Dodaj do ulubionych

Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!!

29.06.07, 18:09
Ludzie kochani, zdobyłam z rozszerzonego polskiego 80%!!!
Nie wierzę w to! Nie mogę!
Jak to zobaczyłam w szkole (bo nie mogłam się zalogować na oke i poszłam do
szkoły, nie znając wyników) myślałam, że padnę.

Myślicie, że mam szanse na UJ na dziennikarstwo?

Aaaaaaaaaaaaaa!!! Kocham Was wszystkich!!!
Obserwuj wątek
    • chanson_de_geste Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:11
      No, a WOS na ile? ; >>

Gratuluję polskiego :))
      • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:15
        WOS niestety słabiej, bo 66. Bleeeee, z polskiego wyznali się na moim talencie,
        chociaż nie dostałam punktów za szczególne walory artystyczne (ale chamstwo),
        natomiast z WOS-u w ogóle nie zauważyli mojego geniuszu. Dali mi mało za
        wypracowanie.
        • chanson_de_geste Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:18
          No, dobrze jest!

Yyy, ja to tam nie wiem, jak liczą na dziennikarstwo UJ, ale
          źle napewno nie jest ;D - - masz szanse :))

Jaki był próg w tamtym roku, wiesz może?

A tak się bałaś :p
          A jak angol?
          • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:24
            Ang podst. 92, ale tego to i tak nigdzie nie liczą. Jeszcze zdawałam gegrę
            podst. i mam z niej 70%, ale tego to już w ogóle nigdzie nie liczą, a ja ją
            zdawałam tylko po to, żeby pisać łatwiejsze sprawdziany podczas roku szkolnego,
            lol.
            Właśnie nie wiem jaki był próg na dziennikarstwie. Każdy mi mówi "Teraz to się
            na pewno dostaniesz", ale mogę odpaść. Może ludzie, którzy tam składają mają po
            90 kilka z polaka? Ale przynajmniej baby z sekretariatu jak zobaczą moje wyniki
            z polaka nie powiedzą "Coś ty? z choinki się urwałaś?" hehe :D
            • Gość: ggrrgrg Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:29
              Dostaniesz sie :)
              • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:35
                Chciałabym :) A potem do TVN-u, lol :D
                • Gość: dwjowd Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:37
                  Badz dobrej mysli -wynik w miare przyzwoity :) Od razu -jak mierzysz TVN-U:)
                  POWODZENIA :) !
                  • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:40
                    A co... później jak będę stuletnią bezzębną staruchą to w TVN-ie mnie nie
                    zatrudnią, nawet gdybym jakimś omnibusem była, lol :D
                    • Gość: efnmkaqeq Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:43
                      Prawda :) Ale do TVN-U -to jeszcze przed Toba dluga droga:)
                      • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 18:47
                        To nic. Jakoś sobie poradzę. :))
                        • Gość: ffeg Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:54
                          na pewno sobie poradzisz :) :)
                • Gość: sunny Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: 83.19.254.* 29.06.07, 19:09
                  wez sobie pod uwage ze polski zrozszerzony poszedl bardzo dobrze w Malopolsce, u mnie w klasie wyniki oscyluja 80-96% takze mysle ze generalnie progi pojda w gore sprawdz sobie karty wynikow ale probowac moszesz
                  • Gość: agergfe Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:14
                    warto sprobowac !
                  • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 19:27
                    Tak, ale polski rozszerzony zdawało 11% uczniów w skali kraju. Nie sądze, żeby
                    te 11% składało na dziennikarstwo na UJ i, żeby to był dla nich wszystkich
                    kierunek priorytetowy. Bez przesady. To byłby okrutny zbieg okoliczności.
                    • Gość: sunny Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: 83.19.254.* 29.06.07, 19:35
                      moja droga przeloz sobie 11 procen w skali kraju na 50 tys osob bo tyle zdawalo polski rozszerzony i co niewiele?
                      • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 19:38
                        I akurat te 50 tys. nie ma zamiaru składać papierów do Warszawy czy gdzieś tam,
                        tylko wszyscy pchają się do Krakowa na UJ i na dziennikarstwo? A poza tym,
                        niektórzy z tych 50 tys., przykro mi, ale zdali polski słabiej niż ja.
                        • Gość: sunny Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: 83.19.254.* 29.06.07, 19:45
                          przeciez sama wiesz ze nie 50 tys ale jakis znaczacy odsetek napewno.... sluchaj ja nie che cie zniechecac, naprawde tylko wiesz lepiej sie potem milo zaskoczyc niz gorzko rozczarowac ;) btw, gdzies czytalam ze najlepsi dziennikarze wcale nie koncza dziennikarstwa takze moz enie bedziesz miala duzej konkurencji i bez problemu sie dostaniesz;) powodzenia:)
                          • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 19:50
                            Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć.

>gdzies czytalam ze najlepsi dziennikarze wcal
                            > e nie koncza dziennikarstwa
                            Z tym się zgadzam całkowicie i dlatego nawet jeśli się nie dostanę to nie
                            skoczę z mostu, tylko pójdę sobie na coś innego. Dla mnie to nie jest jakiś
                            wielki problem.

Tobie również powodzenia! :)
    • Gość: gołąbiczka Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.stella.net.pl 29.06.07, 19:02
      szczerze ja mam z polaka rozszerz 86%, i wosu 66% (tylko)
      ale na UJ wydaje mi sie troche mało?
      sero tak nie myślicie?
    • Gość: G:) Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: 82.139.20.* 29.06.07, 19:16
      Ja mam 90 procent z polskiego i 72 z WOSu i też składam na UJ na
      dziennikarstwo :) Podobno w tamtym roku próg był 160, ale nie wiem na pewno.
    • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 19:24
      Wiecie jak człowieka dobić i stłamsić jego nadzieję. Wstydźcie się! Tak czy
      siak, składam sobie papierzyska na UJ. Już wpłaciłam kasę. A może koleś od
      przeliczania % na punkty się pomyli na moją korzyść... ;))
      • Gość: bzymuś Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:49
        Zazdroszczą ci !!! dostaniesz się! bo najważniejsze jest spełniać swoje marz
        enia!
        • lek_na_sraczke Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! 29.06.07, 19:51
          Dzięki. Jak to przeczytałam uśmiechnęłam się od ucha do ucha. :)))
          • Gość: karoljana Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:29
            witajcie, ja też składam na Uj na dziennikarstwo i mam 78% polski rozszerzony,
            79% angielski rozszerzony i 92% wos rozszerzony. Myślę, że się dostanę:) Do
            zobaczenia- mój cel- agencja reklamowa bądź public relations, choc nie obraże
            się, jak mnie jakiś Tok Fm przygarnie w swoje skromne progi;p
          • Gość: karolajna Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:30
            A i sądzę drogi leku na sraczke, że niestety masz za mało punktów procentowych z
            wosu. Jak ja zobaczyłam moje procenty z wosu, to własnie prawie sraczki z
            radosci dostalam:D:Dbosz 92:D:D
    • Gość: ziomeczek Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:34
    • Gość: miziaczek Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:37
      zapraszam na stronke www.lemonparty.org tu zamieszczone sa wyniki matur z calej polski!!!!! oraz ciekawe foty czlonkow ok warszawa!!!! zapraszam na to forum!!! polecam. pozdro ;)
      • Gość: Zadowolony Re: Jezus Maria!!! SZOOOK!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 29.06.07, 23:39
        O tak dopiero dzieki tej stronie moge porownac swoje wyniki z innymi.POlecam :)
        Pozdro:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka