basiulla1 21.05.07, 22:44 gdzie jest kierunek: psychologia, gdzie wystarcza przedmioty zdawane na podstawie i wos a nie historia itp..? wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie lubie debili!! Re: psychologia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:50 Matko kochana.... poszukaj sobie, a nie zawracasz tyłki... Tak trudo? To Twoja przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
basiulla1 Re: psychologia. 21.05.07, 23:00 wiesz co? wcale nie musiałeś czy nie musiałaś tego czytać. a skoro juz to zostało przez ciebie zrobione to gdbys byl czy byla inteligentny to nie bnylo by takiego glupiego komentarza z twojej strony. Skoro cos ci nie pasuej w moim temacie to nie czytaj i tyle a nie głupie komenty!! z tego co widze jest wiele idiotyczniejszych rzeczy i zapytan a ty wtedy nie otwierasz ryja! co, myslisz, ze trafiles czy trafilas na kogos na kim sie mozesz wyzyc? pomyłeczka:) pozdrawiam cie, i polecam psycchologa, bo widze ze nie za dobrze z toba:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimnokrwista Re: psychologia. IP: *.astra-net.com 21.05.07, 23:13 rofl nie dziwie sie, ze zdawałaś podst no offence dla normalnych ludzi, ktorzy zdawali podstawowy ofc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimnokrwista Re: psychologia. IP: *.astra-net.com 21.05.07, 22:51 prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: psychologia. 22.05.07, 08:26 nie prawda. swoja droga wcale sie nie dziwie ze taki post,przeszukiwac wszystkie uczelnie to jest troche niestety roboty i mnie tez by sie nie chcialo. zdaje sie ze na UŁ nie wymagaja rozszerzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: psychologia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:52 Ja studiuje psychologie i na wiekszosci uczelni zdecydowanie szybsciej dostaniesz sie z biola... i bez rozszerzen ciezko bedzie Ci sie dostac... np na UG czy UAM, a juz w ogole na UW... to nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
niewaznekto88 Re: psychologia. 22.05.07, 11:37 jestem z katowic,wiem,ze na US-bo sama bede startowac ale za przeproszeniem, z wosem to mozesz sobie...serio biora tylko z matma,biola i hista ale w sumie nie wiem czmeu:|poza tym jest 17osob na1miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiulla1 Re: psychologia. IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 14:15 na US to mi troche nie bardzo, bo nie jestem ze Slaska. No ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: psychologia. IP: *.os.amsnet.pl 22.05.07, 14:28 W ubiegłym roku na UWr było 24,18 osób na miejsce. Chętnych 1209, miejsc 50. W tym roku rekrutacja: j.polski + dwa z trzech przedmiotów: matematyka, historia, biologia. Podstawa/wynik razy 0,25 rozszerzona/wynik razy 0,5. Punkty ze wszystkich przedmiotów i poziomów sumuje się. Powstaje lista rankingowa w oparciu o którą przyjmowane są osoby z największą ilością punktów. Odpowiedz Link Zgłoś