Gość: szeloba19 Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:56 świetne pytanie:) może ktoś odpowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! 30.05.07, 14:57 takie jakie wymaga uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmolada Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:07 Nie! Takie jak do dowodu! Dokładnych wymiarów Ci nie chce teraz zmyślać, ale każdy fotograf chyba się orientuje jakie są zdjęcia do dowodu?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:26 a jak uczelnia wymaga innych? przecież to ludzie pisze na stronce każdej uczelni ile zdjęć jakich wymiarów gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:40 no wlasnie ! co wy sie o takie glupoty pytacie, przeciez to na kazdej stronie pisze ! zazwyczaj chyba 3,5x4,5 (przynajmniej na moich uczelniach takich wymagaja), ale to przeciez mozna przeczytac na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! 30.05.07, 15:45 Eeeee! ale problem(!) O kurcze! chyba szukacie specjalnie, na siłe zmartwień. ---------------------------- zazwyczaj pisze na stronie uczelni przy rekrutacji (a jeli nie, to zawsze daje się tzw. legitymacyjne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania.Pń Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:40 Zazwyczaj wymagają zdjęć takich jak w dowodzie, ale (jak wyżej wspomniano) podają ich wymiary na stronach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Powiedzcie mi - czy tak można?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:17 Mam trzy zdjęcia,które zostały mi po tym, jak robiłam do dowodu. Czy można je zwyczajnie zeskanować i wydrukować na specjalnym papierze fotograficznym? Bo ładnie na nich wyszłam, a po maturze wychudłam i nie chcę by taki paszczak zdobił chociażby mój indeks;P To jak myślicie, przedzie takie coś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala :) Re: Powiedzcie mi - czy tak można?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:41 no raczej nie, te zdjecia zawsze sa gorszej jakosci, widac ze to drukowane, takze lepiej zrob nowe. A te zdjecia co masz daj do szkoly gdzie najbardziej chcesz isc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:31 37 x 52 mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa!! Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: 80.51.254.* 01.06.07, 17:21 Skonczce wypisywac te bzdury, ze 37x52 , przeciez nawet nie wiecie do jekiej szkoly sklada ta dziewczyna to skad mozecie wiedziec ,ze taki wymiar?????????? W kazdej szkole jest inaczej i wszystko jest podane na stronie internetowej.Np. do wszystkich szkol, do ktorych ja skladam wymagaja 35x45, wiec skonczcie mieszac ludziom w glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:24 o kurcze! ale zaciekła dyskusja! - zdjęciach! weżcie skończcie, bo was się całkiem w głowach poprzewraca Odpowiedz Link Zgłoś