bravica 16.05.07, 16:32 i jak po sprawdzeniu z kluczem? ile macie procent? mowie o rozszerzeniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemia Re: ile procent z chemii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:42 a ile ty masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:46 ja tak koło 65 ale powiem wam, że beznadzieja. straszne. w życiu nie robiłam takiego trudnego testu... noo, a jak u Was? co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P4v3u Re: ile procent z chemii??? IP: 80.50.230.* 16.05.07, 16:47 ja sie doliczylem 94 w tym 2 punkty stracone na banale jeden punkt poszedl sie sypac bo zle przeczytalem zamiast tlenek wegla II wpisalem IV ;/ a drugi to to ze przy uwodornieniu cyklokesanu zapomnialem zapisac katalizator :( ale ogolnie nie jest chyba zle, chociaz nie wiem bo matura byla latwa wiec wszyscy cos kolo tego pisali :( i bedzie duze zageszczenie w rekrutacji po 20 - 30 osob tyle samo punktow ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemistry master Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:47 około 95:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P4v3u Re: ile procent z chemii??? IP: 80.50.230.* 16.05.07, 16:48 No wlasne dla jednego latwa dla drugiego trudna na szczescie ja bylem w grupie tych pierwszych pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopak666 Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:48 No, niestety... nie było łatwo... tylko 38 punktów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bravica Re: ile procent z chemii??? 16.05.07, 16:54 ja mam okolo 72 :/ boje sie ze to za malo:/ jak dla mnie byla bardzo trudna, np wporownaniu z probna :/ jeszcze glupia fizyka, zeby chociaz 40 - 50 bylo :(;(::( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola2209 Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:54 Ja licze na około 85 %.. i ejstem zła, bo chemia to mój ulubiony przedmiot, a poszła mi źle :/ I wg mnie matura była trudna. Przechwalanie się niektorych osób, że będą miały ze wszystkeigo po 95 procent jest śmieszne.. ALe internet sprawia, że można być anonimowym. PS. Nie ma klucza, są przykładowe odpowiedzi, a to różnica.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ile procent z chemii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:59 zgadzam sie z Tobą ludzie lubią sie przechwalac ale nie ma co się przejmowac :) wierze że "niektórzy" maja dobre wyniki ale czasem moze im sie tylko tak zdawac egzaminator ocenia zwykle surowiej wiem to z doswiadczenia liczy się na 90 dostaje 80:) ja mam 80 i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squeez Re: ile procent z chemii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:02 mysle że kolo 90% biola podobnie (mam nadzieje) i jeszcze fize chlasne ponad 80% i bedzie gitarra:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don matteo Re: ile procent z chemii??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 17:21 trzasnąłem 102 %, ale jestem rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magir Re: ile procent z chemii??? IP: 212.160.69.* 16.05.07, 17:27 Ja też będę miała ok 64 punktów jak sadzicie to starczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don johnson Re: ile procent z chemii??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 17:31 nie ma szans. jestes na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: ile procent z chemii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:03 echh no nie bylo latwo w tym roku, troche szkoda bo przygotowywalam sie do tej chemi, ale niesttey mi sie nie powiodlo za bardzo :) no coz gdzie Bozia da tam sie dostane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ile procent z chemii??? IP: 82.160.254.* 16.05.07, 17:27 hmmm zabawni sa co niektorzy.... Ja poprawiam maturke, caly rok posiwecilam testom i nauce chemii...i powiem wam szczerze ze agzamin maturalny w tmy roku byl wg mnie najtrudniejszym testem jaki do tej pory robilam, a robilam ich tysiace. Niestety mialam troche padek wiec naliczylam sobie okolo 80%.... patrzac na przykladowa mature na stornei CKE a na taa... masakra. bardzo trudna byl aw tym roku..... naprawde. No ale chyba to dorbze bo przynajmniej proghi nie wzrosna jak sie spodziewaliscie;) mnie to cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: ile procent z chemii??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 17:30 Ja myślałam, że dostałam 70%, a się okazało, że 90. Ja wiedziałam, że tak będzie. Ja wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: ile procent z chemii??? IP: *.tbg.net.pl 16.05.07, 17:51 ja pier.... ja zdawalam tlyko chemie lubie ten przedmiot, ale jak zwykla zrobilam takie glupie bledy ze szok jak wyszlam z sali myslalam ze spokojnie powyzej 80% moze wiecej a eraz nie wiem czy 70% :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piacho Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:26 U mnie chyba 68, moze i mniej... Ale mam 70 z ostatniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Re: ile procent z chemii??? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.05.07, 18:26 Hehe, ja zdawałem dodatkową chemie, czyli rozszerzoną. Najgorzej że nie uczyłem się w szkole chemicznej tylko leśnej a tam chemii tylko 2 lata i to podstawy. Wiec sam sie uczyłem na rozsz. no żeby nie skłamać 4 miesiące przed egzaminem po 2h/dziennie. I co?: były tylko 2 zadania takie jak w repetytorium!(w których i tak zrobilem błąd:() Reszta chyba brana z kosmosu:D nawet nie rozwiazywalem wczesniej zadan powiazanych z tymi co na maturze były. Spodziewalem sie raczej ze bedzie masa mol itp. Wynik: waha sie miedzy 20 16 pkt. Czyli balansuje na lini zdasz/ nie zdasz. PS. Dobrze ze to dodatkowy przedmiot, ale fajnie by bylo zdac maturke z chemii:D POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopak666 Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:35 Q r w a m a ć, ale tu niektórzy wypisują głupoty. Z chemii ponad 90, z biologii ponad 90, fizykę zdam na 80...no wiecie co ?. Normalnie nie wierzę. Nie ma co ukrywać, nie było łatwo w tym roku z chemii, tak samo robiłem setki testów, i nigdy nie miałem tak słabego wyniku. Np. to zadanie ostatnie, to nigdy się z takim doświadczeniem nie spotkałem... Na innych też poległem... ale nie robię załamki/czekam na wyniki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka z wrocławia Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:22 ja jestem załamana po tej chemii :(:( więcej niż 60% nie będzie...jak będę miała jeszcze na tą chemię siłę to pewnie za rok spróbuję poprawić,bo z takim wynikiem to mogę sobie co najwyżej pomarzyć o stomie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja %%%% IP: *.stegny.2a.pl 16.05.07, 20:23 Myslicie ze jak mam ok 76% to dostane sie na sggw( rozrz) dietetyka, tech. zywniosci albo zootechnika?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ile procent z chemii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:38 a jak z biologii Ci poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
for3stu Re: ile procent z chemii??? 16.05.07, 21:51 czesc wam ja pisalem pierwszy raz dwa lata temu i jestem na platnych med w poznaniu a co roku poprawiam zeby sie przeniesc na gratisy. nic sie nie uczylem i powiem wam ze tragedia w chu... :/ kurde ja to albo ziewalem albo sie smialem czytajac pytania. kosmosy duzo sie zapomina :/ ciekawe jak to z ta trudnoscia dla kogos kto pisal pierwszy raz :) w moim roczniku to progi mialy byc takie ze o ho ho sami geniusze :) albo tu wchodza ludzie ktorzy chca sie sie pochwalic ze sa tacy ą ę albo nie wiem:) matura co roku trudniejsza progi coraz wyzsze.. zle sie dzieje w panstwie naszem... a bawiac sie proroka to prog w poznaniu w tym roku = 170 punktow minimum.. a co do liczenia punktow liczonych samemu to nei jest tak rozow, bo jak sie patrzy samemu to ma sie wlacza widzenie tunelowe i widzi sie tylko to co ma sie w danym zadaniu dobrze i pozniejsa niespodzianki :) przynajmniej tak wynika z mojego i moich znajomych doswiadczenia pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ile procent z chemii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:09 for3 a jaki byl prog na platne ?? Odpowiedz Link Zgłoś