Dodaj do ulubionych

++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++

18.07.06, 08:52
To standardowe pytanie ile macie punktów i na jakie wydziały składacie papiery?

242 na lek i woj-lek:)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1987 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.net.euron.pl 18.07.06, 10:03
      jakim cudem złożyłeś na wojskowy i cywilny jednocześnie?
      • indjanka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 18.07.06, 10:04
        przeciez w tym roku mozna
        • Gość: magdalinka1 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 10:10
          no właśnie niestety okazało się że można, i to jest chore, bo raptem zmienili
          kilka dni przed końcem rekrutacji. Ale jak się dowiedziałam nie jest to wina UM
          ale tego zasranego rządu, ministerstwo im nakazało.CHORY SYSTEM!!!!
          mam 202 i musze sie dostac:))
          • Gość: 1987 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.net.euron.pl 18.07.06, 10:21
            no to pięknie, na szczęście mam tyle punktów, że powinnam się dostać, inaczej bym się troche zdenerwowała
            • Gość: mm Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.futuro.kielce.msk.pl 18.07.06, 10:25
              185 -stoma
              • Gość: gienio Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astral.lodz.pl 18.07.06, 10:44
                Jak juz sie dostaniecie to wbijajcie sie na medykalia w pazdzierniku :D.mimo ze
                nie jestem z medyka bylem tam i bylo kul :D
      • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 18.07.06, 10:46
        Ehh pojechałem i złozyłem na cywilny, ale później dowiedziałem się,że można i na
        ten i na ten:) Kilka dni przed zakończeniem rekrutacji razem z kolegą złożyliśmy
        papiery.
    • Gość: ... Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.net.euron.pl 18.07.06, 12:26
      czyżby łódź nie była niemodna? wygląda na to, że jest mało chętnych na um łódź
      • indjanka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 18.07.06, 12:27
        Gość portalu: ... napisał(a):

> czyżby łódź nie była niemodna? wygląda na to, że jest mało chętnych na um łódź

w zeszłym roku też tak myslałam i się na tym przejechałam...
        • Gość: medyk Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.06, 13:05
          196 lek
    • indjanka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 18.07.06, 13:12
      Ty masz tyle czy ciocia w dziekanacie;)?
    • Gość: jasminka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:32
      ja składałam na lekarski. Jedyna uczelnia medyczna, którą wybieram, bo nie
      wyobrazam sobie pójść na inną. Ciekawi mnie jakie progi będą w tym roku :)
      • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 14:09
        jutro wam napisze próg w Łodzi, bo mam znajomą na uczelni i mi prawdzi czy się
        dostałam, zawsze to prawie tydzień wcześniej:))))
        • Gość: . Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.net.euron.pl 19.07.06, 12:54
          czikiiii kiedy podasz ten próg?
      • Gość: ania Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:50
        ja mam 232 lek i stoma
        • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:25
          a na co chvcesz konkretnie? bo tu tez wypadało by sie zdecydwac po wynikach, bo
          pewnie dostaniesz sie i tu i tu....
          • Gość: :( Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astra-net.com 18.07.06, 16:35
            Poważnie, będziesz znała jutro próg na Łodzi? Ale masz fajnie...Ja świruję do
            25, Poznań... :-(
    • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 18.07.06, 20:03
      A kto wybiera się na wojskowo-lekarski?
    • Gość: ds Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:49
    • Gość: bllee Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.187.rev.vline.pl 19.07.06, 20:01
      To co z tym progiem na UM w Łodzi na wydział lekarski i stomatologie??
      • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 11:08
        Kiedy wyniki na Łodzi?? Ktos dzwonił?
    • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:13
      ej ciągle mi temat spada, czy nikt do Łodzi nie idzie??;)
      • indjanka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:15
        rada sie dopiero zbiera w pn , wiec pn popoludniu lub we wtorek
        wyniki.niestety,musimy sie jeszcze postresować....
        • kocilapci4 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:35
          próg na lekarski to niestety 210.... jestem załamany
          • Gość: mm Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:30
            a wiesz jaki na stome???
            • Gość: kocilapci4 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:53
              na stome jest ciut wyższy... dokładnie nie wiem, bo mnie akurat stoma nie
              interesuje, ale ok 214 pewnie.
        • kocilapci4 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:36
          noi koniecznie potrzebuje zejścia 40 osób z tej uczelni , zarówno z tych
          oczekujących jak i tych co się już dostali...
    • kocilapci4 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:38
      czy ktos z was składał może papiery na stome, na lekasrki, i na wojskowo
      lekarski w Łodzi?co byście wybrali jak sie wszędzie dostaniecie?
      • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:47
        Oczywiście woj-lek:) a skąd znasz próg?
        • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:49
          dzwonilam, troszke po znajomości. szkoda ze tylko nie da sie wykorzystac
          znajomości do dostania się:(( wcześniej można było:P hehe wylogowali mnie:)
        • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:50
          a mam pytanie sporo znasz tych osób które wola wojskowy od cywilnego, lub stome
          od cywilnego...?
          • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:58
            Znam kilka, wojskowy jest lepszy od cywilnego z kilku powodów, mianowicie, ma
            lepszą kadre i zaplecze techniczne, kolejna rzeczą jest to, że wszystko znajduje
            sie w 1 miejscu podczas gdy Ci z cywilnej bedą latać po miescie od laboratorium
            do laboratorium. no i zajecia kończą się o 15 a na cywilnej ok. 19-20
    • indjanka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 16:53
      podobno listy rankingowej jeszcze nie ma, wiec skad masz takie info
      • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:56
        no mam i juz, nie wystarczy!
        • Gość: zonk Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:38
          a wiec na lek-wojs wystarczy 220 pkt??
          • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 20.07.06, 17:46
            No nie wiem nie wiem;) Na druga rekrytacje to spoko, ale na pierwszą sam nie wiem?

Jeśli ktoś chciałby pogadać ze mną na temat woj-lek to prosze o kontakt
            vesemirus1987@o2.pl
    • Gość: ziabola Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:47
      no to super :( jesli 210 to bede sobie wypluwac te kilka punktów całe życie :(
    • Gość: miska87 Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: 195.26.76.* 21.07.06, 00:07
      A nie wiecie ile będzie na wojskowo-lakarski? Mam nadzieje, że nawet w
      pierwszej rekrutacji będzie poniżej 200... Te wyniki mnie dobijają. Mam 186 i
      chyba nigdzie się nie dostanę;(
      • Gość: sylwia Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.07.06, 00:14
        ech ja mam 194 na stome i tez sie martwie...
        • Gość: .... Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astra-net.com 23.07.06, 11:48
          Huh, 210 na lekarski. No, tego można się było w sumie spodziewać... ;-)
          • Gość: ANIA Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:14
            jaki jest w tym roku limit miejsc na lek w lodzi????
            • Gość: :) Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astra-net.com 23.07.06, 12:16
              Takie informacje są dostępne na stronie Ministerstwa Zdrowia. Odnośnie Łodzi
              podają tam limit - 280 miejsc, ale to chyba z wojskowo - lekarskim ;-)
              • Gość: ANIA Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:19
                mnie interesuje tylko lekarski...a mozesz podac linka do tej strony
                ministerstwa?
                • Gość: .... Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astra-net.com 23.07.06, 12:28
                  Kiedyś ktos tu już podawał ten link, ale tylko tam weszłam i ściągnęłam sobie
                  te limity i stąd wiem ;-) A adresu stronki już niestety nie pamiętam. Jednak w
                  limicie przyjęć na lekarski w Łodzi pisze "280" - moim zdaniem limit
                  na "normalny" lekarski wynosi ok. 170. Pozdrawiam :-)
                  • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 24.07.06, 15:52
                    To nie jest prawda:( Z twoich obliczeń wynika ze na woj-lek jest 110 miejsc
                    (280-170=110) a na woj-lek na pewno jest 60 miejsc.

P.S. Kiedy te wyniki:(:(:(???
        • Gość: mm Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.futuro.kielce.msk.pl 24.07.06, 16:11
          a ja 185 tez na stomie
          • Gość: łodzianka Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:14
            słyszałam z pewnych źródeł, że około 218 na lekarski, ale czekam na listę,
            poniewaz jeszcze się łudzę, stoma podobno powyżej 200, wojskowy koło 198, ale
            to dane sprzed weekendu...czekajmy
    • Gość: czikiiii Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:43
      lekarski 210, stoma 212, wojskowy 180...
    • vesemirus Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ 25.07.06, 10:10
      Juz są wyniki:) Jupi;) Lek-209, woj-lek-190
      • Gość: ?? Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.astra-net.com 25.07.06, 12:49
        Moze mi ktos podac link z wynikami na Lodz?z gory dzieki!
    • Gość: K. Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:33
      Wiecie może jaki był próg na dietetykę?
    • Gość: hmm Re: ++++++++========UM ŁÓDŹ========++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:34
      zrezygnuje ktos z lekrskiego w Łodzi?..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka