Dodaj do ulubionych

Administracja UJ

08.08.06, 12:13
Witam!
Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z drugą rekrutacją na UJ na WPiA? Nie ma listy rezerwowej, nie można pisać odwołań... Co z miejscami które zwolnią się po pierwszej rekrutacji (sądzę, że na Administracji będzie spory ruch, większość osób które dostała się na prawo składała też na administracje)? Jak oni będą przyjmować następnych kandydatów?
Obserwuj wątek
    • Gość: gan Re: Administracja UJ IP: *.is.net.pl 10.08.06, 12:17
      nie mozna bylo zlozyc na prawo i admnistracje to po 1. po 2 admnistracja na uj
      jest slaba roznica miedzy nia a prawem na uj to jak niebem a ziemia dlatego nie
      polecam tam amdnistracji jesli juz to wrocek i lublin jesli chodzi o
      amdnsitracje
      • Gość: k Re: Administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:08
        w tym roku można było i na prawo, i na administrację UJ.
        • Gość: damian_jd Re: Administracja UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:14
          No właśnie jak bedzie wyglądał drugi nabór...??
          Np. na politologi na UWr zadzwonili do mnie z zapytaniem czy jestem chętny bo
          zwolniły się miejsca. Jednak nie wiem czy aż takiej ''uprzejmości'' mozna sie
          spodziewać po UJ :>
          Wie ktoś jak to bedzie z tym drugim naborem, trzeba cos do nich przesyłać..??
          Napisali że odwołania TYLKO w przypadku naruszenia zasad itd itp.....
          Więc jak uzupełnią te 250 z których napewno ubędzie z pierwszej listy ???
    • Gość: rty Re: Administracja UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:29
      www.plecionka.tv/#watch_2465

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka