karolineczka6 30.05.07, 10:53 Kto z was wybiera się na stosunki międzynarodowe i gdzie? ja myslę o UMK w Toruniu, specjalizacja Wlk.Brytania lub kraje skandynawskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psipsiak Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:18 Ja KRAKÓW KRAKÓW KRAKÓW UJ ALBO AE:D Kto z nami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolineczka6 Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:59 a gdzie i jaka specjalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:46 jajaajajajajajaaj!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocłąw- spec. handel międzynarodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psipsiak Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:51 a nikt ze mna do Krakowa nie idzie;(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
malta87 Re: Stosunki międzynarodowe 01.06.07, 16:00 ponoc stosuki miedzynarodowe to jaks lipa tak czytalam na tym portalu w artykule jakies pani o oplacalnuch kierunkach ale wiedze ze masz od razu jaks specjalizacje to dobrze bo ogolne to bagno heh wiem bo studiuje dz zaocznie na UWr i jest do bani wybieram sie na filologie slowiansko dodatkowo jak macie dobre wyniki to wybierajcie dobre studia ludzie UAM w poznaniu warszwka lublin ten katolicki to chyba najbardziej rozwijajacy sie uniwersytet w polsce jak ktos sie humanista smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.chello.pl 01.06.07, 16:13 Mam prośbę. Czy ktos z was mógłby zaprosić mnie na grono ? Alicja17@vp.pl. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś