super_kulcia 29.06.07, 20:49 Hej! Kto wybiera się na prawo do łodzi? Podajcie mi swoje wyniki jeśli możecie albo ich średnią Ja mam: polski 71 pod 66 roz angielski 84 pod 84 roz historia 70 pod 74 roz srednia 74,33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: , Re: Prawo w łodzi! IP: *.jjs.pl 29.06.07, 20:50 i z takimi wynikami na prawo??heh he chyba dobry zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Prawo w łodzi! IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 29.06.07, 21:47 Masz akurat tyle punktów ile potrzebnych było w tamtym roku, będzie okej! jak nie w pierwszej to na bank w drugiej rekrutacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgbeata123 Prawo , pytanie ? 09.07.07, 17:10 A jak nie zdawalam ang rozszerz to nie mam szans ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:53 mi srednia wychodzi 70....Boze sprraw aby sie udalo bo jak nie to naprawde bedzie zle;(;( nie stac mnie na wieczorowe...a moim marzeniem jest wlasnie prawo;(....(a co do goscia ktory wysmial wyniki autora;]....to bez komentarza...jezeli ktos nie napisal matury na 100 procent to wcale nei znaczy ze jest debilem...znam osoby ktore naprawde wiedze maja ponzej krytyki a zdaly mature na 90 pare procent.....i co geniusze??jeden egzamin moj drogi badz dorga nei decyduje o calym zyciu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_kulcia Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 02:23 amelko trzymam kciuki za Ciebie i za siebie rówinież :) będzie dobrze, a tego pajaca, który mnie tak lekko wyśmiał to oleję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) do kulci IP: *.marsoft.net 01.07.07, 22:23 moim zdaniem wyniki są bardzo dobre i masz spore szanse :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_kulcia Re: do kulci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:40 dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.07, 05:37 w zeszłym roku chyba własnie średnia z przedmiotów 70% była:) mam nadzieję, że się Wam uda;) szczerze polecam łodzkie prawo;) pierwsza sesja to szkoła przetrwania, ale heh, jest co wspominać przynajmniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawo w łodzi! IP: *.satfilm.pl 30.06.07, 14:59 hej a w jaki sposob obliczyliscie tą srednią bo ja sie na tym kompletnie nie znam;/ i tylko hista nie moze byc wos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.07, 15:53 średnia (np.70%) z wszystkich przedmiotów oznacza, że dodajesz Polski PP i PR, angielski PP i PR, historia PP i PR, i sumę dzielisz przez 6;) tylko historia jest brana pod uwagę. Jak już gdzieś napisałam, próg był ok 430 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:18 lenka a nie wiesz przypadkiem cyz jestmozliwosc przeniesienia sie z wieczorowych na dzienne pod warunkiem oczywiscie ze bedzie sie mialo wysoka srednia??albo czy jst mozliwosc zaliczenia 1 rokuw ieczorowo poparawy matury...podejscia do rekrutacji ponownie dostanie sie na dzienne ale kontynulowanie nauki juz na drugim roku<zeby 1 sie liczyl > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.07.07, 23:00 nie mam pojęcia... to do dziekanatu trzeba dzwonić. Podejrzewam, że jest to możliwe - oczywiście zaporową pewnie jest średnia, ale szczerze mówiąc... pierwszy rok wieczorowych jest dość trudny, ciężko mieć średnią powyżej 4 - wstęp do prawoznawstwa, który oblewa 70% na I terminie, logika tak samo, prawo rzymskie piekielnie trudne, zwłaszcza jeśli jest pisemny, prawo konstytucyjne też często problematyczne. Naprawdę, trzeba mieć w sobie dużo zacięcia, i dużo wolnego czasu tak miesiąc-półtora przed sesją, żeby na tyle luźno sobie egzaminy rozłozyć i mieć czas na naukę wszystkiego z porządnymi wynikami i bez poprawek. Oczywiście, są osoby piekielnie zorganizowane i (lub) szybko się uczące:) Dużo ambicji + dużo kawy lub innych wspomagaczy, i wszystko da się zrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:14 dzieki za odp;) rozumiem ze TY jestes na dziennych??....KUczejak juz wczesniej wspomnialam mam srednia 70 ale neistetyw atpie ze to starczy na dzienne....mozejak spadna progi...ale podobno maja skoczyc w gore....to juz w ogole.....ale trzeba wierzyc co prawda nadzieja matka glupich ale;P....CZEKAM...I WIERZE;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.07.07, 00:47 tak:) ale mam paru znajomych na wieczorowych, więc wiem jak jest:) osobiście nie sądzę żeby progi wzrosły... obym się nie myliła;) powodzenia przy rekrutacji:) a ja jutro mam egzamin, ostatni nareszcie... Ave:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:11 hej lenka;d chetnie bym z toba poe-mailowala;d jak cosd to podaj email bo widze fajna dziewczyna z Ciebie bo tak udzielasz informacji to i moze mi cos doradzisz;) i poradzisz jako studentce 1 roku prawa Uł;d;*pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.07.07, 00:33 m_trance@tlen.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:57 JA mam średnio 71% :/ zwaliłam polski i dlatego tak słabo... zobaczymy jak nie tu to do wrocławia pójdę. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:48 ola a nie myslisz o wieczorowych w lodzi bo ja sobie wlasnie tak kaukuluje ze jkbym miala isc do wroclawia....to tak daleko;(....napewno byloby mi zle tak z dala od domu i w ogole myslisz ze nie ma perspektyw po wieczrowych??i jak inni co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:34 Po wieczorowych masz perspektywy takie same jak po dziennych :) mi to rybka czy łódź czy wrocław bo tak samo daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:21 no ja do wroclawia mam 4h do lodzi 30mindlatego preferuje lodz....alecobedzie czas pokaze;D POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kite Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:53 ja mam srednio 79 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Prawo w łodzi! IP: *.interspes.pl 03.07.07, 11:45 ej to już jest śmieszne ;D _-_ ja się teoretycznie, bo praktycznie nie składam, dostaję przy historii pr = 50%... ze średnią 75,84 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPiA Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:30 nie wiem dokładnie jak jest w tym roku, ale w ubiegłym na 100% nie było żadnej średniej, a zwyczajnie suma punktów z obu poziomów max 600. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPiA Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:32 i nic się nie zmieniło rekrutacja.uni.lodz.pl/index.php/rejestracja/kierunki,kierunek,331,6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.07, 17:30 oj, nic się nie zmieniło, to prawda, ale zamiast sumy punktów np. 483, możesz sobie ją podzielić przez 6, i wyjdzie Ci właśnie średnia:) czyli 483:6 = 80,5 pozdrawiam i kibicuję wszystkim chętnym na łódzki WPiA:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:18 ja mam równo 75, w tamtym roku by starczyło, w tym? zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:53 ja ide średnia 83 z kawałkiem moja kolezanka średnia 86 -raczej sie na bank dostanie moi koledzy 84 83tak jak ja 79 pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:59 Ja tylko 70 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiko Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:37 no dobra kochani powyzej 71 %....dostaniecie sie....a reszta szarakow w tym ja;D ZE SREDNIA 70 szanse maluuusie maluusie.....bo nawet jak zostanie nam kilka miejsc....to neistety sa juz obstawione pozdrawiam i witam w doroslym zyciu ps.Ci z wysokimi srednimi to sa zazwyczaj Ci co odpadaj apo roku;D....TAKZE ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:57 Ja tam wierzę, że będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:08 No i było dobrze, 185 na liście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.07.07, 21:31 gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Do Oli? IP: 212.244.86.* 21.07.07, 21:45 A mieszkania nie szukasz czasem ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:25 Dzięki Lenka, ale zrezygnowałam z łodzi i wybrałam wrocław... nadal mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam, ale już po ptokach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.07, 19:41 jak można łódzki WPiA opuścić, ehh, ehh, ehh...:P w takim razie, powodzenia we Wrocławiu:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:02 hej ja akurat wybralam lodz bo tam wlasnie najbardziej chcialam;)...blisko domciu i w ogole;D lenka a powiedz strasznie ciezko jest??faktycnzie ponad polkowa pojdzie do odstrzalu??i czy wiesz moze czy warto jechac na ten oboz;d we wrzesniu....taki zapoznawczy;d;d;d?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.08.07, 19:26 jaka znowu połówka! w tym roku odpadło niecałe 20 osób w sesji zimowej, jak będzie z letnią, to nie wiadomo, bo poprawki we wrześniu dopiero. A czy trudno... to zależy co to dla Ciebie oznacza;) w czasie roku można nie robić prawie nic, ale w sesji jest zawsze harówka. Można sobie rozłożyć egzaminy jak komu wygodnie, zwłaszcza, że część jest ustnie, a praktycznie ze wszystkiego robią zerówki. Na temat obozu wiem tylko tyle co z opowieści... na pewno dużo się pije:P:P i generalnie jest przyjaźnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:41 dzieki za odp lenka pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:26 można zrezygnować bez mrugnięcia okiem, uwierz :P Odpowiedz Link Zgłoś