Dodaj do ulubionych

UM łodz czy Am Lublin??????????????

21.05.07, 22:08
hej jak sadzicie na która z tych uczelni łatewiej sie jest dostac????? ( mam
na mysli farmacje) uniwersytet medyczny w łodzi czy am w lublinie??? jakei
jest wasze zdanei i która uczelnei wy polecacie ???
a wy gdzie na farmacje sie wybieracie ( do jakiego maista0?????????
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: duska882 Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:50
      ja skladam do lodzi bo slyszalam ze do lublina to ciezko sie dostac:/
      • Gość: ona881 Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:24
        hej a skałdasz tam orginał czy ten wydruk z Cke??? nei wiesz moze w jaki
        sposob moge dostac ten wydruk z cke??? gdzie sie po to mam zgłosic????
        • Gość: marcin Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.dolsat.pl 22.05.07, 17:32
          w lublinie byl prog 140 a w lodzi 140 na farmacje, wiec podobnie :) na lekarskim roznica troche wieksza 194 w lodzi i 188 w lublinie, ja sie wybieram na kierunek lekarski i tez sie zastanawiam nad lodzia i lublinem i nie moge sie zdecydowac :D
          • Gość: marcin Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.dolsat.pl 22.05.07, 17:33
            sorki w lodzi 142 na farmacje ;]
            • Gość: natka Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.umed.lodz.pl 22.05.07, 18:15
              latwiej do lublina,a jeszcze najlatwiej do bialegostoku.w tamtym roku prog 138pkt!!!!!!!!!!!!!!!najnizszy w kraju!!!!!!
              • Gość: ona881 Re: UM łodz czy Am Lublin?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:56
                tylko ze daleko do białegostoku; (; ;( a po za tym tereny takei dzikei dla
                mnie ;) no ale nei wiem co zrobic
    • Gość: xyz AM Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:13
      Mam pytanie co do Am w Białbymstoku. Wiecie dlaczego tam są co roku najniższe
      progi? Co tak odstrasza kandydatów, czy to najgorsza uczelnia medyczna w
      kraju,czy tylko tyle,ze daleko prawie z każdego ząkatka? Będę wdzięczna za
      odpowiedź
      Znacie próg na analityke medyczna na AM Łódź, bo znlazłam,że 154 punkty,ale
      wierzyć mi sie nie che by był wyższy niz na farmacje
      • Gość: marcin Re: AM Białystok IP: *.dolsat.pl 28.05.07, 20:39
        w lodzi na analityke bylo 244 ale inaczej sie to liczylo wydaje mi sie ze teraz to pasowaloby podzielic przez 2 :D wiec 122 :) na am w lublinie bylo 120 wiec te 122 jest prawdopodobne :)
      • Gość: jb Re: AM Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:48
        Pozim jest tam nawet troche lepszy niz w Lublinie (wedlug ostatnich danych).
        Ludzie boja sie odleglosci
        • Gość: xyz Re: AM Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:31
          gdzie można zobaczyć dane mna temat jakości AM- ów?
      • Gość: milila Re: AM Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:46
        AM w Białymstoku to jedna z najlepszych Akademii medycznych w Polsce: wg
        ministerstwa nauki i szkolnictwa wyższego wydział lekarsko-dentystyczny był w
        2006 roku najlepszy w Polsce, farmaceutyczny czwarty... rankingi gazet takich
        jak newsweek też to potwierdzają.
        A że próg jest najniższy? Bardzo łatwo to zrozumieć jak się przyjedzie do
        Białegostoku. Tu nic nie ma i nic się nie dzieje. Brak nawet normalnych sklepów
        o jakichkolwiek atrakcjach nie wspominając. Juwenalia - tragedia. Miejsca gdzie
        można wyjść (może oprócz parku) brak. Na reprezentacyjnej ulicy Lipowej zamiast
        deptaku, kawiarenek, restrauracji i fajnej atmosfery - apteki i banki. Ot, i
        cały powód dla którego ludzie nie chcą przyjeżdzać do Białegostoku - bo to
        zadupie Polski, geograficznie, mentalnie i kulturowo.
        • Gość: xyz Re: AM Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:21
          dzięki za informację :) choć nadal nie wiem co wybrac: bliski Lublin, czy
          daleki Białystok
          ps.studiujesz moze tam,mieszkasz, czy wiesz to od znajomych?
          • Gość: ... Re: AM Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:59
            może najpierw pasowałoby się dostać na chociaż 1 uczelnię z wymienionych ...
            • Gość: xyz Re: AM Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:31
              to wiem:P ,ale jeszcze nie wiem gdzie zlożę, czy na jedną z nich, czy obie i o
              to chodzi,a złośliwośc u niektórych kipi
              • Gość: adam Re: AM Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:02
                Zauwazam lekką nie scisłosc skoro sa tam najniższe progi to dlaczego nagle
                najlepsza uczelnia w kraju????
                Skoro najniższy próg to powinni byc najslabszy no chyba ze ta matura
                jest "taka" obiektywna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka