iwona2706 15.05.07, 17:46 Ja już jestem PO maturze. Zdawałam razem 6 egzaminów (z ustnymi oczywiście) i już skończyłam. tylko kto wie czy za rok znów nie będę pisała. Czy ktoś tu też ma już WAKACJE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libenka Re: Koniec :) 15.05.07, 17:50 ja juz jutro koncze:)tylkogo wszystkiego ustny polski mi zostal.obym nie musiala przezywac tego wszystkiego jeszcze raz...:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: Koniec :) 15.05.07, 17:55 nie martw się polski ustny jest łatwy, ja dziś miałam i dostałam maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Koniec :) IP: 213.199.222.* 15.05.07, 18:06 również gratuluje :) nawet dziewczyny nie wiecie jak ja Wam zazdroszcze! mi została jeszcze historia ;/ :( dopiero w czwartek będę mogła się cieszyć...albo i nie;) miejmy nadzieje, że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toi-toi Re: Koniec :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:38 Ja tez praktycznie mam koniec ;] Wczoraj mialam prezentacje i rowniez dostalam maxa :D 29 maja czeka mnie jeszcze ustny angielski ale to zwykla formalnosc, pisnemny zdawalam rozszerzony, uczylam sie duzo to sie nie boje ;] ...teraz sie biore ze siebie i bede zapieprzac na silowni celem pozbycia sie nagromadzonego przez sleczenie nad ksiazkami (bez ruchu) tłuszczyku ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha273 Re: Koniec :) IP: *.aster.pl 15.05.07, 18:36 niektorym to dobrze. ja matury koncze 29 maja ustna z rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: Koniec :) 15.05.07, 22:09 tylko pomyślcie ponad 4 miesiące wolnego:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m88 Re: Koniec :) IP: *.zamosc.mm.pl 15.05.07, 22:26 Ja tez dzisiaj skonczylam...dzisiaj mialam ostatni egzamin ustny z polaka...i tez dostaam maxa...Jestem taka szczesliwa...Jutro spie do 11 :D:D:D WaKAcjee znow Sa Wakacjee Napewno mam Racje Wakacje Znowu Są :D Pozdrawiam Maturzystow!!!!! :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sysiaaa Re: Koniec :) IP: *.abp.pl 15.05.07, 22:44 Zazdroszczę! Mnie czeka jeszcze dramat stulecia czyli historia=] Następnie muszę wreszcie napisać prezentację:P 28 V polski ustny, 29 V angielski a potem WAAKAACJEE, jeeej aż nie wierzę, że to wreszcie nastąpi:) No właśnie 4 mięsiące, macie jakieś szczególne plany na ten czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolineczka6 Re: Koniec :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:17 a ja też zdawałam 6 egzaminów i wolne mam juz od 12 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: Koniec :) 16.05.07, 00:23 I ja koniec. 7 zdawałam, dziś był ostatni. Hava nagila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) Re: Koniec :) IP: *.it-net.pl 16.05.07, 00:58 ja juz wczoraj zaczęłam wakacje :D powiem Wam że tego uczucia nie da sie opisać :D Ogromna ulga i radość że jest już po wszystkim :D A teraz ponad 4 miesiące wakacji :D i można się pośmiać z tych, którzy jeszcze się męczą z maturą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Koniec :) IP: 213.199.222.* 16.05.07, 12:18 hehehe ja jutro dołącze do tych, którzy się smieją z tych co jeszcze mają matury :P śmiejcie sie ze mnie póki macie czas- jutro tak jak Wy będe miała wakacje <jupi> :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Koniec :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:45 to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść..... Odpowiedz Link Zgłoś