rikito 24.07.06, 14:47 od ogloszenia wynikow to juz tylko zycie marzeniami ze prog spadnie. niech ktos powie szczerze czy jest chociaz szansa ze pojdzie gdzies indziej i zwolni miejsce?mam papiery tylko na AMG i dochodze do paranoji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:52 ej to chyba logiczne ze prog spadnie. na pewno nie pojdzie w góre. myśl trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.b.87 Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG 24.07.06, 14:53 jeśli dostanę się gdzeiś bliżej domku to zwalniam msc na AMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakwalifkowany Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:55 Można to ocenić matematycznie. Na AMG był mniej więcej taki sam próg jak na AMB (róznica 2pkt), składała też pododbna ilość osób. Oceniamy, że przeciętnie każda osoba dała papiery na 2,5 akademie. Wychodzi stąd, że w AMG szansę na przyjęcie mają wszyscy z pierwszej pięćsetki (200 x 2,5). 500setna osoba na AMB miała 180pkt i taki tez będzie mniej więcej tam próg, podobnie jak w AMG, myślę, że nawet troche niższy. Pozdrawiam i życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:02 jakby przyjac, ze wszyscy skladali na 3 uczelnie, to prog bedzie 174 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 15:01 mam nadzieje ze twoje przewidywania sie sprawdza.... oby wszędzie progi spadły do 180!!(mam 188 ale chcialabym zeby moi znajomi tez sie dostali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakwalifikowany Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:07 Na bank sie sprawdza, wiem, ze latwo mi mowic, bo juz sie dostalem, ale dzieki temu moge patrzec na yto z perspektywy i nieco racjonalniej niz ci, ktorzy gorazckowo wyczekuja az inni wezma papiery. W tym roku jest przede wszystkim mniej kandydatow niz w roku ubieglym i sama medycyna sie zrobila troche mniej popularna (czyzby przez strajki lekarzy? :)). Cale zamieszanie bierze sie stad, ze duzo osob skladalo na kilka uczelni naraz. Nei ukrywam, ze sam tak zrobilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: pocieszcie lub zdolujecie AMG AMG AMG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:16 No cóż... Ja zdołuję;/ Nie zwalniam miejsca, jadę jutro potwierdzieć wolę podjęcia nauki:D Za to zwalniam dwa miejsca na AMB. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś