Dodaj do ulubionych

Prawo w łodzi!

29.06.07, 20:49
Hej! Kto wybiera się na prawo do łodzi? Podajcie mi swoje wyniki jeśli
możecie albo ich średnią
Ja mam:
polski 71 pod 66 roz
angielski 84 pod 84 roz
historia 70 pod 74 roz
srednia 74,33
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: Prawo w łodzi! IP: *.jjs.pl 29.06.07, 20:50
      i z takimi wynikami na prawo??heh he chyba dobry zart
    • Gość: łukasz Re: Prawo w łodzi! IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 29.06.07, 21:47
      Masz akurat tyle punktów ile potrzebnych było w tamtym roku, będzie okej! jak
      nie w pierwszej to na bank w drugiej rekrutacji :)
      • bgbeata123 Prawo , pytanie ? 09.07.07, 17:10
        A jak nie zdawalam ang rozszerz to nie mam szans ?
    • Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:53
      mi srednia wychodzi 70....Boze sprraw aby sie udalo bo jak nie to naprawde
      bedzie zle;(;( nie stac mnie na wieczorowe...a moim marzeniem jest wlasnie
      prawo;(....(a co do goscia ktory wysmial wyniki autora;]....to bez
      komentarza...jezeli ktos nie napisal matury na 100 procent to wcale nei znaczy
      ze jest debilem...znam osoby ktore naprawde wiedze maja ponzej krytyki a zdaly
      mature na 90 pare procent.....i co geniusze??jeden egzamin moj drogi badz dorga
      nei decyduje o calym zyciu )
      • Gość: super_kulcia Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 02:23
        amelko trzymam kciuki za Ciebie i za siebie rówinież :) będzie dobrze, a tego
        pajaca, który mnie tak lekko wyśmiał to oleję :)
        • Gość: :) do kulci IP: *.marsoft.net 01.07.07, 22:23
          moim zdaniem wyniki są bardzo dobre i masz spore szanse :))
          • Gość: super_kulcia Re: do kulci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:40
            dzięki :)
      • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.07, 05:37
        w zeszłym roku chyba własnie średnia z przedmiotów 70% była:) mam nadzieję, że
        się Wam uda;) szczerze polecam łodzkie prawo;) pierwsza sesja to szkoła
        przetrwania, ale heh, jest co wspominać przynajmniej:P
    • Gość: gosc Re: Prawo w łodzi! IP: *.satfilm.pl 30.06.07, 14:59
      hej a w jaki sposob obliczyliscie tą srednią bo ja sie na tym kompletnie nie
      znam;/ i tylko hista nie moze byc wos?
      • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.07, 15:53
        średnia (np.70%) z wszystkich przedmiotów oznacza, że dodajesz Polski PP i PR,
        angielski PP i PR, historia PP i PR, i sumę dzielisz przez 6;)

tylko historia jest brana pod uwagę. Jak już gdzieś napisałam, próg był ok 430
        punktów
        • Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:18
          lenka a nie wiesz przypadkiem cyz jestmozliwosc przeniesienia sie z
          wieczorowych na dzienne pod warunkiem oczywiscie ze bedzie sie mialo wysoka
          srednia??albo czy jst mozliwosc zaliczenia 1 rokuw ieczorowo poparawy
          matury...podejscia do rekrutacji ponownie dostanie sie na dzienne ale
          kontynulowanie nauki juz na drugim roku<zeby 1 sie liczyl >
          • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.07.07, 23:00
            nie mam pojęcia... to do dziekanatu trzeba dzwonić. Podejrzewam, że jest to
            możliwe - oczywiście zaporową pewnie jest średnia, ale szczerze mówiąc...
            pierwszy rok wieczorowych jest dość trudny, ciężko mieć średnią powyżej 4 -
            wstęp do prawoznawstwa, który oblewa 70% na I terminie, logika tak samo, prawo
            rzymskie piekielnie trudne, zwłaszcza jeśli jest pisemny, prawo konstytucyjne
            też często problematyczne. Naprawdę, trzeba mieć w sobie dużo zacięcia, i dużo
            wolnego czasu tak miesiąc-półtora przed sesją, żeby na tyle luźno sobie egzaminy
            rozłozyć i mieć czas na naukę wszystkiego z porządnymi wynikami i bez poprawek.

Oczywiście, są osoby piekielnie zorganizowane i (lub) szybko się uczące:) Dużo
            ambicji + dużo kawy lub innych wspomagaczy, i wszystko da się zrobić;)

• Gość: a Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:14
              dzieki za odp;) rozumiem ze TY jestes na dziennych??....KUczejak juz wczesniej
              wspomnialam mam srednia 70 ale neistetyw atpie ze to starczy na
              dzienne....mozejak spadna progi...ale podobno maja skoczyc w gore....to juz w
              ogole.....ale trzeba wierzyc co prawda nadzieja matka glupich
              ale;P....CZEKAM...I WIERZE;D
              • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.07.07, 00:47
                tak:) ale mam paru znajomych na wieczorowych, więc wiem jak jest:)
                osobiście nie sądzę żeby progi wzrosły... obym się nie myliła;)

powodzenia przy rekrutacji:)

a ja jutro mam egzamin, ostatni nareszcie... Ave:)
                • Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:11
                  hej lenka;d chetnie bym z toba poe-mailowala;d jak cosd to podaj email bo widze
                  fajna dziewczyna z Ciebie bo tak udzielasz informacji to i moze mi cos
                  doradzisz;) i poradzisz jako studentce 1 roku prawa Uł;d;*pozdrawiam
                  • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.07.07, 00:33
                    m_trance@tlen.pl :)

• Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:57
      JA mam średnio 71% :/ zwaliłam polski i dlatego tak słabo... zobaczymy jak nie
      tu to do wrocławia pójdę. Pozdro :)
      • Gość: a Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:48
        ola a nie myslisz o wieczorowych w lodzi bo ja sobie wlasnie tak kaukuluje ze
        jkbym miala isc do wroclawia....to tak daleko;(....napewno byloby mi zle tak z
        dala od domu i w ogole myslisz ze nie ma perspektyw po wieczrowych??i jak inni
        co sadzicie?
        • Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:34
          Po wieczorowych masz perspektywy takie same jak po dziennych :) mi to rybka czy
          łódź czy wrocław bo tak samo daleko :)
          • Gość: A Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:21
            no ja do wroclawia mam 4h do lodzi 30mindlatego preferuje lodz....alecobedzie
            czas pokaze;D POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA
    • Gość: Kite Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:53
      ja mam srednio 79
      • Gość: v Re: Prawo w łodzi! IP: *.interspes.pl 03.07.07, 11:45
        ej
        to już jest śmieszne ;D _-_
        ja się teoretycznie, bo praktycznie nie składam, dostaję przy historii pr =
        50%... ze średnią 75,84 ;d
      • Gość: WPiA Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:30
        nie wiem dokładnie jak jest w tym roku, ale w ubiegłym na 100% nie było żadnej
        średniej, a zwyczajnie suma punktów z obu poziomów max 600.
      • Gość: WPiA Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:32
        i nic się nie zmieniło

rekrutacja.uni.lodz.pl/index.php/rejestracja/kierunki,kierunek,331,6
        • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.07, 17:30
          oj, nic się nie zmieniło, to prawda, ale zamiast sumy punktów np. 483, możesz
          sobie ją podzielić przez 6, i wyjdzie Ci właśnie średnia:) czyli 483:6 = 80,5

pozdrawiam i kibicuję wszystkim chętnym na łódzki WPiA:D
    • Gość: Kuba Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:18
      ja mam równo 75, w tamtym roku by starczyło, w tym? zobaczymy
    • Gość: Zosia Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:53
      ja ide średnia 83 z kawałkiem
      moja kolezanka średnia 86 -raczej sie na bank dostanie
      moi koledzy
      84
      83tak jak ja
      79
      pozyjemy zobaczymy
    • Gość: Ja Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:59
      Ja tylko 70 :/
      • Gość: amiko Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:37
        no dobra kochani powyzej 71 %....dostaniecie sie....a reszta szarakow w tym
        ja;D ZE SREDNIA 70 szanse maluuusie maluusie.....bo nawet jak zostanie nam
        kilka miejsc....to neistety sa juz obstawione pozdrawiam i witam w doroslym
        zyciu ps.Ci z wysokimi srednimi to sa zazwyczaj Ci co odpadaj apo
        roku;D....TAKZE .....
        • Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:57
          Ja tam wierzę, że będzie dobrze :)
          • Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:08
            No i było dobrze, 185 na liście :)
            • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.07.07, 21:31
              gratulacje:)
              • Gość: lalala Re: Do Oli? IP: 212.244.86.* 21.07.07, 21:45
                A mieszkania nie szukasz czasem ;)?
              • Gość: Ola Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:25
                Dzięki Lenka, ale zrezygnowałam z łodzi i wybrałam wrocław... nadal mam
                wątpliwości czy dobrze zrobiłam, ale już po ptokach :)
                • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.07, 19:41
                  jak można łódzki WPiA opuścić, ehh, ehh, ehh...:P
                  w takim razie, powodzenia we Wrocławiu:)
                  pozdrawiam:)
                  • Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:02
                    hej ja akurat wybralam lodz bo tam wlasnie najbardziej chcialam;)...blisko
                    domciu i w ogole;D lenka a powiedz strasznie ciezko jest??faktycnzie ponad
                    polkowa pojdzie do odstrzalu??i czy wiesz moze czy warto jechac na ten oboz;d
                    we wrzesniu....taki zapoznawczy;d;d;d??
                    • Gość: Lenka Re: Prawo w łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.08.07, 19:26
                      jaka znowu połówka! w tym roku odpadło niecałe 20 osób w sesji zimowej, jak
                      będzie z letnią, to nie wiadomo, bo poprawki we wrześniu dopiero. A czy
                      trudno... to zależy co to dla Ciebie oznacza;) w czasie roku można nie robić
                      prawie nic, ale w sesji jest zawsze harówka. Można sobie rozłożyć egzaminy jak
                      komu wygodnie, zwłaszcza, że część jest ustnie, a praktycznie ze wszystkiego
                      robią zerówki.

Na temat obozu wiem tylko tyle co z opowieści... na pewno dużo się pije:P:P i
                      generalnie jest przyjaźnie;)
                      • Gość: amelka Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:41
                        dzieki za odp lenka pozdrawiam;)
                  • Gość: v Re: Prawo w łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:26
                    można zrezygnować bez mrugnięcia okiem, uwierz :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka