Dodaj do ulubionych

Politechnika Krakowska-Wyniki

10.07.07, 20:40
Ma ktoś już wyniki no i próg na politechnice krk na chemii.Miały być dzisiaj a
od 15 trwa uaktualnianie na stronie rekrutacji politechniki i nic,
Obserwuj wątek
    • Gość: few Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:52
      Oni to po..i że ja pierodole, wczoraj było ze sie dostałrm na Transport a o infie nic, dzisiaj ze sie dostałem na infe a że transport na rezerwowej. Wszystko namieszali i możliwe że wam pisze głupoty na tej stronce.
      • Gość: Spirit_SC Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:51
        mi za to wczoraj napisalli, ze dostalem sie na budownictwo i na transport.
        dzisiaj wchodze i nagle:
        budownictwo - rezerwowa
        transport - w toku postepowania
        i nie mozna sie dodzwonic :/
        • Gość: :) Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: 83.2.76.* 11.07.07, 15:16
          prog na budownictwo wynosi 72pkt, a lista rezerwowych zaczyna sie od 50pkt.
          pozdrawiam i dozobaczenia w pazdzierniku:)
          • Gość: do :) Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:22
            skąd masz takie informacje?
            • Gość: xyz Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:28
              a ja mam napisane "jestem zapisany na....." to znaczy ze jestem na liście
              rezerwowej?
              • Gość: gość Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: 193.59.255.* 11.07.07, 15:29
                CZy ktos tam dzwonił? Wie o co chodzi? czemu takie zmiany zaszły?
                • Gość: M Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:34
                  ponoc maja jakis błąd systemu. Ci co maja powyzej 50pkt to na budownictwo moga
                  zawozic papiery. (tak słyszałem)
                  • Gość: Spirit_SC Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:57
                    dodzwonic sie nie da, wczesniej byl telefon caly czas zajety, a teraz wogole
                    niedostepny. dzwonilem do glownego wydzialu rekrutacji i zawsze mnie odsylali na
                    konkretny wydzial.

napisalem rowniez @ to niby zostal przekazany do tamtego wydzialu (czyt.
                    inzynierii ladowej). tak czy inaczej zobaczymy co z tego bedzie... najpozniej
                    jutro rano i tak musze wiedziec co i jak, bo poczta dokumenty tylko do 13 :/

pozdro
                  • szarak54 Re: Politechnika Krakowska-Wyniki 11.07.07, 18:35
                    No to ładnie.Uczelnia techniczna i z internetem nie mogą sobie poradzić?Już
                    widzę studentów w pracy po tej uczelni.
                    • Gość: Luke Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:48
                      Szarak, może to problemy od nich niezależne??
                      Mam pytanie do ":)" Orientujesz się, czy progi wzrosły na budownictwie? Jestem
                      ciekaw, bo też startuję, ale w Poznaniu :)
                      • szarak54 Re: Politechnika Krakowska-Wyniki 11.07.07, 18:58
                        Niestety nie wiem jakie są progi.Ale tego chyba nikt nie wie.Nawet komisja
                        rekrutacyjna.dzwoniłem do nich i powiedzieli ,że "mamy problemy z internetem i
                        nie jesteśmy w stanie nic powiedzieć".Ale chyba to nie są problemy z internetem
                        tylko prawdopodobnie z oprogramowaniem, , a to pisane było chyba przez
                        ichniejszych informatyków?
                        • Gość: Luke Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:53
                          Niekoniecznie. Na politechnice w Poznaniu używają programu Ksantypa, który ich
                          autorstwa nie jest. Dopiero potem dane są transportowane do ich systemu -
                          Sokratesa :)
                          • Gość: ..... Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:59
                            Jak myslicie czy poniedziałkowe wyniki są prawdziwe czy te dzisiejsze ?
                            • Gość: j. Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:59
                              jest tu ktoś może przyjęty na budownictwo? ile pkt?
    • Gość: :) Re: Politechnika Krakowska-Wyniki IP: 83.2.76.* 11.07.07, 23:17
      prog wynosi 72pkty, a wiem bo sama sie dostalam i bylam dzis zlozyc
      papiery.zamieszanie jest tam nieziemskie, najgorsze jest to, ze jesli ktos ma
      na swoim koncie napisane zakwalifikowany do postepowania rekrutacyjnego prosze
      dostarczyc dokumenty do wkr, to wcale nie znaczy ze zostal przyjety na
      studia... ja naszczescie zostalam juz poinformowana przez milego pana
      przyjmujacego dokumenty ze jestem studentka:) zycze powodzenia i dozobaczenia w
      pazdzierniku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka