Dodaj do ulubionych

AM w Białymstoku i Lublinie

03.07.07, 20:38
Jakie słyszeliście opinie o tych uczelniach? Ja skladam tez na am do wawy,
ale z matury uzyskalem punktow tak na styk wiec jeszcze zlozylem do tych 2
miast i gdyby z amw bylo cos nie tak nie wiem co wybrac - lublin czy
bialystok. Jesli cos slyszeliscie na ten temat lub, jeszcze lepiej, jestescie
studentami, podzielcie sie swoja opinia!!! Najlepiej obiektywnie... ;)
Obserwuj wątek
    • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 03.07.07, 20:57
      Siemka, ja już zdecydowałem i walę na Białystok, rozmawiałem ze studentami,
      profesorami z różnych uczelni, myślałem nad Wawą i Gdańskiem ponadto, wszystko
      wskazuje na Białystok. Uczelnia mająca dobrą renomę, asystenci i profesorowie
      traktujący studentów jak ludzi, nie jak zwierzęta (o Gdańsku tak słyszałem),
      miła atmosfera, ponadto dobrze przygotują Cię do LEP-u, jedna z nielicznych
      uczelni na których uczą, może nie brzmi tak jak Wawa, czy Kraków, ale warto iść
      na tą uczelnię. Pozdrawiam, może się spotkamy.
      • Gość: mac Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:35
        a co słyszałeś o gdańsku i warszawie? w sumie, niby w białym najlepsza
        atmosfera, ale podobno miasto trochę nudne : P
        • Gość: monika Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:58
          ja o tych miastach tylko słyszałam - podobno Lublin bardzo ładny, uczelnia nie
          jest porozrzucana po całym mieście, więc nie ma problemu z dojazdami, akademiki
          blisko siebie i atmosfera fajna.
          natomiast Białystok...podobno uczelnia nie jest zła, tylko miasto nie za bardzo,
          nic się tam nie dzieje, straszne nudy, nie ma nawet gdzie wyjść w weekend.
          ja też składałam do Wawy i do Lublina ;)
          • magir1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 20:48
            Widzę że macie dobre zdanie o AM Białystok. Ja niestety słyszałam mniej
            pozytywne opinie. Nie tylko miasto jest nieciekawe ale uczelnia również.
            Profesorowie niekompetentni. Ja studiuje w Białymstoku i chętnie bym przeniosła
            się do Lublina.
          • Gość: warjatka06 Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: 213.76.172.* 05.07.07, 22:39
            no LBN w sumie fajne miasto. a uczelnia jest ok, dwa lata temu oddali nowe
            colegia i teraz warunki studiowania sie poprawily. profesorowie tez sa ok,
            niektorzy sa niezle poschizowani, ale da sie dogadac, wiem, bo chodzilam na kurs
            maturalny z biol fiz i chem. polecam ta uczelnie, akademiki sa w baaardzo dobrym
            stanie etc. i mam nadzieje do zobaczenia w pazdzierniku ;)
    • Gość: chlopacy1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:07
      trzeba do białego wysłać teraz świadectwo maturalne czy nie?
      • Gość: dfh Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:25
        a po co? lublin zdecydowanie lepszy, białystok odradzam:/
      • Gość: ktoś Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:27
        ma ktoś 100- procentowe wiadomości na temat dostarczenia świadect? bo własnie
        przeczytałam o tym tez na innym dorum i glupieje. Na stronie uczleni pisze:
        Wyłącznie Kandydaci zakwalifikowani jako przyjęci na wstępnej liście
        rankingowej, zobowiązani są do dostarczenia kompletu dokumentów w wyznaczonym
        terminie (po ogłoszeniu wstępnej listy przyjętych).
        • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 22:58
          Dopiero po listach dostarcza się świadectwa w Białymstoku, także don't worry.:)
          • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:00
            Wogóle to w piątek będą listy, składam na lek-dentystyczny, mam nadzieję, że
            próg nie skoczy więcej niż 18pkt,oby>..:)
            • chlopacy1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:03
              ktosja ile masz dokładnie pkt?
            • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:15
              231 w sumie
              • chlopacy1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:16
                heh to czemu masz nadzieję,żę nie skoczy więcej niż 18 - masz ogromny zapas.
                • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:24
                  Chodzi mi o I nabór, w sumie 19pkt,na AMB na stomę w zeszłym roku było
                  212pkt.Dostaję się za pierwszym razem i bujam za granicę, fajnie by było:)
                  • chlopacy1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:27
                    to już powoli zacznij się pakować
    • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:26
      Sorry, a Ty/Wy gdzie składasz/cie?
      • chlopacy1 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:31
        lbn, gda, bialy a mam 207 pkt ;/
        • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:35
          stoma?
          • anus818 Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:45
            sorki ze tak sie wetne wam w rozmowe ale ja tez zlozylam do bialego na am, ale
            na farmacje... chcialabym sie spytac, czy wiecie mniej wiecej o ktorej beda
            listy, czy tez moze zainteresowanym przesla jakos inaczej info czy sie dostali?
            pytam bo jestem z wawy i nie wiem czy bede musiala koniecznie jechac w piatek
            do bialegostoku zeby to sprawdzic;)
            • ktosja Re: AM w Białymstoku i Lublinie 04.07.07, 23:47
              Nie martw się, listy będą na bank na koncie, na którym się rejestrowałaś i
              podawałaś wyniki, bądź na stronie internetowej, i z pewnością nie będziesz musiała
              dowiadywać się tego w Białymstoku:)Pozdrawiam:)
              • Gość: ka Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.jjs.pl 05.07.07, 09:12
                lublin zdecydowanie odradzam, znam z autopsji, strasznie niski prog nauczania, w
                porownaniu z innymi uczelniami np z lodzia, maja duzo mniej zajec(w lublinie)
                duzo wiecej dni wolnych. no jesli komus zalezy na labie to moze tak pojsc, ale
                beda tego konsekwencje. LUBLIN ORADZAM!!!.Poza tym, wielka korupcja.

Bialegostoku nie znam
                • Gość: ppp Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:12
                  "dni wolne" hehe, zgadzam się z tym, jest mało zajęć, przynajmniej na
                  pierwszych dwóch latach, bo tyle narazie przeżyłem, ale te dni wolne... :) są
                  wolne na naukę:)
                • Gość: warjatka06 Re: AM w Białymstoku i Lublinie IP: 213.76.172.* 05.07.07, 22:49
                  a ja LBN zdecydowanie polecam!! co prawda jeszcze nie zaczelam studiowac, we
                  wtorek wyniki rekrutacji, ale atmosfera uczelni jest na prawde swietna, wiem z
                  autopsji z zajec na kursie i z opinii znajomych. jak chcesz sie nauczyc, to
                  wszedzie sobie dasz rade
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka