Dodaj do ulubionych

U Łódzki i U Warszawski

02.07.07, 12:40
Takie pytanko (ale do osób które są pewne)
Kiedy się składa dokumenty na UW i UŁ?? Po ogłoszeniu wyników (czyli że lista
zakwalifikowanych jest na podstawie % wpisanych przez internet)?? czy teraz??
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:02
      na lodzki po 17 lipca czyli po ogloszeniu list ! jak bedziesz na liscie to
      zawozic papiery a jak nie to im nic nie zawozic ;) i to jest na 100% :)
    • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:03
      a na co idziesz do lodzi ?
      • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:08
        Składałam na ekonomię i na finanse.
        ;))
        • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:10
          a nei wiesz kto z Twojego otoczenia sklada na psychologie :D ?
          • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:13
            Z mojego otoczenia raczej niewiele osób ;)) Większość na jakieś ścisłe.
            Więc jak się tam szykujesz to wśród moich znajomych nie masz konkurencji ;PP
            • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:15
              ciesze sie bardzo:P mam obawy czy sie tam dostane ;/ a Tobie zyczze
              powodzenia :))
              • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:19
                Trzeba w siebie wierzyć ;))
                Również powodzenia życzę ;))
                • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:22
                  wierz wierz w swoje sily ale nie chce sie przeliczyc ;/ moja matura naprawde
                  nie jest zbyt rewelacyjna na ten kierunek dlatego nie wiem co myslec ;/
                  najgosze jestto ze nikt kto idzie na psycholgie do lodzi sie tu nie
                  wypowiada !! co to ma znaczyc :D
                  • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:37
                    Może załóż wątek ;))
                    Albo luknij gdzieś na inne forum ;))
                    • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:42
                      nie jestem zalogowlan zeby zalozyc watek :D
                      • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:53
                        No to załóz sobie konto leniuchu ;PP
                        • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:54
                          za duzo uzupelniana rubryczek D:
                          • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 13:57
                            Wcale nie tak duzo ;PP
                            ewentualnie wejdx sobie na sciage tam jest też forum o maturze może znajdziesz
                            jakiś temat o psych.
                            • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:00
                              wlasnei szukam :P ale i tak sie nei dostane nie ma sie co ludzic ;/ za duzo
                              konkurencja ;/
                              • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:11
                                No ale to że oni tam składają, to jeszcze nie oznacza że tam pójdą. Bo jeśli
                                dostaną się gdzie indziej to może zrezygnują.

;))
                                • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:13
                                  tez fakt :P ale mnie przerazaja ci ludzie co pisze ze maja po 90 % ;/
                                  masakra; / zastnawiam sie czy to prawda .. ale poco mielisby klamac ;/
                                  • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:30
                                    jak to po co??
                                    Żeby zniechęcić innych, żeby dużo osób zrezygnowało, a oni mieli mniejszą
                                    konkurencję
                                    • Gość: maturzystka 88 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:31
                                      dobry tok rozumowania :D
                                      • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 14:32
                                        ;)) ale taka jest prawda

;PP
                            • Gość: 87 Re: U Łódzki i U Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:56
                              co do wyników na UŁ to wpisujesz sama, jest tam informacja, dokumenty tak jak
                              koleżanka wyżej podała, na UW pewne na 100% w ubiegłym roku tak było pobierają
                              sami z KRM, ale tylko od tych którzy wyrazili na to zgodę podczas matury,
                              reszta wpisuje sama sprawdź na swoim koncie, dokumenty po ogłoszeniu list, w
                              ubiegłym roku nie chcieli nawet świadectwa ukończenia szkoły średniej tylko
                              maturę, płytę ze zdjęciem i podanie. Gdybyś znalazła się na UW na rezerwie
                              sprawdzaj bo tam bardzo szybko się przesuwa. W I turze same max, potem gdzieś
                              sobie idą
                              • summerlove Re: U Łódzki i U Warszawski 02.07.07, 15:14
                                No ja wpisałam sama wyniki.
                                A to podanie jest na ich stronie tak??
    • summerlove No dobra to 02.07.07, 15:29
      Jeszcze raz to samo pytanie ale o AE Poznań i AE Kraków
      Bo też nie wiem kiedy te dokumenty. ;//
      • gosia886 Re: No dobra to 02.07.07, 15:48
        czy na uniwerek łodzki nalezy wyslec przed ogloszeniem listy przyjetych jakies
        podanie ???? idzie ktos tam na biologiee????
        • summerlove Re: No dobra to 02.07.07, 15:54
          No dowiedziałam się że nie trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka