wrotka87 07.06.07, 11:28 Czy to prawda, ze jak ktos zadeklarowal poprawe i nie wstawil sie na nia nie moze juz w ogole poprawiac?? Mam nadzieje ze to plotka!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merediith Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 11.06.07, 16:43 A ja mam nadzieję,że to prawda. Przynajmniej będą wyciągniete konsekwencje za bezmyślność i lenistwo(nie stawienie się jest lenistwem) Odpowiedz Link Zgłoś
dib00 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 11.06.07, 17:48 Plotka. Nie ponosisz żadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
tilapka Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 11.06.07, 18:20 to niestety nie jest prawda :) a szkoda! powinno sie placic za takie olanie sobie, czemu moje podatki maja isc na zapominalskich, leniwych i nieodpowiedzialnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wrotka87 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 11.06.07, 19:29 W moim przypadku to nie lenistwo! Pozartym nie tylko Ty placisz podatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal27wawa1 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 12.06.07, 10:47 To wygląda jak kolejny pomysł Romana :) -------------------------------------------------------------------------------- Global Training Centre www.globaltc.eu Odpowiedz Link Zgłoś
merediith Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 12.06.07, 17:16 <lol> wypadek losowy zdaży się jednemu na 100 "olewkowiczów". Więc darujmy sobie. Zawsze znajdzie się wymówka-dla chcącego nic trudnego. Ale wiadomo.. Roman to cienki bolek i nic nie zrobi z leniuchami i lekkoduchami. (usprawiedliwienia-w stylu -wypadek(udowodniony),poważna choroba=szpital,śmierć bliskiego,powinny być honorowane) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianokopano18 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 12.06.07, 23:07 wrotka87 napisała: > Czy to prawda, ze jak ktos zadeklarowal poprawe i nie wstawil sie na nia nie > moze juz w ogole poprawiac?? Mam nadzieje ze to plotka!! Co znaczy się nie wstawił? Znaczy, że byłaś trzeźwa? Odpowiedz Link Zgłoś
michal27wawa1 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 15.06.07, 10:03 Należało by powołać Komisję która utworzy listę możliwych usprawiedliwień, oraz kolejną która wskaże które usprawiedliwienia będą honorowane a żeby sie nie było do czego przyczepić powstanie użąd ds. kontroli listy chonorowanych usprawiedliwień. ;) -------------------------------------------------------------------------------- www.issi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal27wawa1 Re: CZY TO PRAWDA?? OBY NIE!!! 15.06.07, 10:05 Upps sorry za błędy :p ale widocznie nie było mnie na tej lekcji. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś