Dodaj do ulubionych

Amnestia z polskiego ??

28.06.07, 23:18
Mam pytanie,
czy amnestia przysługuje z pisemnego języka polskiego ?
Jestem w depresji...
nie mam po co iść jutro jeśli nie ;((
Obserwuj wątek
    • neo0307 Re: Amnestia z polskiego ?? 28.06.07, 23:20
      tak
      a czemu miala by nie obowiazywac?
      • Gość: desperatka Re: Amnestia z polskiego ?? IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:21
        a pisał ktos polski rozszerzony temat nr II ? ;( bo umieram ze strachu , nie
        moge spać , mdli mnie .
        • guci2 Re: Amnestia z polskiego ?? 28.06.07, 23:23
          Ja własnie pisalam temat nr.2 ;((
      • guci2 Re: Amnestia z polskiego ?? 28.06.07, 23:22
        "
        a nie powiedział wam czasem opiekun przed egzaminem ze amnestia co prawda jest w
        tym roku ale polskiego ona nie obejmuje ? xD
        bo nam tak właśnie powiedziano xD"

Wypowiedź kumpla...;(
        • Gość: desperatka Re: Amnestia z polskiego ?? IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:26
          o losie ;( czemu wybrałam ten temat . Strzeliłam sobie samobója . Amnestia
          obejmuje równiez język polski . A mam jeszcze jedno pytanie czy na amnestie
          trzeba czekać ? czy automatycznie ma się ją na świadectwie ?
          • guci2 Re: Amnestia z polskiego ?? 28.06.07, 23:31
            Ja też...
            nie wiem co mnie napadło ;(
            Ma się na świadectwie,
            dlatego
            też jutro startuje ...
            Z nadzieją ze z polskiego jednak jest ;(
            • Gość: desperatka Re: Amnestia z polskiego ?? IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:33
              3x dzisiaj płakałam tak strasznie boje sie wyniku . guci2 a co schrzaniłaś w
              wypracowaniu ? ...
              • guci2 Re: Amnestia z polskiego ?? 28.06.07, 23:34
                potraktowalam to jako lirykę
                i caly czas jechalam
                na podmiocie lirycznym..
                ;((
                Praca byla pod niego skonstruowana ;(
            • chanson_de_geste Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:34
              Niezależnie od wyniku będę tak twierdziła :p
              • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:38
                guci2 ja pisałam identycznie tak jak Ty ! dodatkowo nie skupiłam sie na panu
                tadeuszu tylko na analizie utworu . Oczywiście zgadzam sie ,że temat II był o
                wiele ciekawszy od I ale niestety zawaliłam sprawe .
                • chanson_de_geste Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:39
                  Obawiam się, że i ja zawaliłam sprawę.
                  • Gość: mrts Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.rad.vectranet.pl 28.06.07, 23:42
                    Dołączam się do kółka płaczących nad polskim ;]

Też pisałam II ;p
                    • chanson_de_geste Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:43
                      O, mrts :)) - - czy Ty nie chciałaś iść na filologię polską? ; >>
                • guci2 Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:40
                  Kiedy zobaczylam przyklad wypracowania w CKE to sie zalamalam...
                  strasznie się boję,
                  ze za merytoryczny mnie uwalili ;(
                • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:41
                  ostatnie pytanie z mojej strony : a mianowicie czy jezeli wybieram się na
                  adminisrację gdzie uczelnia bierze pod uwage wyłącznie jeden przedmiot wos lub
                  historie do wyboru ,a na polski nie zwraca uwagi to czy moje podanie na studia
                  zostanie automatycznie odrzucone ? zaznaczę , że na stronie uczelnie i w
                  regulaminie nie doszukałam sie informacji o odrzucaniu swiadectw z amnestią .
                  Uczelnia nie w czołówkach rankingów w Polsce .
                  • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:42
                    nie znajduje się*
                  • neo0307 Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:43
                    na wielu uczelniach np na polibudzie slaskiej (jedna z najlepszych politechnik w kraju)osoby z amnestia np z polaka beda traktowane tak jak ci ktorzy zdali mature bez pomocy ministra
                    • Gość: Sowa Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.07, 23:46
                      Też wybrałam temat 2. Na początku byłam przerażona przykładowym wypracowaniem i
                      bałam się, że za rozwinięcie nie dostanę więcej jak 2-4 punkty, o ile w ogóle
                      zaliczą mi "na temat"...
                      Dzisiaj mam wyniki i jestem mile zaskoczona - polski poszedł najlepiej - 82% :)
                      Trzymam za was kciuki, drugotematowcy!
                      • chanson_de_geste Do SOWY 28.06.07, 23:48
                        W wypracowaniu na temat II wypisałaś porównania do Pana Tadeusza?
                        Jeśli tak, to jakie?

I pisałaś o podmiocie lirycznym, czy narratorze? ; >>
                        • Gość: desperatka Re: Do SOWY IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:51
                          o własnie ;-) no i przede wszystkim szczerze gratulacje :) !
                    • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:46
                      e to już sie nie przejmuję :D
                      jak nie dostane sie na studia dzienne to załatwie sobie gdzies staż + zaocznie
                      administracja , szkoda naszych nerwów :)
                      • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:48
                        zdawałam jeszcze histe rozszerzoną [ok 30 o losie ale to dodatek ] i wos
                        podstawowy ok 60
                        no i niemiec podstawa ok 50% pewnie bedzie

jutro odswiezymy temat co ?i "pochwalimy" sie wynikami
                        • guci2 Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p 28.06.07, 23:56
                          Koniecznie
                          • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 28.06.07, 23:59
                            jak ma któraś ochotę to możemy podołować sie na gg :P 5140036
                            • Gość: desperatka Re: Temat II był lepszy, niż temat I :p IP: *.stg.pl 30.06.07, 00:28
                              melduje , ze zdałam :) polski rozszerzony , cienko bo cienko ale nie jest mi do
                              niczego potrzebny ;-) 44% z rozszerzenia

wos 73 %
                              niemiec 64%
                              hista rozszerzona 42%

tylko wos jest mi potrzebny :P
                              a jak u was ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka