igrata 20.05.07, 13:26 Witam Wszystkich. Wybieram się na kierunek public relations. Co myślicie o tych studiach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:26 prawie że udławiłam się kotletem. Gdzie można studiować przez 5 lat PR? Odpowiedz Link Zgłoś
igrata Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:30 Na Uniwersytecie Wrocławskim, wydział dziennikarstwa i komunikacji społecznej, lub licencjat w Wyższej Szkole Edukacji. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:37 Sprawdzalas na stronce uczelni? Mysle, ze chodzi o 2- letnia specjalizacje po 3 latach licencjata, tak jak jest na UJ... Nie wydaje mi sie, zeby PR był osobnym kierunkiem... Co do wyboru dziennikarstwo + PR, sama bym tak chciala :) Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krainaszeptow Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:03 owszem we Wroclawiu jest osobny kierunek PR. Są to studia 3-letnie lincencjackie, chciałam się tam wybrac, ale teraz juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:13 po prywatnej szkole można mieć tylko licencjat, ale czy po takim prywatnym licencjacie mam możliwość robienia dalej magisterki w "normalnej" szkole?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.chello.pl 20.05.07, 18:21 Jasne, że masz, jesli się dostaniesz. Nie warto chyba iść do szkoły, którą się uważa za nienormalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:23 a co jest warunkiem dostania się na magisterskie, bo przecież nie maturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igrata Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.07, 19:52 Wybierając się na licencjackie we Wrocławiu, do niepaństwowej, jest później możliwość zrobienia uzupełniających magisterskich na kierunku kulturoznastwo na Uniwersytecie Wrocławskim. Sama się właśnie zastanawiam, czy przypadkiem takiej opcji nie wybrać ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś