Dodaj do ulubionych

prezent dla maturzysty

03.05.07, 16:41
Dzień dobry:)
Nie bardzo wiedziałam, gdzie to umieścic. Mój chłopak ma w tym roku maturę i
chciałabym po niej dac mu jakiś upominek, jakby w nagrodę. Tyle, że nie mam
pojęcia co.. Cena niestety też jest istotna:) Max 50 zł i to i tak jest dośc
dużo:) Pozdrowienia i proszę o rady:)
Obserwuj wątek
    • hazarr Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 16:44
      a czym się intere ? jeśli prezent w stylu matury to może jakąś skarbonke w stylu
      pióra czy coś... najlepiej zabierz go gdzieś :P
      • Gość: P. Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:48
        kopa w tyłek - na szczęście rzecz jasna :D
        • storiaa Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 16:52
          A po maturze znowu go skopac,czy wykopac?:)
      • storiaa Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 16:51
        Jego pasja to gry, komp itp, nie chcę mu się do tego mieszac :)Może i serio
        pomyślę nad tym by go gdzieś zabrac, najfajniejsze byłoby z noclegiem coś, ale
        tu z kolei musiałby się dołożyc, bo jestem nieco spłukana;) Chociaż z drugiej
        strony wolałabym coś, co by mu zostało na jakis czas, nie tylko w pamięci:)
        Ja jestem fanką wszelkich spraw kąpielowych i zapachowych i w sumie to bym mu
        kupiła, tylko jak to ciekawie podpisac? :)
        • Gość: :O Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:55
          o matko! czuję się zgorszony! z noclegiem!? seks za maturę!!:O <ohmygod> do
          czego to doszło!? i nie kupuj mu zadnych kąpielowych zapaszków odurzających! my
          faceci tego nie lubimy! zabierz go w jakieś miłe miejsce na jakiś spacer, na
          lody, ciastko, torta mu zrób z napisem i zaproś do siebie, ugotuj coś chłopu
          niech się naje, a jak mu kupisz zapaszki to se pomyśli, ze mu stopy śmierdzą.
          ;)
          • storiaa Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 16:59
            Wy nie lubicie zapaszków, a my kobiety nie jesteśmy stworzeniami kuchennymi
            :)Choc muszę przyznac pomysły masz dobre.
            • Gość: :O Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:02
              eee... no to po co Wy jesteście? bo ja myślałem że obiady dobre gotujecie i
              ciasta dobre pieczecie:|
              A pomysły oczywiście, ze mam najlepsze, jak co to się mnie zapytuj, ja wszystko
              wiem. ;P
              • storiaa Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 17:03
                Zapamiętam. A stworzone jesteśmy do innych celów tj rodzenie i wychowywanie
                dzieci :)
                • Gość: :O Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:05
                  a to wiem, rodzenie dzieci, pranie pieluch, gotowanie męzowi, krótko mówiąć
                  pieluchy i gary:]
              • gabrielafrancuz Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 17:04
                faceci też dobrze gotują.

Rada dla Storii: weź go po maturze na piknik- sama zrób jakieś dobre kanapki
                i/lub ciasto, kup jakieś wino, weź kocyk i będzie romantycznie :))))
                • Gość: :O Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:08
                  o w koncu porządna baba, w koncu ciasto i jedzenie, a nie kąpielowe aromaty po
                  których koleś będzie rzygał tygodniami i głowa będzie bolała:/
                  A Ty Storia, jeszcze jedna rada: nie gderaj mu tylko, po tej maturze koleś i tak
                  będzie wykonczony, najlepiej zamilcz, to będzie dla niego najlepszy prezent:P
                  a jak już wiesz, że nie zniesiesz czegoś takiego (wiem, dla was kobiet to
                  prawdziwe poświęcenie), to weź kup mu zatyczki do uszu, w aptece są, stopery,
                  wiesz...:)
        • Gość: wasik Re: prezent dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:47
          kup mu 1 L wódki jak dobrze mu pójdzie to będzie świętował, a jak źle będzie
          zapijał :D
    • Gość: like Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:52
      zrzuć się z resztą bandy po 50 zł i kupcie mu indeks na dobre studia. tak od
      nieco poniżej 10 000 zł lecą dobre kierunki, a procentować mu to bedzie całe
      życie :)
      • storiaa Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 16:53
        Bardzo dobry pomysł;)
    • justyn.augustyn Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 17:29
      Ja ze swojego w zeszłym roku zabrałam na spacer, a w prezencie to dostał lizaka :)
      Po innym przedmiocie poszliśmy coś zjeść po prostu
    • Gość: maturzysta Re: prezent dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 18:53
      pol litra, sok i jakies szamanie wystarczy ;)
      • justyn.augustyn Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 18:53
        bułka i kiełbasa? :P
        • Gość: maturzysta Re: prezent dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 18:59
          zalezy co preferuje :D a tak na powaznie to spacerek, potem jakis mily lokal i bedzie dobrze, potem jak chcesz to wez go do siebie odstresowac :P
          • justyn.augustyn Re: prezent dla maturzysty 03.05.07, 19:01
            ja? ee? to nie ja pytałam:) i to mnie należy zabrać na spacerek i do miłego
            lokalu :)
            • Gość: maturzysta Re: prezent dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:05
              no ja widze ze to nie Ty pytalas ;P
              no to powiedz to swojemu adoratorowi ;) napewno nie pozostanie obojetny, chyba ze jakis lamus ;P
    • Gość: zdający Re: prezent dla maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:02
      Koszulkę z Iron Maiden za 32zł.
      • Gość: maturzysta Re: prezent dla maturzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:11
        jak ja bym dostal taki prezent od swojej dziewczyny to odrazu by byl koniec znajomosci ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka