wdm87 26.07.06, 21:37 jak myślicie od ilu pkt będą przyjmować?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:41 nie wiem :| a ile masz? i jak oni to liczą? biologię, chemię i fizykę liczą oba poziomy? jak ktos zdawał rozszerzone to doliczają podstawowy czy liczą tylko rozszerzony? Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 21:43 na str uj podają tak: 1. Przy rekrutacji będą brane pod uwagę wyniki tylko zewnętrznej części egzaminu maturalnego. 2. Do postępowania kwalifikacyjnego będą dopuszczeni wyłącznie kandydaci zdający biologię i chemię, na poziomie rozszerzonym. 3. Ocenie procentowej wyników egzaminu maturalnego przypisane będą punkty równe procentom, na przykład 50% = 50 punktów. 4. Punkty uzyskane za przedmioty obowiązkowe: język polski i język obcy nowożytny (poziom dowolny) - mają przypisany współczynnik 1. 5. Pozostałe przedmioty zdawane wyłącznie na poziomie rozszerzonym mają przypisane określone współczynniki według następującego schematu: biologia i chemia - 2, fizyka z astronomią, informatyka i matematyka - 1, pozostałe przedmioty - 0,5. 6. Punkty uzyskane za egzamin mnożymy przez odpowiedni współczynnik. 7. Punkty uzyskane za wszystkie przedmioty sumuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 21:43 ale sama sie pogubiłam czy oni wszystko biorą pod uwage co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:54 ja licząc wszystkie poziomy wszystkich przedmiotów które zdawałam mam 867 a Ty ? a jak policzę polski oba poziomy, ang tylko podst pisałam, biologię rozszerzoną, chemię rozszerzoną i fizyke rozszerzoną to mi wychodzi 507. A Tobie ile wychodzi tak licząc? Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 22:15 ja licząc pol pods(współczynnik 1) + ang (podst +rozszerz) (współczynnik 1) + chem i biol (oba poziomy) (współczynnik 2) mam 858pkt, ale nie wiem czy też ytak liczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 22:19 a jak licze tylko te poz rozszerz to mam 538 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:41 a czy ktoś wie kiedy mają być wyniki??? pewnie i tak za pierwszym razem nie uda sie dostac, bo dla wielu kandydatow na biotechnologie, medycyne , biologia jest kierunkiem awaryjnym. Z tego co słyszałam to w tamtym roku 150 osoba na liście REZERWOWYCH dostała się. A co do moich pkt to liczyłam ale nie pamietam, tez cos w granicach 800-900 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:55 właśnie nie wiem kiedy mają być wyniki :/ mam nadzieję że już niedługo.. no własnie dla mnie biologia jest kołem ratunkowym bo próbowałam na stomatologię ale przy tegorocznych progach to jedynie pomarzyć o am mogę :P a w tamtym roku nie trzeba było mieć aż tak wielu punktów żeby się w pierwszej liście dostać :) moja koleżanka mając podobny wynik do mnie dostała się od razu na biologię, tyle tylko że na nią nie poszła :P ale jak będzie w tym roku to nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 22:57 dla mnie też jedno z kół ratunkowych:P, ale mysle ze na wiele wiecej nie moge liczyc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:01 ja jeszcze złożyłam na chemię do Warszawy bo tam podobno nie ma dużego oblężenia, mają dużo miejsc i raczej nie jest się trudno dostać :) gorzej się utrzymać... a wiecie może ile w tym roku jest osób na jedno miejsce na biologię na uj? Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 23:03 no ja nie mam pojęcia, bo to że w tamtym było 2,4 to nic nie mówi, w tym jest wszędzie dużo więcej:/, no ale chyba nie jest tak strasznie oblężona wiećej niż 5 na miejsce nie powinno być:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:04 ale będę próbowała się dostać na fizjoterapię do Warszawy na płatne, nawet z odwołań i mam nadzieję że nie pójdę ani na biologię ani na chemię, bo chociaz studiowanie biologii jest podobno przyjemne (jeśli ktoś lubi biologię) ale po studiach nie ma pracy :/ a chemia jest trudna i nie wiem czy bym się utrzymała.. Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 23:06 to fakt z tą pracą krucho, trzebaby zostać na uczelni i wykładać albo w jakimś laboratorium pracować, ale to trzeba mieć szczęście...no nic, życze powodzenia wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:09 ja też :) i niech dostaną się najlepsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 23:20 niee:P:P:P, bo ja do najlepszych nie należe:P, buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:25 a podostawajcie sie na te AM'y i inne, pomodle sie za Was :) może ja jakimś cudem sie na biologie dostane... Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 26.07.06, 23:28 no ja też na wiecej niz biol nie licze w tym rzecz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Prośba do nie zakwalifikowanych na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:52 dla mnie biologia jest tą stacja docelową, tylko ze nie na uj. zakochałam się w biologii. Dlatego mam prośbe do tych osób które mają zamiar studiować biologie tylko przez rok,i zrezygnować np. za rok kiedy się dostanie na AM. Nie zabierajcie miejsca tym ludziom którzy naprawde chcą studiować biologie, dla których tak jak dla was medycynalub biotechnologia, tak dla nich biologia jest marzeniem, celem w życiu. Postawcie się na miejscu tych ludzi, co czuli byście gdyby to was nie przyjeto na wasz ukochany kierunek, ponieważ ktoś nie dostał się na jakiś tam kierunek, który chciał i przez to zajoł wam miejsce. I Znwu zmarnowany rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Prośba do nie zakwalifikowanych na AM IP: *.sanetja.pl 27.07.06, 00:04 ile masz razem punktow wielbicielko biologii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: Prośba do nie zakwalifikowanych na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:18 wystarczająco by dostać się za pierwszym razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: Prośba do nie zakwalifikowanych na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:21 ale nie o siebie sie tutaj martwie, tylko o te osoby które sie nie dostają na swoje wymarzone kierunki, przez kogoś kto nie wiąrze swojej przyszłości np. z biologią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prośba do nie zakwalifikowanych na AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:25 np. ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 26.07.06, 23:53 a jak byłem w krk/ w sekretariacie powiedzieli mi ze licza podst.+rozszerzony/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 26.07.06, 23:40 mysle ze od 800 w pierwszej turze ... ale zobaczymy/pozdrawiam;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 27.07.06, 11:28 Wiem,że to troche za wcześnie, ale jak sie dostaniecie to wiecie jaką specjalizacje wybierzecie? Czy jeszcze o tym nie myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:47 myslimy myslimy :P biochemia lub biologia komórki :D pewnie będzie na nie najwięcej chętnych :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:56 genetyka i biologia rozrodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezzzerterrr Re: Biologia na uj IP: 80.48.35.* 27.07.06, 13:17 taaa ja mysle o neurofizjologii :D . mam kolo 750 punktow boje sie ze to za malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Biologia na uj IP: 62.17.33.* 27.07.06, 13:36 studiuje biologie na UJ, jestem po 1 roku i moge wam poradzic, ze lepiej isc na chemie :) Niby te specjalizaje tak ladnie wygladaja, ale na studiach dowiedzialam sie, ze dostac sie na jakakolwiek nie jest latwo. Po pierwsze wcale nie przyjmuja tyle osob ile pisze w informatorze, a zaledwie po ok.5. A po drugie zeby ja wybrac trzeba miec baaaaardzo wysoka srednia. W ogole to 1 rok jest strasznie lipny. W 1 semestrze matma- beznadzieja, poziom naprawde wysoki (a w liceum chodzilam do mat-inf, wiec uwierzcie ze ludzie po biol-chem mieli duze problemy z calkami itp), botanika- ujdzie, ale po 2 semestrze kazdy bedzie mial dosc. 2 semestr ok, ale najgorsze sa zajecia terenowe w wakacje! MASAKRA. Nie mam zamiaru nikogo straszyc, chodzi mi tylko o to ze 1 rok jest naprawde nieciekawy. I co mnie zlosci to ze wiele zalezy od szczescia, i od tego do ktorej grupy trafisz. Jedni maja fajnych prowadzacych, inni beznadziejnych. Tak samo terenowki: grupy 1-5 maja na poczatku wakacji, a grupy 6-10 konczyly w zeszla sobote. Fajne zajecia byly z chemii w laboratorium, wybierajcie w 2 semestrze chemie org rozszerzona!! Strasza inni niby ze nie do przejscia itp, ale to kupa prawda. W ogole nie sluchajcie jak chodza miedzy wami jakies plotki ze "w tym roku zrobila strasznie trudny egzamin", albo o tej chemii org wlasnie ze to jest BEZNADZIEJA. Nieprawda. Jak sie uczysz to wszystko przejdiesz, chocby z 3 :) I jeden wielki minus to ze jest strasznie malo facetow, a jak juz sa to wiekszosc BLE :) No to tyle, papaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 27.07.06, 16:53 skoro jestes po pierwszym roku to zapewne pamietasz jaki był w ubiegłym roku próg pkt.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Biologia na uj IP: 80.48.35.* 27.07.06, 17:14 jezeli twierdzisz ze jest tyle lesek, to moze napisz czy te laski tez sa ble, bo jak tak to komus miejsce zwolnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:47 ejj a wiecie kiedy te wyniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: Biologia na uj IP: 80.48.35.* 27.07.06, 17:23 ty sie nie pytaj ciebie to nie dotyczy ty juz sie nie dostales. zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:30 faktycznie dobry nick CHamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopix Re: Biologia na uj IP: 80.48.35.* 27.07.06, 17:45 nie mow tak bo cie płamie. ham to ham a ty jestes lam Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 27.07.06, 17:50 dobbbra, nie bede śmiecić na forum kłótniami z tobą...lepiej powiedz ile masz pkt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to mnie masz Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:06 ze 750 cos kolo tego. pisz ile ty masz. ja to sie strasznie sram, bo zalezy mi na tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdm87 Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:55 ja mam 858 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 00:07 to pewnie jestes jednym z tych nieudolnych medykow. trzymam kciuki zebys sie dostal na cos innego. przynajmniej zwolnisz miejsce glupszym. takim jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 28.07.06, 00:10 raczej nieudolny farmaceuta i nie dostałam sie:/, nawet na analityke, weic biol to prawie jedyna szansa, chyba ze skocze na ar:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamustafa Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:07 buahahaha ja tez mazylem o farmacji ale nawet papierow tam nie zlozylem. a na AR to dostalem sie juz na technologie zywnosci, ale nie chce tam isc, biologia bedzie zajebistycznym kieruniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:06 mam równe 800 pkt i myśle ze sie za pierwszym razem nie dostane ;/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirke Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 01:15 Mi wychodzi, ze mam 890. Ej to chyba niemożliwe. Czyli np. z chemii i biologii to obydwa poziomy sumuję i mnoże razy 2. Z fizyki obydwa poziomy i nie mnoże. A z angielskiego i polskiego wybieram który poziom mi lepiej poszedł czy biore podstawowy? Ja wziełam tylko podstawe... No nie wiem nie wiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:24 bierzesz języki(pol + obcy) (dodajesz poziomy) i nie mnożysz, fizyke (oba poziomy), ale mnożysz razy 0,5, no a biol i chem oba poziomy dodajesz i razy 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 27 Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 28.07.06, 10:17 fizyka ma współczynnik 1 a nie 0,5/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:47 a to moze, sorr za pomyłke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:29 ale teraz to juz przesadzają, gdzie te wyniki:/??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:36 wyniki beda pewnie popołudniu, albo w poniedziałek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 28.07.06, 09:32 No dobra ,a jak juz ukazą sie wyniki i ktoś bedzie na liście rezerwowej to o przyjęciu dowie sie po tym jak wszyscy inni dokonają wpisów , czyli jakies 5 dni po ogłoszeniu listy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo halo Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:39 juz sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkich przyjeli. YUPPI :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:40 żartowałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Biologia na uj IP: *.chello.pl 28.07.06, 14:41 Na biol-geo już są. Zaraz będą u was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:01 nie ma :( czekam , czekam i to czekanie mnie dobija!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:18 ta beda- niedoczekanie. wchodze co chwile i nima, a beda pewnie w poniedjelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:20 z chemii były po 16, więc może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:27 czy w sobote pracuje również komisja??? wiem ze na niektórych uczelniach tak, i mam nadzieje ze na UJ tez, bo do poniedziałku nie wytzymam,zwariuje i zamkną mnie w pokoiku bez okien w białym ubranku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:15 no to czekamy do poniedziałku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:15 no to czekamy na Aśke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitagorilla Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:28 czemu tu sie nic nie dzieje. piszcie ze sa juz wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 29.07.06, 00:37 No co jest z tymi wynikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 30.07.06, 20:54 No to jak jutro z ta biolcia??? od ilu bede przyjmowac?? czekam na wasze propozycje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 30.07.06, 20:57 moze niektórzy podostawali sie na tych medyków i pozwalniali miejsca i sie podostajemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 30.07.06, 21:13 ale jak wywala prog powyzej 10000 to normalnie sie poddaje/ehhh i jeszcze wyniki 31!!!!!!!!!OSTATNI MOZLIWY TERMIN!! normalnie bosko:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 30.07.06, 21:14 sorki 1000 pkt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 30.07.06, 21:15 1000 pkt a nie 10000/mała pomyłka ale to chyba odzywa sie zmeczenie