Dodaj do ulubionych

pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG

24.07.06, 14:47
od ogloszenia wynikow to juz tylko zycie marzeniami ze prog spadnie.
niech ktos powie szczerze czy jest chociaz szansa ze pojdzie gdzies indziej i zwolni miejsce?mam papiery tylko na AMG i dochodze do paranoji...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:52
      ej to chyba logiczne ze prog spadnie. na pewno nie pojdzie w góre.
      myśl trochę...
    • monika.b.87 Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG 24.07.06, 14:53
      jeśli dostanę się gdzeiś bliżej domku to zwalniam msc na AMG
    • Gość: Zakwalifkowany Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:55
      Można to ocenić matematycznie. Na AMG był mniej więcej taki sam próg jak na AMB
      (róznica 2pkt), składała też pododbna ilość osób. Oceniamy, że przeciętnie każda
      osoba dała papiery na 2,5 akademie. Wychodzi stąd, że w AMG szansę na przyjęcie
      mają wszyscy z pierwszej pięćsetki (200 x 2,5). 500setna osoba na AMB miała
      180pkt i taki tez będzie mniej więcej tam próg, podobnie jak w AMG, myślę, że
      nawet troche niższy. Pozdrawiam i życze powodzenia!
      • Gość: asd Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:02
        jakby przyjac, ze wszyscy skladali na 3 uczelnie, to prog bedzie 174
    • Gość: mała Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 15:01
      mam nadzieje ze twoje przewidywania sie sprawdza....
      oby wszędzie progi spadły do 180!!(mam 188 ale chcialabym zeby moi znajomi tez
      sie dostali)
      • Gość: Zakwalifikowany Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:07
        Na bank sie sprawdza, wiem, ze latwo mi mowic, bo juz sie dostalem, ale dzieki
        temu moge patrzec na yto z perspektywy i nieco racjonalniej niz ci, ktorzy
        gorazckowo wyczekuja az inni wezma papiery. W tym roku jest przede wszystkim
        mniej kandydatow niz w roku ubieglym i sama medycyna sie zrobila troche mniej
        popularna (czyzby przez strajki lekarzy? :)). Cale zamieszanie bierze sie stad,
        ze duzo osob skladalo na kilka uczelni naraz. Nei ukrywam, ze sam tak zrobilem :)
        • Gość: Michal Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:16
          No cóż... Ja zdołuję;/ Nie zwalniam miejsca, jadę jutro potwierdzieć wolę
          podjęcia nauki:D Za to zwalniam dwa miejsca na AMB. pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka