karola742 14.03.07, 12:57 czy ktoś może zdaje syata maturę? Chętnie posłucham o Waszch sposobach na naukę, po wielu latach przerwy. Nie mam wiele czasu, a papierek muszę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaprys.losu Re: stara matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 14:20 Czy ty zdajesz starą maturę w sesji wiosennej? Odpowiedz Link Zgłoś
karola742 Re: stara matura 14.03.07, 14:45 w piątek złozyłam papiery do kuratorium i mam zamiar zdawać w maju tego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprys.losu Re: stara matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:02 Ja będę zdawać nową za rok dopiero i na te okoliczność mam prywatne korepetycje, co do polskiego, to korzystam z repetytorium Parku (takie duże biało czerwone) - myslę,że do starej matury też się nada - jak dla mnie jest w miarę sensownie poukładane, zaczyna od gatunków literackich, a potem bierze się za konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola742 Re: stara matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 07:26 Ja od przyszłego tygodnia zaczynam spotkania z dziewczyną, która mam nadzieję - poukłada mi polski w głowie. Z geografii czytam Repetytorium maturzysty Sławomira Jaszczuka. Muszę tylko załatwić kilka korepetycji dot. zadań, np. obliczanie czasu itd. Jestem dobrej myśli, szkoda , że tak, jak w nowej maturze - nie można nic oblać. Teraz jest chyba 30% zaliczenia i 1 przedmiot mozna oblać. No cóż........... Odpowiedz Link Zgłoś