ettelie 04.08.06, 13:32 Kto się wybiera na biotechnologię na Akademię Rolniczą w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Biotechnologia AR Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:38 jeżeli mi dasz indeks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Biotechnologia AR Kraków IP: *.czajen.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 09:52 Hej!! Ja sie wybieram na biotechnologie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiuraaaa Re: Biotechnologia AR Kraków IP: 80.48.158.* 05.08.06, 12:27 i ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: Biotechnologia AR Kraków 05.08.06, 15:13 Hej!! A wybieracie się może na ten 'kurs adaptacyjny' z matmy?? Bo ja się zastanawiam... kiepską matmę w szkole miałam więc może warto by było... I jeszcze jedno pytanie: gdzie będziecie mieszkać?? Stancja, akademik, mieszkanie studenckie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiuraaa Re: Biotechnologia AR Kraków IP: 80.48.158.* 05.08.06, 16:11 Ja raczej się nie wybieram na ten kurs. W najgorszym wypadku wezme korki. A co do mieszkania to raczej na razie akademik, chociaż wizja mieszkania w Hucie nie bardzo mi sie podoba :(. Jeśli chcesz to napisz na mojego maila sylwiura@op.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: Biotechnologia AR Kraków 05.08.06, 18:14 Napisałam, sprawdź pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: Biotechnologia AR Kraków 06.08.06, 21:13 Nikt więcej się tam nie wybiera?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
sosolek Re: Biotechnologia AR Kraków 08.08.06, 12:03 Ja się zastanawiam, ale trochę mi się nie podoba że to są studia międzywydziałowe i trzeba jeżdzić na wykłady po całym Krakowie:( Akademik usytuowany w najgorszej dzielnicy, odpada kompletnie. Jak ktos chce o tym pogadać to daje maila: joanka_sok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: Biotechnologia AR Kraków 08.08.06, 15:25 Zastanawiasz się? To znaczy że ew. za roczek dopiero? Trochę się pojeździ... ale wyobraź sobie jak można dobrze Kraków poznać ;p Odpowiedz Link Zgłoś