Dodaj do ulubionych

wiadomosci z rektoratu

04.06.07, 19:55
a wiec,zdaje sie ze wszyscy do wiemy,chociaz jedni mniej drudzy bardziej
dopuszczaja to do swojej swiadomosci.ludzie z podstawą nie maja nawet co
skladac,nie patrzą na mature podstawowa.
// zaslyszane z UŁ (i na tym ze UŁ ok 200 na miejsce na psychologie Oo' ) //
Obserwuj wątek
    • Gość: alow Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:00
      że co????????
      • goska_samoska Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 20:04
        to chyba jakieś nieporozumienie, bo wymagania byłe znane już od dawna i jeśli
        uczelnie wtedy wymagały poziom podstawoey z jakiegoś przedmiotu to teraz MUSZĄ
        się z tego wywiązać i taki poziom braż w rekrutacji pod uwagę
        • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 20:07
          obys miala racje
          • goska_samoska Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 20:33
            uwierz mi-MAM !

----------------
            na 100%
        • Gość: aaa a ja mam wszystko rozszerzone:) IP: 82.160.57.* 04.06.07, 21:41
          hihi:0trzeba bylo myslec:)
          • Gość: lily marlene Re: a ja mam wszystko rozszerzone:) IP: *.plock.msk.pl 04.06.07, 22:46
            też wszystko mam rozszerzone i mam nadzieję że sie nei mylisz xD nei po to
            harowałam i zdawałam historie, biole, polski i angielski roz. by mnie teraz
            ktoś z podst. angolem ścignął na liście xD
          • pizmaczeq Re: a ja mam wszystko rozszerzone:) 06.06.07, 21:09
            ja tez i co z tego ;/
    • Gość: tomaszito Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:10
      a ja wam powiem tyle,że ludzie będę się bali renomowanych uczelni(że niby
      napewno się nie dostaną;/;/;/) i będą wybierali te które w rankingach są
      niżej.A przecież to nasze wyniki drodzy maturzyści tworzą próg jaki trzeba
      osiągnąć aby dostać sie na daną uczelnie, także głowa do góry i składajmu na
      UW, UJ, UWr.. itp.
    • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:11
      Słucham?? JUż mi się w ocz\ach popierniczyło czy jak?? że 200 osób?? Prosze o
      wytłumaczenie , bo nie wierze;P:P:P:P
      • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 21:14
        no podobno,to nei ja osobiscie rozmawialam,osoba ktora mi przekazywala z
        wlasnego pobytu w rektoracie jest panikara,ale to bardzo mozliwe,duzo osob sie
        'zapisalo'na psychologie,ale pewnie duzo zrezygnuje i bedzie normalnie tj do 20
        na miejsce :p
        • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:16
          bye bye psychologio?? PS. Jesteś z łódzkiego??
          • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 21:18
            tak,z lodzkiego.z samej smierdzacej lodzi ^^
            • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:20
              To tak jak ja:-P :-P :-P
              • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 21:21
                ło,moze sie znamy? ;)
                • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:22
                  Kto wie:-P ?? może i tak;-p
              • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:21
                śledze ststystyki naszego UŁ i zaczynam naprawde się niepokoić;/
                • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 21:31
                  ja tez :/ zlozylas wogole jeszcze gdzies poza UŁ?
                  • Gość: szeloba88 Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:37
                    Wrocław i Lubin. A Ty??
    • Gość: greypc Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.n.INTELINK.pl 04.06.07, 21:49
      zwykla plotka. chyba po to, by zniechecic jak najwiecej osob.
      • lady_camelie Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 21:58
        jaka plotka,jak prosto z rektoratu łódzkiego.nie denerwuj mnie.

a ja w sumie tylko Łódź,ale moze Wawa..
        • goska_samoska Re: wiadomosci z rektoratu 04.06.07, 23:26
          a moze takie rzeczy to się dzieją tylko w łodzi ??????

---------------
          któz to wie
        • Gość: greypc Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.f.INTELINK.pl 05.06.07, 00:28
          no to "prosto z rektoratu" czy "to nie ja osobiscie rozmawialam,osoba ktora mi
          przekazywala "

być moze chodzilo o cos innego, a kolezanka albo kolega zle zrozumieli. nie
          mozna zmieniac zasad rekrutacji po napisaniu matury. zreszta nie mozna zmieniac
          juz wczesniej. takie machlojki wyszly by dosc latwo. to tylko plotki i tyle.

• Gość: ja Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 01:10
            wydaje mi się że niewiele się zmieniło od ubiegłego roku, napewno zapis o
            średniej. nie pamiętam czy było 1000 czy 1200 pkt max, ale osoba która miała
            996 wchodziła z rezerwy. liczyli PP + PR, było ok 18 osób na miejsce.
            • Gość: ktoś Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:09
              Moja ciotka jest wykładowcą we wrocku i też wspominała że na poziom podstawowy
              przy rekrutacji nawet nie będą zwracać uwagi!;p
              • pies_je_kota Re: wiadomosci z rektoratu 05.06.07, 14:24
                pozdro dla ciotki z wrocławia
                • Gość: ninka Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.chello.pl 06.06.07, 20:17
                  Ludzieeeeeeee.

spokojnie. bez paniki.
                  nie wierzcie plotom które ludzie piszą na forum.
                  bądźcie dobrej myśli.
                  bedzie dobrze.
                  • Gość: aga Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.toya.net.pl 06.06.07, 20:58
                    ale wy mowicie tylko o psyhologii czy o wszystkich kierunkach??
                    • Gość: martyna Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:44
                      pisałam o tym już przy innym temacie:
                      podczas Dni Otwartych UW też zostałam poinformowana, że poziom podstawowy tak
                      naprawdę nie ma znaczenia - liczy się rozszerzenie (chodziło o prawo). Nie za
                      bardzo chce mi się w to wierzyć - ale faktem jest, ze tak gadali ludziom.

• Gość: aga Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.toya.net.pl 06.06.07, 22:09
                        Moim zdaniem chodzi tu o to że po prostu na kierunki oblegane takie jak
                        np.prawo czy psychologia osoby z podstawową maturą nie maja żadnych szans,a nie
                        to że podstawy nie biorą wogóle pod uwagę. Przecież zasasy rekrutacji były
                        ustalone dużo dużo wcziesniej i nie moga je zmieniać w ostatniej chwili. Musza
                        punktować podstawę jezeli zgłosiła sie osoba z podstawową matura
                        • Gość: kwoanmwpk Re: wiadomosci z rektoratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:21
                          No wlasnie !Zgadza się na te oblegane kierunki ludzie z podstawa maja nikle
                          szanse : )
                          • Gość: bgbeata123 Re: Rozszerzenie rzadzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:01
                            To chyba logiczne,ze np na ekonomie trzeba zdawac rozszerzona matme a nie
                            podstawe albo na prawo rozszerzona historie (jesli jets inaczej jak np w moich
                            k-ce to jest paranoja)
                            A tak w ogole to jak duzo ososb pisalo rozszerzona histe :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka