anusa1 10.05.07, 13:35 Czy to prawda ze amnestia obowiązuje tylko względem egzamnow pisemnych a ustnych nie dotyczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaaa1234 Re: Amnestia IP: *.toya.net.pl 10.05.07, 13:40 mysle, ze dotyczy wszystkich egzaminow..ale mam takie glupie pytanie czy przy wyliczaniu sredniej z egzaminow (ze niby ma wyjsc>30%:) ustne tez bierze sie pod uwage?;) Odpowiedz Link Zgłoś
anusa1 Re: Amnestia 10.05.07, 13:41 nie mam pojecia:P Mi zostal ostani angielski ustny i tak sie pytam z ciekawosci bo jakos specjalnie sie w nim nie czuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
kogiel87 Re: Amnestia 10.05.07, 13:42 Ten temat był już gdzieś zakładany do tyczy to wszystkich EGZAMINóW !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Amnestia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 13:47 Ja wczoraj w trakcie konsultacji z nauczycielem w sprawie ustnego polskiego zapytałam go - po tym jak mnie dobił skreślając prawie cały konspekt - czy amnestia obejmuje polski ustny - odpowiedział z pełnym przekonaniem ,że tak. Przynajmniej tyle dobrze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Amnestia IP: *.toya.net.pl 10.05.07, 13:44 a wiec wynika z tego, ze ustne nie sa tak niewazne jak sie wydaje, bo skoro wyniki z nich sa liczone do "sredniej amnestialnej" ;) Odpowiedz Link Zgłoś