pkrzok 20.11.06, 13:32 hę a nam juz babka rozszerzona chemie sprawdziła..poszlo tak sobie..;)kurde a kluczy nadal brak..fest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: matura sprawdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:45 U nas też jest częsciowo sprawdzona z wosu rozszerzonej mam 74%, zadowlajacy wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: matura sprawdzona IP: *.g.intelink.pl 20.11.06, 14:49 to szybcy ci wasi nauczyciele :) klucze już są na CKE i onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: matura sprawdzona IP: *.btk.net.pl 20.11.06, 15:03 Ile mieliscie procent z chemii rozszerzonej? Moja nauczycielka miala dwa rozszerzone, jedna podstawe i jeszcze nie sprawdzila:( Licze na ok. 60% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: matura sprawdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:15 ja napisałam chemie rozszerzona na 59 % nie jestem zadowolnona z tego wyniku ale pociesza mnie fakt ze czesc materialu który byl na maturze jeszcze przede mna wiec napisze lepiej :) a ile wy mieliscie z chemii rozszerz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: matura sprawdzona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 07:35 jak sobie sprawdzilamz kluczem to ok 80%ale znajac mojego kolesia z chemii to nie bedzie tak pieknie:D Odpowiedz Link Zgłoś