Dodaj do ulubionych

Polibuda w Poznaniu

14.05.07, 19:10
Czy wiecie może ile trzeba było miec w zeszłym roku procent z matmy żeby sie
dostać na polibudę w Poznaniu np. na budownictwo albo budowę maszyn?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:27
      Też tam chce się wybrać, tylko że na informatykę. Też jestem ciekaw jakie były
      rok temu. Są jacyś ludzie zorientowani??
      • heniek481 Re: Polibuda w Poznaniu 14.05.07, 20:41
        154 punkty minimum rok temu!... Nie dostałem się... ale teraz dzięki MEN może
        się dostanę bo zdawałem 2 poziomy i miałem 148... Teraz trzeba będzie mieć z
        samej rozszerzonej ok 70%... Dzięki Romek...
        • Gość: tomek Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 20:10
          a wie ktoś cos moze o elektrotechnce w Poznaniu?
          • piotr88800 Re: Polibuda w Poznaniu 30.06.07, 15:31
            Chce zarejestrowac na WIiZ na Zarzadzanie. Jest taki przelicznik
            W = 4JP + 4JO + 6M
            Tylko nie mam pojęcia jak z tego korzystac. Mam takie wyniki:
            polski P 66%, niemiecki R 72%, matma P 82%. Ile mi wychodzi pkt rekrutacyjnych ?
            • Gość: xxx Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:34
              właśnie, co trzeba liczyć do tych wskaźników? Procenty punktów czy punkty
              odpowiadające tym procentom? Bo mam problem przy co wpisywac przy rejestracji.
            • Gość: faf Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:57
              Odpowiedzcie mi. Czy mając 54 % z matmy R dostanę się na PP.
              • Gość: ech... Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:07
                a my jestesmy jasnowidzami?? Na jaki kierunek chociaz napisz!
                • Gość: faf Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 17:34
                  aha,przepraszam - na zarządzanie chciałbym.
            • Gość: zz Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:55
              i ty nie umiejac wykorzystac prostego wzoru chcesz zostac inzynierem ? lol
    • Gość: zz Re: Polibuda w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:57
      na wysztkie kierunki oprocz informatyki i zarzadzania na wiiz, wydzialu
      architektury, budownictwa i moze cos jeszcze dostaje sie kazdy szczegolnie jesli
      chodzi o bm'y wszelkie i prady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka