kellyp 29.03.07, 22:38 mam pytanie... Czy ktos moglby mi pomoc w zasugerowaniu jakis materialow, pomocy do tematu na mature ustna z polaka " Różne ujęcia wojny w literaturze"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 30StM Re: Motyw wojny IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.03.07, 16:19 wybacz, ale takich książek jest tyle, że Twoja prośba wydaje mi się czystym lenistwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalalalabamba Re: Motyw wojny IP: *.mlyniec.gda.pl 31.03.07, 19:20 ło matko, temat-rzeka. sama mam podobny, ale już go sobie zawęziłam. Nie masz w ogóle żadnego kierunku w jakim chcesz pójść, żadnej wybranej lektury? bo tak by było łatwiej coś doradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Motyw wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:26 Twój nauczyciel z Historii i Wos już tu jest zarejestrowany! Z naszego portalu przygotowuje testy i sprawdziany. Czy chcesz aby Cię zaskoczył???? [ www.mojamatura.pl ] TY ZASKOCZ SWOJEGO NAUCZYCIELA!!! Największy zbiór testów on - line z historii i WOS na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś