summerlove 02.07.07, 12:40 Takie pytanko (ale do osób które są pewne) Kiedy się składa dokumenty na UW i UŁ?? Po ogłoszeniu wyników (czyli że lista zakwalifikowanych jest na podstawie % wpisanych przez internet)?? czy teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:02 na lodzki po 17 lipca czyli po ogloszeniu list ! jak bedziesz na liscie to zawozic papiery a jak nie to im nic nie zawozic ;) i to jest na 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:03 a na co idziesz do lodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:08 Składałam na ekonomię i na finanse. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:10 a nei wiesz kto z Twojego otoczenia sklada na psychologie :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:13 Z mojego otoczenia raczej niewiele osób ;)) Większość na jakieś ścisłe. Więc jak się tam szykujesz to wśród moich znajomych nie masz konkurencji ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:15 ciesze sie bardzo:P mam obawy czy sie tam dostane ;/ a Tobie zyczze powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:19 Trzeba w siebie wierzyć ;)) Również powodzenia życzę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:22 wierz wierz w swoje sily ale nie chce sie przeliczyc ;/ moja matura naprawde nie jest zbyt rewelacyjna na ten kierunek dlatego nie wiem co myslec ;/ najgosze jestto ze nikt kto idzie na psycholgie do lodzi sie tu nie wypowiada !! co to ma znaczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:37 Może załóż wątek ;)) Albo luknij gdzieś na inne forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:42 nie jestem zalogowlan zeby zalozyc watek :D Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:53 No to załóz sobie konto leniuchu ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:54 za duzo uzupelniana rubryczek D: Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:57 Wcale nie tak duzo ;PP ewentualnie wejdx sobie na sciage tam jest też forum o maturze może znajdziesz jakiś temat o psych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:00 wlasnei szukam :P ale i tak sie nei dostane nie ma sie co ludzic ;/ za duzo konkurencja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:11 No ale to że oni tam składają, to jeszcze nie oznacza że tam pójdą. Bo jeśli dostaną się gdzie indziej to może zrezygnują. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:13 tez fakt :P ale mnie przerazaja ci ludzie co pisze ze maja po 90 % ;/ masakra; / zastnawiam sie czy to prawda .. ale poco mielisby klamac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:30 jak to po co?? Żeby zniechęcić innych, żeby dużo osób zrezygnowało, a oni mieli mniejszą konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:31 dobry tok rozumowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:32 ;)) ale taka jest prawda ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:56 co do wyników na UŁ to wpisujesz sama, jest tam informacja, dokumenty tak jak koleżanka wyżej podała, na UW pewne na 100% w ubiegłym roku tak było pobierają sami z KRM, ale tylko od tych którzy wyrazili na to zgodę podczas matury, reszta wpisuje sama sprawdź na swoim koncie, dokumenty po ogłoszeniu list, w ubiegłym roku nie chcieli nawet świadectwa ukończenia szkoły średniej tylko maturę, płytę ze zdjęciem i podanie. Gdybyś znalazła się na UW na rezerwie sprawdzaj bo tam bardzo szybko się przesuwa. W I turze same max, potem gdzieś sobie idą Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 15:14 No ja wpisałam sama wyniki. A to podanie jest na ich stronie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove No dobra to 02.07.07, 15:29 Jeszcze raz to samo pytanie ale o AE Poznań i AE Kraków Bo też nie wiem kiedy te dokumenty. ;// Odpowiedz Link Zgłoś
gosia886 Re: No dobra to 02.07.07, 15:48 czy na uniwerek łodzki nalezy wyslec przed ogloszeniem listy przyjetych jakies podanie ???? idzie ktos tam na biologiee???? Odpowiedz Link Zgłoś