tym całym czekaniem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: Biologia na uj IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:08 a wiecie moze jak wyglada pierwszy rok biologii na AP w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:17 jutro big day :D, Życze wszystkim powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 30.07.06, 23:21 thx wielkie/ i wzajemnie ... dostaniemy sie i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Biologia na uj IP: *.jomar.ostrowiec.pl / *.jomar.info 31.07.06, 00:07 jak sie dostane to odrazu zownie miejsce, bo dostaalm sie na 2 inne uczelnie ktore mnie bardzje interesuaja :) wiec sie zwolni 1 miesjce ;) powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka wodna Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:28 kurde juz jest 31 lipca a wynikow jak nie bylo tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:34 będą pewnie po 14 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:48 ales mnie pocieszyła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 08:44 wciaz nie ma ... to poczekamy do 14:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdm87 Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:17 najgorzej ze pewnie też do 14 będzie można potwierdzać w innych miejscach w razie czego:/, genialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 09:20 Ja mam do środy do 14 dokonac wpisu na biologie i geologie a co jak na biolcy bede na rezer4wowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdm87 Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:29 to wpisujesz sie na biol i geo, a jak już podadzą wyniki kto wchodzi z rezerwy na biol to wypiszesz sie z tamtego, na rzecz tego;) (trudno, ze zablokujesz miejsce przez chwile, ale wiele osób tak zrobi niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytutaj Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:06 ja juz dokonalem wpisu na akademie rolnicza teraz czekam zeby sie dostac na biologije, jak sie dostane to zawijam dokumenty z AR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:05 nadal nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:24 ile mamy jeszcze czekać!!!!! na te pieprzone wyniki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 14:26 To juz normalnie przegięcie, a taka informatyzacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 14:27 14 mineła jakies 30 min. temu i wciaz nic ..../;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:30 zadzwoncie do nich. ja nie mam telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 14:33 Juz raz dzwoniłam i było niemiło..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:42 czemu niemiło? co Ci powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 14:45 To że stale są poganiani itp. A tak wogole to moze nie tresc była nie miła ale forma wypowiedzi pani z sekretariatu...taka olewcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:47 a powiedziała Ci o której wprowadzą wyniki do internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 14:52 a moze pracuja do 16 i wtedy ...../ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 14:52 Ja dzwoniłam w piątek z pytaniem czy sie wyobią na poniedziałek . Powiedziała ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:54 a spróbowaliby się nie wyrobić! a idziecie na biologię z zamiarem skończenia jej czy chcecie się zahaczyć "gdzieś" na jeden rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 14:54 ja bym nawet powiedział ze musza bo dzisiaj jest 31 a to oznacza ze dzisiaj musza ukazac sie wyniki----->>>> "chyba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 14:56 Ja mam zamiar ją skonczyc . Obecnie studiuje chemie na PK,ale chce zmienic studia. PK to studia gdzie trzeba lubic majce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:59 no ja też planuję skończyć biologię (o ile się uda bo słyszałam że wcale nie jest tak łatwo, po roku odpada zazwyczaj 70 osób :/ ), tyle tylko, że nie wiem za bardzo jakie są perspektywy na pracę po biologii :| bo w Polsce raczej nie ma zbyt wielu możliwości :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghx Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:41 teraz to juz ch**a walą...sorry, jest prawie 17!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góralka Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:09 Dostałam się :))). Nie wiem jakim cudem, ale sie dostałam. Boże jak sie cieszę :). A jaki w ogóle był próg bo nie mam pojęcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Wyniki są już od 10tej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:41 ...ale wywieszone w kampusie UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:42 jaki był próg na biologie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:08 to po cholere nam te konta internetowe!!!!! chyba od 10 rano powinni zdążyc wpisać do ERK wyniki!!! Pie..ny UJ!!!! Jak tam jest taka organizacja, to wowle gorszą uczelnie!!!! A jutro anonimowy telefonik :D do sekretariatu :D, poużywam sobie na tych popaprancach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.compower.pl 31.07.06, 16:12 To co trzeba się tam przejechac czy zadzwonic czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:22 nie wiem czy telefonicznie Ci udziela informacji. Co do progu to nie wiem. Chyba najlepiej sie tam przejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:28 moze byc z tym mały problem jeżeli sie mieszka w innym mieście :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 16:51 napiszcie jaki jest prog pkt. plissssssss jesli juz wiecie/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:53 a może ktoś napisać gdzie jest ta lista wywieszona? w jakim instytucie? i na jakiej ulicy? bo ja mam brata w Krakowie to bym go poprosiła żeby sprawdził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to koniec Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:21 kampus uj jest hyba na ruczaju na gronostajowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.compower.pl 31.07.06, 17:30 No własnie . Dla mnie to jest na drugim koncu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:10 a dla mnie 200 km z rodzinnego miasta. moze sprawdzisz czy mnie tam nie ma na liscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.azartsat.pl 31.07.06, 18:53 Na temat ogłoszenia wyników przeczytałam na stronie UJ: "Termin ogłoszenia wyników postępowania kwalifikacyjnego na studia stacjonarne na Uniwersytecie Jagiellońskim upływa w dniu 31 lipca 2006 r. Informację o wyniku rekrutacji otrzymacie Państwo pocztą na adres korespondyencyjny. Listy osób przyjętych na studia zostaną także (do 31 lipca 2006 r.) wywieszone w poszczególnych Instytutach UJ." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norah Re: Wyniki są już od 10tej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:11 dostałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:08 są juz wyniki na necie :D dostałam się :D juuupi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 31.07.06, 19:12 Ja też. Tylko co teraz wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:22 a na co sie jeszcze dotałąs i gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:40 no wybierz to drugie myśle, lepsza mozliwość znalezienia pracy, uczelnia cieszy sie wysoką renomą i poziomem i ta druga lepiej spełni Twoje oczekiwania :), pozdrawiam, ja bym wybral tą drugą opcje, jest lepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:08 też się dotałam :) tyle tylko że ta biologia to nie był szczyt moich marzeń :P ale ważne że gdzieś się udało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:01 jestem na liscie rezerwowej nr.51 jak myslicie jakie mam szanse????? zalezy mi na tym zeby sie tam dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Biologia na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:23 A skąd wiesz na którym miejscu listy rezerwowej jestes??? Czy masz to na swoim erk czy sa może opublikowane jakies listy w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:26 wg mnie szansa z 51 miejsca na taki kierunek jak biol jest b. duża, bo przeciez to zazwyczaj kierunke rezerwowy, w miom przypadku miał być rezerwowy, a póki co wciaz myśle co wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:32 na moim osobiostym koncie erk mam napisane ze jestem 51 na liscie i zebym sledzil swoje konto od 1 wrzesnia. ja juz jestem zmeczony od tego czeakania a tu jeszcze miesiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o i jeszcze cos Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:34 i pisze jeszcze ze dla staro i nowo maturzystow jest odrebna lista rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdm87 Re: Biologia na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:37 no ale sami słyszeliście, ze w tamtym roQ zrezygnowało cos koło 150 osób z biologii, serio ja bym sie nie załamywała tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscss Re: Biologia na uj IP: *.sanetja.pl 31.07.06, 23:44 dostałem sie dzisiaj na AM i zwalniam miejsce na biolci na UJ;) pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
wdm87 Re: Biologia na uj 31.07.06, 23:52 ja sie dostałam na weterynarie, wiec też prawdopodobnie zwalniam miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashja3 Re: Biologia na uj IP: *.compower.pl 01.08.06, 10:06 Dziwne, że wpisu na studia dokonuje się dopiero od 28 sierpnia. Skoro w tamtym roku tyle osób dostało się z listy rezerwowej to powinni dać takim ludziom w tym roku spokoj i nie stresowac do września.(oczywiście jezeli jest to ich ostatnia szansa na dostanie się na studia). Odpowiedz Link Zgłoś