmiotów 30%. Ale zobaczcie ile
        na tym oszczędzają. Tylko i tak nie uratują większości bo musieli by mieć
        średnią 30% czyli jak zdają z trzech przedmiotów to muszą z dwóch mieć po ok
        45%.
        • pakiro Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:36
          ehh znow mam pecha niestety ja nie zdlame polskiego ale z 2 czesci pozostale
          przedmioty zdalem powyzej 60 procent razem z dodatkowym czy jezeli nei zdalem 2
          z 6 egzaminow to jak jest?
          • bukol87 Re: tak nienawidzicie tego Giertycha a on was rat 15.07.06, 10:37
            mozna miec tylko jeden egzamin nie zdany
    • Gość: wisq ?! co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:09
      Po jaka ch.... zdawalem polski? Wytrarczyloby zdac jezyk na 60% podstawe i
      przedmiot dodatkowy na 30% i matura zdana! Ustne każdy zda... Dla idiotów!
      • Gość: witek Re: ?! co IP: *.chello.pl 15.07.06, 11:17
        Niestety, w opisanej przez siebie sytuacji nadal miałbyś niezdaną maturę.
        • Gość: eretria Re: ?! co IP: *.aster.pl 15.07.06, 13:09
          uważam że to wielka pomyłka.
          Giertych powiedział - jak tak dalej pójdzie mature będzie oblewać około 45%
          ja na to- i bardzo dobrze. Nareszcie licealiści pokazą swój prawdziwy poziom.
          Matury nie musi miec każdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka