Dodaj do ulubionych

Rejestracja UŁ

01.06.07, 12:33
czy Wy tez macie białą stronę...?
Obserwuj wątek
    • Gość: konwalia88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:41
      taaaak :(
    • Gość: konwalia88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:48
      a jeśli można wiedzieć na jaki kirunek się wybierasz??na ile liczysz pkt?? ja
      myśle o logistyce bądz gospodarce przestrzennej
      • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 13:01
        ja tez mysle o gosp przestrzennej,ale to rezerwowy,a tak to dziennikarstwo
        chcialabym..:)
        • Gość: tomaszito Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:58
          A na ile liczysz pkt. ja z Polaka też w sumie dobry jestem i tak:polak ok.80%
          angol. i geogr(oba rozszerzone po 60%)
    • Gość: Mmmm Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:13
      Do Łodzi na dziennikarstwo -bdb pomysl ..zachecam ..przez to ,ze dobralem zle
      poziomy ..dopiero za rok zloze tez do Lodzi ..bo pewnie tak na moim ukochanym
      dziennikarstwie dlugo nie zabawie ,,bo skladam papiery w trakce studiow na
      rezyserie i nawet .. nie ukoncze takiego dziennikarstwwa -jak sie dostane !
      POZDRAWIAM !
      • Gość: aga Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 13:31
        otwiera wam sie wogole ta strona z rekrutacja???bo mnie nie
        • Gość: cizia Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:34
          Na mojej uczelni też się nie otwiera. Widocznie jeszcze nieaktywna, nie? I nie
          ma się czym przejmować...
          • lady_camelie Re: Rejestracja UŁ 01.06.07, 13:36
            no,ja zaczelam sie powoli rejestrowac.baaaaaaaaaaaaaaarddzo powoli...
            • Gość: konwalia88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:42
              no więc czekamy do 17.. ;(
              • Gość: aga Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 13:43
                no tak napisali ze od 17 a przedtem ze od 12 :/
            • lady_camelie Re: Rejestracja UŁ 01.06.07, 13:44
              ja pie.. wylaczyli w polowie rekrutacje -.- usterki techniczne... -.-'
              • lady_camelie Re: Rejestracja UŁ 01.06.07, 13:46
                ale jesli ja juz wpisalam pesel to nie bede miala przez to problemow,bo napisali
                ze jeden pesel tylko raz,ale w koncu nawet loginu nie dostalam..
                • Gość: konwalia88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:33
                  I jak?? miałaś problem??
                  • Gość: m Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.101.* 01.06.07, 18:37
                    dobra, to teraz przyznawac sie kto sie na jaki wydzial zarejestrowal;p
                    • Gość: tomaszito Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:17
                      narazie jestem tylko na logistyce ^%^% Kto następny się pochwali??:D
                • Gość: keczupikczu Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:17
                  No i jak??miałaś LADY jakiś problem;/ bo dziś zrobiłam to samo;/ i potwornie
                  się boje;/
    • Gość: Dan Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:37
      Nie stresujcie się tak ..rejestracja trwa do 5 lipca bodajże :| Tu nie chodzi o
      szybkość..kto pierwszy ten lepszy heh. nadgorliwcy :]
      • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.101.* 01.06.07, 18:39
        masz racje, ale lepiej miec to z glowy;p i patrzec tylko na rosnace statystyki;p
        • Gość: Dan Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:44
          Rozumiem Was doskonale...byłem w podobnej sytuacji rok temu. Ja czekałem dow
          ynków matur, czy w ogóle się opłaca składać .
          • Gość: tomaszito Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:00
            jesteś na UŁ?? na jakim kierunku??(pytam bo jestem jeszcze
            niezdecydowany;/;/;/ )może byś mi pomógł??
            • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.101.* 01.06.07, 19:47
              podbijam:)
              • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.101.* 01.06.07, 19:53
                a tak w ogole to jesli ta rejestracja bedzie szla w takim tempie to wole nie
                myslec ile bedzie osob na jedno miejsce;p
                • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 20:57
                  własnie jestem na ktorejs tam strnoie,lubie takie wypelnianie xD
                • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 20:58
                  ej,ale mogę sie po wynikach wrocic tam prawda?tam są rozne pierdoly odnosnie
                  matury podtrzebne.
                  • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.99.* 01.06.07, 21:06
                    tak., przeciez musisz nr swiadectwa wpisac. jest cos takiego jak edycja danych
                    czy cos
                    • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:09
                      ale wogole wypelnilam tylko formularz danych a gdzie reszta,gdzie kierunki ?
                      • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.99.* 01.06.07, 21:12
                        hmm? a nie wyskoczylo ci cos takiego jak: gratulacje, wszystko przebieglo
                        pomyslnie cos tam cos tam, mozesz przejsc do wyboru kierunkow?
                        • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:14
                          nie? ani sie zarejestrowac od nowa nie moge ani nic
                          • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.99.* 01.06.07, 21:16
                            pewnie sie przeciazylo. a masz login i haslo?
                            • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:17
                              no mam,ale probuje wejsc w indywidualne konto czy cos,a tu ciagle strona z
                              aktualnosciami i kafejką
                              • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.99.* 01.06.07, 21:22
                                moze sprobuj za pare minut. jak sie zalogujesz to potem wchodzisz na zakladke
                                "kierunki" i dodajesz co tam chcesz:) to dlatego ze wszyscy sie dziko rzucili na
                                ta rejestracje;p z niepokojem patrze na powiekszajace sie statystyki O_o
                                • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:24
                                  mnie sie wlasnie nic nie pokazuje,najezdzam na np strona glowna to owszem
                                  pokazuja sie zakladki,ale nic sie nie dzieje kiedy na nie klikam.. :(
                                  • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.99.* 01.06.07, 21:28
                                    naprawde radze sprobowac pozniej:) zawsze myslalam ze to ja mam wolny internet;p
                                    a tu prosze...
                                    • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:30
                                      to nie kwestia wolnosci,to jakby niedomaganie :/
                                    • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:32
                                      nie wytrzymam firefox nie chce mi pomoc a explorer proszę .. Oo
    • Gość: diddla88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.tkdami.net 02.06.07, 00:04
      ja na filologię polską i dziennikarstwo z komunikacją społeczną :) Ale to
      pierwsze przede wszystkim!
      • Gość: konwalia88 Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:16
        aj jaj jaj ale już duużżzzoooooooo osób na Uł.
        • Gość: aga Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 10:20
          A kto na biotechnologie lub chemie??Mam pytanie bo kiedys czytalam na stronie
          UŁ ze na te kierunki jakies dodatkowe zaswiadczenie lekarskie trzeba przyniesc
          czy cos takiego ;). Wie ktos moze cos o tym??
          • Gość: mammamia Re: Rejestracja UŁ IP: 212.2.100.* 02.06.07, 10:23
            ja na ochrone srodowiska:) a z tym zaswiadczeniem to nie wiem;p na pewno jesli
            cos takiego jest, to dopiero jak Cie przyjma. na sggw np. jest wymagane
            zaswiadczenie szczepienia przeciwko tezcowi
            • Gość: Anul Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:35
              A ja na prawo się rejestrnęłam. Z tego co widzę po statystykach to jest na razie
              w ścisłej czołówce. Będzie ciężko chyba :/
              • Gość: lady_camelie Re: Rejestracja UŁ IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 11:38
                bardzo duzo osob juz,za duzo ;(
                • Gość: Dan Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:33
                  Zawsze jest dużo osób. Nie ma co się martwić na zapas. Pewnie i tak zwiększa
                  liczbę miejsc na większość kierunków.
                  • Gość: Kaja Re: Rejestracja UŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.06.07, 15:28
                    w zeszłym roku na prawo nie zwiększyli...

nie wiem po co teraz się rejestrujecie, i płacicie... Jak już dostaniecie wyniki
                    matur będzie można lepiej ocenić czy warto płacić za jakiś kierunek, czy nie ma
                    sensu np. marnować kasy na 5 rezerwowych kierunków...
                    • Gość: Lila Re: Rejestracja UŁ IP: *.eranet.pl 02.06.07, 16:05
                      kaja, a kto napisał, że już opłaca kierunki? Na razie jest mowa tylko o tym, że
                      ludzie sie rejestrują. To można zrobić beż żadnych konsekwencji przecież...
                    • Gość: Dan Re: Rejestracja UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:50
                      To akurat wiem, że nie zwiększyli ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka