Dodaj do ulubionych

Public relations.. co myślicie ?

20.05.07, 13:26
Witam Wszystkich. Wybieram się na kierunek public relations. Co myślicie o tych studiach?
Obserwuj wątek
    • gabrielafrancuz Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:26
      prawie że udławiłam się kotletem.
      Gdzie można studiować przez 5 lat PR?
      • igrata Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:30
        Na Uniwersytecie Wrocławskim, wydział dziennikarstwa i komunikacji społecznej, lub licencjat w Wyższej Szkole Edukacji. Co o tym myślisz?
        • gabrielafrancuz Re: Public relations.. co myślicie ? 20.05.07, 13:37
          Sprawdzalas na stronce uczelni? Mysle, ze chodzi o 2- letnia specjalizacje po 3
          latach licencjata, tak jak jest na UJ... Nie wydaje mi sie, zeby PR był osobnym
          kierunkiem...
          Co do wyboru dziennikarstwo + PR, sama bym tak chciala :)
          Pozdrawiam! :)
          • Gość: krainaszeptow Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:03
            owszem we Wroclawiu jest osobny kierunek PR. Są to studia 3-letnie
            lincencjackie, chciałam się tam wybrac, ale teraz juz sama nie wiem
            • Gość: asia Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:13
              po prywatnej szkole można mieć tylko licencjat, ale czy po takim prywatnym
              licencjacie mam możliwość robienia dalej magisterki w "normalnej" szkole??
              • Gość: Aga Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.chello.pl 20.05.07, 18:21
                Jasne, że masz, jesli się dostaniesz. Nie warto chyba iść do szkoły, którą się
                uważa za nienormalną.
                • Gość: asia Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:23
                  a co jest warunkiem dostania się na magisterskie, bo przecież nie maturka
                  • Gość: Igrata Re: Public relations.. co myślicie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.07, 19:52
                    Wybierając się na licencjackie we Wrocławiu, do niepaństwowej, jest później możliwość zrobienia uzupełniających magisterskich na kierunku kulturoznastwo na Uniwersytecie Wrocławskim. Sama się właśnie zastanawiam, czy przypadkiem takiej opcji nie wybrać ;-)
                    Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka