Dodaj do ulubionych

GWSH Katowice

01.07.07, 20:59
To prawda ze 0zł wpisowego do konca lipca? Orientuje się ktoś?
I jeszcze jedno wie ktoś kiedy trzeba wpłacić pierwszą rate?
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: GWSH Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:35
      hmm 0 zl bylo dokonca czerwca, ale mozliwe ,ze przedluzyli. Pierwsza rata
      nalezy wplacic niestety od razu jak sie zapisujesz.
      • Gość: Grzegorz0000 Re: GWSH Katowice IP: *.broker.com.pl 01.07.07, 21:58
        No podobno przedłużyli. Kurcze a ja mam mam przy sobie 100 zł wrr rata 350 zł
        prawda?
        • Gość: kika Re: GWSH Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:11
          Nie wiem , nie orietuje sie , bo zastanawialam sie nad fizjoterapia albo
          turystyka a tam raty po 520 zl:P a na inne kierunki to nie wiem.
          • Gość: Grzesiek0000 Re: GWSH Katowice IP: *.broker.com.pl 01.07.07, 22:15
            ale ja na zaoczne masz moze gg? Ja tez na turystyke
            • Gość: kika Re: GWSH Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:29
              Acha, no tak ,zaoczne 350 :) Mam gg, ale ja juz zrezygnowałam z GWSH, wiec moje
              gg nic ci nie da,bo nic wiecej nie wiem:) Moge ci tylko powiedziec,ze bylam tam
              w szkole zobaczyc i ogolnie szkola wyglada zaje..ście :))) No,ale troche się
              cenia :)) A i dojazd fatalny, jak sie jezdzi autobusem, ja jechalam z centrum
              Katowic 40 min;/ a spowrotem to juz wogole byla katastrofa , godzine czekalam
              az jakikolwiek autobus sie pojawi:D No,ale jak jestes z okolic ,albo jezdzisz
              autem to oczywiscie nie ma problemu. Mysle,ze szkola jest przyjemna, organizuja
              np. Dzien Swira, na dziennikarstwie wyklada Wojewodzki:D wiec chyba dlatego
              takie ceny maja:) Jak z poziomem nauczania to niestety nie wiem:) Pozdrawiam
              • Gość: Grzesiek Re: GWSH Katowice IP: *.broker.com.pl 01.07.07, 22:57
                No... szkoła wyglada jak Beverly Hills :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka