24.07.06, 20:43
Hej
W tym roku zdawałam egzaminy wstepne na medycynę Ślam ( mam stara maturę).
Niestety nie dostalam się zdobylam zaledwie polowę punktów. Czuję jakis
straszny smutek, ciągle zadaję sobie pytanie czy ma sens próbować za rok
skoro w tym roku nikt ze staromaturzystów się nie dostał. mam doła..
Obserwuj wątek
    • monika.b.87 Re: porażka 24.07.06, 20:47
      oczywiście, że jest sens! nie warto rezygnować ze swoich marzeń!
      ja znam taką lekarkę co zdawała 5 razy! i z tego co po niej widać nie żałuje...
      pozdro!
    • Gość: Hanka Re: porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:59
      Monika ma rację. Jak Ci zależy na medycynie to próbuj do skutku! Poćwicz przez
      ten czas - do następnej rekrutacji.
      Nie wolno się tak łatwo poddawać.
      Sama w tym roku nie dostałam się na AMG na lekarski, będę próbowała do skutku!
      • Gość: ... Re: porażka IP: *.astra-net.com 24.07.06, 21:10
        Ja zadam pytanie - studiowałaś, czy siedziałaś w domu? Ja w zeszłym roku nie
        dostałam się na weterynarię, a w tym roku (zostałam w domu, nigdzie nie
        poszłam) udało mi się dostać na lekarski do Poznania :-) Moim zdaniem bardzo
        trudno jest dobrze przygotować się do egzaminów mając na głowie drugi kierunek.
        Pozdrawiam :-)
        • Gość: a Re: porażka IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:44
          mam 192 pkt i juz drugi rok z rzedu sie nie dostalam nie wiem czy mam tyle sil
          psychicznych zeby znow probowac ale moze to zrobie.studiowalam chemie ale
          zrezygnowalam pod koniec roku. zawsze chcialam studiowac meducyna(stoma) drugi
          raz nie wyszlo ale mimo wszystko proboj choc ja radzilabym podjac w tym czasie
          jakis kierunek jakies to zawsze zabezpieczenie na przyszlosc.
          • ekadom1 Re: inaczej trzeba podjąć przygotowania 25.07.06, 11:52
            Myślę, że dla Ciebie bardzo przydatne mogłyby byc kursy urzadzane przez
            uczelnie, lub kursy przygotowujace do matur. Wasze egzaminy sprawdzaja wiedzę
            nieco w inny sposób jak zotałaś wyedukowana i problem jest w lepszym radzeniu
            sobie z pytaniami otwartmi. Nie znam poziomu tych kursów ale one przygotowuja w
            tej formule.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka