Dodaj do ulubionych

Psychologia UW

09.05.07, 20:42
czy ktos sie tam wybiera? Jesli tak jak Wam poszla narazie maturka,
potencjalni konkurenci? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:05
      Ja sie wybieram:D zmienili rekrutacje nie?:/ na szczęście na moją korzyść:D
      szkoda,że wosu nie liczą:/
      • Gość: aaa Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:09
        jak to zmienili rekrutacje na psyche na uw? :>
      • Gość: kaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:10
        a jak Ci poszla maturka jak dotad, polski podstawka czy rozszerzenie pisalas?
        jak angol no i jaki poziom z biologii wzielas? :)
        • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:13
          Polski rozsz, ang rozsz, biole rozsz i wos rozsz, ale nie liczą go. jak na
          razie to nie jestem załamana:D A zmienili - bo liczyli jeszcze do czasu Drzwi
          Otwartych historie bodajże, a teraz juz nie...
          • Gość: kaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:15
            nie, nie... zawsze na uw na psychologie odkad pamietam byla tylko biola i matma
            do wyboru poza polskim i angolem. od przylego roku maja reszte tych szalonych
            przedmiotw typu hisotira i inne dodac ;) a na ile oceniasz angola na razie no i
            polski? :)
            • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:20
              nie nie nie....:P ja przecież sprawdzałam:D w wakcje był jeszcze wos i dlatego
              go wybrałam , a w prawie połowie roku wycofali go:/ a historia , matma i biola
              była :P a teraz tylko bola i matma. A składasz tylko na UW? Ang jak dobrze
              pójdzie to tak ponad 70%, no a polski to nie mam pojęcia. W pon ide po klucz do
              polonistki. A jak Tobie?
              • Gość: kaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:22
                ja na uw na psychologie i na biologie na inne uczelnie ;) ja pisalalm podstawke
                z polskiego tez nie narzekam i angielski rozszerzenie hmm na razie 27/32 ale
                rozprawka pokaze prawdziwy wynik ;)
              • Gość: kaaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:24
                a co do tych przedmiotow... moja kumpela poszla w zeszlym roku tam na psyche i
                to ona powiedziala mi ze biola i matma do wyboru sparwdzilam i tak bylo.tylko
                ze spardzalam na stronie www.uw.edu.pl a nie na stronie instytutu psychologii
                • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:29
                  No to nie wiem... ale z tym wosem to mnie porobili:/ Ja bede się starać na
                  biotechnologię na UW.
                  • Gość: majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:30
                    znaczy też:D
                    • Gość: kaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:31
                      w takim razie powodzonka ;)
                      • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:32
                        Tobie również. a biole rozsz piszesz?
                        • Gość: kaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:33
                          nie dzieki ;)

a biole- podstawke
                          • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:34
                            Miejmy nadzieję, że w tym roku będzie łatwiejsza niż w zeszłym!:D
                            • Gość: Majka Re: Psychologia UW IP: 213.199.238.* 09.05.07, 22:36
                              Ide dalej wkuwać biole... byle do piątku popołudniu;) dobranoc:)
                            • Gość: kaaaska Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:36
                              w zeszlym roku przesadzili takze na pewno latwa bedzie ;)
                              • hazaja Re: Psychologia UW 22.06.07, 10:30
                                Wyobrażacie sobie że na UW był niższy próg na psycho niż na UJ? Heh...

Na uj z 3 przedmiotów wymaganych trzeba było mieć około 85% (w ostatecznej), a
                                na UW "tylko" nieco ponad 80% z każdego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka