nifren 28.05.07, 09:22 Chciałam sie spytać tegorocznych maturzystów jakich wyników oczekuja z fizyki podstawowej??? sama zdawałam rozszerzona i zastanawiam sie ile pkt na tym strace:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwert Re: am warszawa IP: *.iapt.pl 28.05.07, 16:28 ja sie spodziewam ok. 80%,ale róznie może być... a wybierasz sie do wawy na am? Odpowiedz Link Zgłoś
nifren Re: am warszawa 28.05.07, 22:45 no tak bede składac ale z fizy roz nie bede miec wiecej niz 65 pkt i nie wiem czy to jest wogole sens dodam ze biola min 88 chemia 80n ( z tamtego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: am warszawa IP: 82.139.52.* 29.05.07, 09:24 no albo sie dostaniesz albo nie, bo fizyka trcohę mało, ale bądx dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: am warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:52 No jak się nie dostanie!? Dostanie się! Ma bardzo dobre wyniki! Co wy pie********?!?!?!?! Tak samo jak do liceum szliście, to panikowaliście: "nie dostanę się, nie dostanę się!" Banda debili! Wszędzie się dostaniecie! Więc opamiętajcie się! I przestańcie gderać jak przekupki na targu bo się rzygać chce:/ :/:/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nifren Re: am warszawa 29.05.07, 17:57 heheh no wiem że fizyka beznadziejnie mi poszła, mam swiadomosc tego no ale musze spróbować inaczej bede tego załować... Odpowiedz Link Zgłoś