Dodaj do ulubionych

Repetytoria do WOSu

29.01.07, 20:18
Towarzysze uczniowie ;) mam pytanie, mianowicie, czy znacie jakieś dobre
repetytoria do matury z WOSu? Najlepiej mające podział na poziom podstawowy i
rozszerzony (taką strukturę mają repetytoria wydawnictwa GREG, które albo nie
ma repetytorium z WOS'u, albo jest to znak dla mnie, że pora na drastyczną
zmianę szkieł w okularach). Sama zdaję podstawową i nie chce mi się brnąć
przez cały materiał a różnica w nim (wiem po historii) jest duża gdyż poziom
podstawowy stanowi gdzieś 1/5 lub nawet 1/6 ogółu materiału. Nie skazujcie
mnie na męczarnie :D Z góry dziękuję!!
Obserwuj wątek
    • iza_1988 Re: Repetytoria do WOSu 30.01.07, 10:53
      Polecam Vademecum Maturalne- Wiedza o Społeczeństwie OPERON.
      Kosztuje ok 40zł, jest w nim płyta z pojęciami. Ogólnie bardzo przejrzyste i
      dokładne.
      • Gość: anakonda19 Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:09
        tak, bezsprzecznie OPERON i tylko OPERON! jest tez zbior testow tego samego
        wydawnictwa rowniez podzielony na podstawowe i rozszerzone. Ogolnie OPERON jest
        bardzo dobry. GOraco polecam,nie zastanawiaj sie dluzej.
      • Gość: Lenka Re: Repetytoria do WOSu IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.01.07, 13:55
        do WOSu to i sam OPERONowski podręcznik wystarczy:) do tego trochę pooglądać
        wiadomości, doczytać więcej o UE i z WOSem problemów nie widzę:)
        • Gość: krajmar Re: Repetytoria do WOSu IP: *.eltronik.net.pl 02.02.07, 16:59
          zgadzam się z Lenką, WOS to pryszcz :)
          • Gość: ja Re: Repetytoria do WOSu IP: 80.54.171.* 27.02.07, 22:18
            vademecum z operonu njlepsze...tylko troszke drogie
            • Gość: eve Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:01
              HA Ha zobaczymy po maturze czy wos to pryszcz ja tak nie uważam!!!Konieczna
              jest znajomośc dokladnie prawa i UE a czsami i to nie wystarcza nooo zależy
              kogo jaki wynik satysfakcjonuje........
              • bossskajolka Re: Repetytoria do WOSu 23.03.07, 16:53
                potwierdzam...ale no cóż jeśli niektórzy kozaczą życzę powodzenia, tylko żeby
                majowy egzamin was nie zaskoczył. tak czy siak powodzenia
                • Gość: ew Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:18
                  www.mojamatura.pl
                  • aga3101 Re: Repetytoria do WOSu 24.03.07, 13:04
                    ja polecsam repetytorium z parkedukacja bardzo fajnie napisane i nie drogie koło
                    20 zł. Albo sam podrecznik z operonu jest bardzo dobry:) Tak samo jak
                    repetytorium jest przejrzyste wiem bo widziałam. A co do tego czy wos to pryszcz
                    to nie jestem taka tego pewna wiele osób na tym poległo:(
                    • Gość: gosc Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:19
                      Po co repetytorium do WOSu? To nie jest obszerny materiał, więc rep. nie ma (wg
                      mnie) racji bytu. Na maturę wystarczą podręczniki Operonu i WSIP.
                      • arnoldos Re: Repetytoria do WOSu 24.03.07, 21:24
                        Zgadzam się-repetytoria to raczej do historii gdzie materiału jest po prostu
                        więcej. Jeśli chodzi o podręczniki to polecam WSiP-u autorstwa Wojtaszczyka, jak
                        również cegłę "Społeczeństwo i polityka.podstawy nauk politycznych" (pod red.
                        Wojtaszczyka). Choć teraz na naukę od podstaw jest już za późno. Może jednak te
                        repetytoria? Warto popatrzeć na arkusze z poprzednich lat, co pewnie już
                        większość zrobiła...
    • fighttotrance Re: Repetytoria do WOSu 25.03.07, 20:55
      Vademecum Maturalne- Wiedza o Społeczeństwie OPERON

Troche kosztuje bo kolo 40 zl Ale warto.

Polecam.
    • Gość: wee Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:59
      www.mojamatura.pl
      www.mojamatura.pl
      www.mojamatura.pl
      www.mojamatura.pl
    • Gość: ewe Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:50
      TESTY Z HISTORII I WOSU ONLINE

www.mojamatura.pl

Fantastyczny materiał do matury - www.mojamatura.pl/5,matura.html

z historii i WOS – u największa baza testów z tych przedmiotów w Polsce. Wejdź
      na Platforma<Demo

Uratowaliśmy TWOJĄ MATURĘ! Czytaj www.mojamatura.pl.
    • Gość: huhu Re: Repetytoria do WOSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:39
      TESTY Z HISTORII I WOSU ONLINE

www.mojamatura.pl

Fantastyczny materiał do matury - www.mojamatura.pl/5,matura.html

z historii i WOS – u największa baza testów z tych przedmiotów w Polsce. Wejdź
      na Platforma<Demo

Uratowaliśmy TWOJĄ MATURĘ! Czytaj www.mojamatura.pl.
    • Gość: c Re: Repetytoria do WOSu IP: *.aster.pl 06.04.07, 23:32
      sam jesteś towarzysz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka