Dodaj do ulubionych

Rozmiar (wymiary) zdjęć!

30.05.07, 14:53
Jakie powinny być?
Obserwuj wątek
    • Gość: szeloba19 Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:56
      świetne pytanie:) może ktoś odpowie??
      • icanchange Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! 30.05.07, 14:57
        takie jakie wymaga uczelnia
        • Gość: marmolada Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:07
          Nie! Takie jak do dowodu! Dokładnych wymiarów Ci nie chce teraz zmyślać, ale
          każdy fotograf chyba się orientuje jakie są zdjęcia do dowodu?:>
          • Gość: ulka Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:26
            a jak uczelnia wymaga innych? przecież to ludzie pisze na stronce każdej
            uczelni ile zdjęć jakich wymiarów gdzie...
            • Gość: lola Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:40
              no wlasnie ! co wy sie o takie glupoty pytacie, przeciez to na kazdej stronie
              pisze ! zazwyczaj chyba 3,5x4,5 (przynajmniej na moich uczelniach takich
              wymagaja), ale to przeciez mozna przeczytac na stronie.
              • goska_samoska Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! 30.05.07, 15:45
                Eeeee! ale problem(!) O kurcze!
                chyba szukacie specjalnie, na siłe zmartwień.

----------------------------
                zazwyczaj pisze na stronie uczelni przy rekrutacji (a jeli nie, to zawsze daje
                się tzw. legitymacyjne)
                • Gość: Ania.Pń Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:40
                  Zazwyczaj wymagają zdjęć takich jak w dowodzie, ale (jak wyżej wspomniano)
                  podają ich wymiary na stronach itp.
    • Gość: Margo Powiedzcie mi - czy tak można?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:17
      Mam trzy zdjęcia,które zostały mi po tym, jak robiłam do dowodu. Czy można je
      zwyczajnie zeskanować i wydrukować na specjalnym papierze fotograficznym? Bo
      ładnie na nich wyszłam, a po maturze wychudłam i nie chcę by taki paszczak
      zdobił chociażby mój indeks;P To jak myślicie, przedzie takie coś?:)
      • Gość: ala :) Re: Powiedzcie mi - czy tak można?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:41
        no raczej nie, te zdjecia zawsze sa gorszej jakosci, widac ze to drukowane,
        takze lepiej zrob nowe. A te zdjecia co masz daj do szkoly gdzie najbardziej
        chcesz isc ;)
    • Gość: gość Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:31
      37 x 52 mm
    • Gość: myszka 37x52 jak dowodowe IP: *.zamosc.mm.pl 01.06.07, 17:04
    • Gość: aaa!! Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: 80.51.254.* 01.06.07, 17:21
      Skonczce wypisywac te bzdury, ze 37x52 , przeciez nawet nie wiecie do jekiej
      szkoly sklada ta dziewczyna to skad mozecie wiedziec ,ze taki wymiar??????????
      W kazdej szkole jest inaczej i wszystko jest podane na stronie internetowej.Np.
      do wszystkich szkol, do ktorych ja skladam wymagaja 35x45, wiec skonczcie
      mieszac ludziom w glowach.
      • Gość: qqq Re: Rozmiar (wymiary) zdjęć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:24
        o kurcze!
        ale zaciekła dyskusja!

- zdjęciach!

weżcie skończcie, bo was się całkiem w głowach poprzewraca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka