Dodaj do ulubionych

usłyszane dziś od EGZAMiNAtora

29.06.07, 23:03
heeheheh,
po odebraniu wyników spotkałąm swojego nauczyciela od historii (uczył mnie
też wosu) i mówił, że historią którą sprawdzał wypadła fatalnie....

wspominał o tym, że ktoś w wypracowaniu na poziomie rozszerz. napisał
"Myślę że temat o Prusach Wschodnich jest bardzo ciekawy ale sadzę, że
krucjaty są tematem o wiele ciekawszym......" ..no i cała praca na 3 strony o
krucjatach

mówił że czytał też jednaa b.ciekawa pracę
tak się zaczynałą
"Drogi egzaminatorze, bądz egzaminatorko, historia jest moim czwartym
przedmiotem-dodatkowym, dlatego nie uczyłem się dużo na niego, ale skoro mam
tyle wolnego miejsca, to postaram się je wykozystac......" itd

koleś mówił, ze tam w oke, to wszyscy boki zrywali

(P.S. to podobno ktoś z kluczborka napisał)
Obserwuj wątek
    • Gość: amula Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:04
      heheh, dobre!!!!!!!!!!!!!
      zaraz padne ze smiechu!
      • malutki_kwiatusek też polewam :))) 29.06.07, 23:08
        gadalam z moją historyczka - weryfikatorką i tez mowila ze tragedia -
        sprawdzala - Boleslawiec i Zlotoryje i mowi ze jak ktos mial 40% to geniusz, a
        wypracowania to mowila ze tragedia - ludzie pisali np "Na poczatku XV wieku,
        dokladniej w roku 1525r. podpisany zostal traktat krakowski w Krakowie. " itp.
        ludzie wieki z latami mylili...
    • Gość: ala ma kota Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:07
      niezłe, ale napisałaś, że hista poszła fatalnie to jakim cudem wszyscy na tym
      forum mają po 85-90% i więcej??? coś to nie gra zresztą wyniku ogólnopolskie
      pokazują, że ktośtu kłamie (to tak nawiasem mówiąc)...
      • malutki_kwiatusek Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora 29.06.07, 23:10
        ludzie na tym forum, to Ci ludzie, ktorym zalezalo i dalej zalezy zeby sie
        dostac na dobre studia, zdac dobrze mature, stad te wysokie wyniki. Moji
        znajomi ze szkoly chowali swiadectwa do teczek i udawali ze sie nie znaja ;) a
        chodzilam do dosc renomowanej szkoly :P
    • Gość: Matylda Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:10
      To smieszne, smieszne, ale w sumie to ci ludzie musieli przezywac dramat jak to pisali (pomijajac, ze potraktowali to z przymruzeniem oka).

Smutne, ze tak historia ludzi pokosila. Chociaz na tym forum to kazdy dostal nie mniej niz 80% z rozszerzenie, ne? ;P
      • Gość: timi Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.mmpnet255.tnp.pl 29.06.07, 23:14
        ja mysle ze matura z hisry poszla salbo a te wyniki ogolnopolskie sa poprostu
        atk wysokie ponizwaz malo ludzi pisalo i to nawewno srednia podwyza, bo jak juz
        sie ktos zdecydowal to wiedzila na co sie porywa:/
        • goska_samoska Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora 29.06.07, 23:22
          wyniki z forum nie są reprezentatywne, bo sprawdzałam statystyki i srednia dla
          oke wrocłąw to coś ok.48%

więc słabo
          • Gość: hanka Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 01:17
            no właśnie a tu większośc ma powyżej 70%
            buehhhh!

kujony!
            • Gość: :(:(:(:(:( :(:(:(:( IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.07, 01:23
              a ja się przyznam, że nie zdałam historii rozszerzonej, ale objeła mnie amnestia.... :(:(:(
              Ale nie wiem jak to jest, bo takich 100% punktów, które sobie liczyłam to powinnam zdać... a tu taki szok :(:(:( wogóle nie wiem dlaczego mi nie zaliczyli, bo miałam identycznie z kluczem :( RANY ALE MAM DOŁA...
              A może to jednak ja źle sparwdziłam, bo mam coś takiego
              poziom podstawowy 16%
              poziom rozszerzony 16%
              czyli mam niezdaną tak? Czy to się sumuje? Błagam powiedzcie, że się sumuje, bo to niemożliwe, że nie zdałam. Wiedziałam od razu, że kiepsko mi poszła, ale byłam święcie przekonana, że zdam... a tu 16%???? gdyby to było 26%, ale napewno nie 16!!!! :(:(:(:(
    • super_kulcia Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora 30.06.07, 03:05
      W OKE ŁÓDŹ średnia z historii to coś koło 45 %, więc nie za dobrze. ja miałam
      70 i jest okej :)
    • Gość: Kluczborkowianin Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:38
      Tak to ja napisałem... i jestem z Kluczborka fakt
      • Gość: :(:( Re: usłyszane dziś od EGZAMiNAtora IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.07, 14:41
        czy ktoś mi odpowie na moje pytanie? Czy to amnestia czy się sumują wyniki?
        • Gość: Justyna do :(:(:( IP: *.informel.pl 30.06.07, 15:00
          niestety ale niezdałas tak napisali że podstawa 16 i rozsz 16 bo jak masz
          mniej niż 30 to juz nie przeliczają z rozszerzonego na podstawe...
          • Gość: :(:( Re: do :(:(:( IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.07, 15:02
            To pięknie a ja chciałam iść na historię zaoczną na UKSW :( A teraz to wogóle mnie nigdzie nie przyjmą :( FUCK :/ :( załamka!!!!!
            • Gość: alfred Re: do :(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:06
              na historię?

no coś ty?
              • Gość: :(:( Re: do :(:(:( IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.07, 15:08
                Odkąd pamiętam lubiłam historię i zawsze byłam z niej dobra. Lubiłam się uczyć historii i wogóle, ale teraz to moge sobie pomarzyć tylko o niej :(:(:(
            • dib00 Re: do :(:(:( 30.06.07, 15:07
              Ojej to poprawisz maturę. To nie koniec świata;) Ja się w tym roku nie dostanę
              na to, na co chcę. I jakoś nie lamentuję. Już mi przeszło ;p
              • Gość: :( Re: do :(:(:( IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.07, 15:09
                Ale Ty przynajmniej dostaniesz się na cokolwiek, a ja?? Z amnestią?? Już chyba wolałabym żeby jej nie było...
                • Gość: zenka Re: do :(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:12
                  to idz na rok na jakieś prywatne albo zaoczne studia
                  a za rok spróbuj poprawić i na iść na histe
                  • Gość: aaa Re: do :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:15
                    Bla bala bla, zawsze byłaś dobra z historii - akurat. To dlaczego w innym
                    temacie napisałaś, że liczyłaś na 35 %??
                • dib00 Re: do :(:(:( 30.06.07, 15:19
                  No tak, ale co ja będę miała z tego "cokolwiek"? Jedynie poduczę się do poprawki ;p
                  • Gość: dominika Re: do :(:(:( do diboo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:21
                    a na co chciałaś iść/a tera na co się spodziewasz iść ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka