Dodaj do ulubionych

nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|:|:|

12.07.07, 12:16
Obserwuj wątek
    • Gość: alnia Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:23
      jesli sie nie dostane na dzienne to skladam an zaoczne
      • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:24
        a na jaka uczelnie i na jaki kierunek???????
        • Gość: alnia Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:26
          na zaoczne bede skladac na administracje na uwr
          • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:28
            aha dziekuje za info i zycze powodzenia!!!!!!!!!
            • Gość: alnia Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:29
              spox
              • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:49
                ja juz sie zarejstrowałam na zaoczne na WSB we Wrc na zarzadzanie sp. marketing
                i PR, mimo ze czekam na wyniki z Katowic, gdzie w sumie nie chce studiować..
                • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:51
                  czemu wolicie zaoczne od wieczorowych ?
                  • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:53
                    bo idac na zaoczne mozesz sobie pracowac, i zdobywac doswiadczenie.
                    a wieczorowe, bardzo czesto maja w południowych godzinach zajecia.
                  • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:53
                    nie ma tego kierunku na ktory chce isc wieczorowo jest tylko zaocznie, a Ty na co sie wybierach psychologia wieczorowa?
                    • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:54
                      do mnei to bylo :D ?
                      • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:55
                        do ciebie to było:p
                        • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:57
                          myslalam o tym ale nie wiem wlasnie co jest lepsze...czy wieczorowe czy
                          zaoczne .. powstrzymuje mnie przed zaocznymi tez fakt ze ktos mi kiedys
                          powiedzial"ze zaoczne to nie studia " dlaczego ? argumenty byla takie ze nie ma
                          sie tam w ogole znajmomych z racjitego ze sie jezdz raz na dwa tyg i ogole sie
                          przerabia mniej materialu...
                          • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:58
                            obek cos w tym jest, ale podczas aocznych mozesz sobie rapcaowac i zdobywac
                            doświadczenie. powiem Ci ze mi wiecej osób radzi isc na zaoczne. Na zaocznych
                            też masz znajomych z grupy. no nie wiem..
                            • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:59
                              ale jest jeszcze jeden problem :D jesli pojde na wieczorwa psychologie to po
                              tym kierunki starzu nie znajde w szybkim czasie ;/ a plus wiczorowych taki ze
                              wieczorowi czesto chodza z dziennymi :) przynjamniej na tym uniwerku gdzie ja
                              sie wybieram :)
                          • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 12:59
                            wiesz to zalezy od ludzi,wszystko da sie zrobic jak tylko ma sie z kim..:)a jezeli chodzi o mniej materialu do przerobienia to jakas totalna bzdura
                            • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00
                              no tak slyszalam;/ ze na zaocznych przerabia sie okolo 60% materialu z
                              dziennych a czesto jest tez tak ze od ciebie wymagaja lae na wykladach teg nie
                              ma i musisz sama nadrabiac ;/
                    • qwerty12326 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:10
                      wieczoroe sa dwa razy drozsze!! np prawo zaoczne kosztuje rok 3000 zl a
                      wieczorowe 6200 :]
                      • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:12
                        mi jzu nie zalezy na cenie tylko na dobrym kierunku :D
    • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:00
      myslisz ze to cale "zycie studenckie" tak wyglada jak mowia, to jest bzdura totalna siedzisz i kujesz w czterech scianach od czasu do czasu gdzies wyjdziesz i tyle masz ze studiow dziennych czy wieczorowych!!!
      • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:01
        pipetka zgadzam sie z Toba :D
        • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:02
          dzieki za poparcie dadziaa :P:):P a wiem co mówie bo sama studiowałam jakis czas na dziennych studiach...:|
      • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:02
        a ty pipetka co studijuesz? nei wiem pytam sie ,nikgdy nie bylam studentka :)
        moze mi wyjasnisz jak to jest na zaocznych w takim razie :P? to wszystko bzdura
        ze sie przerabia 60% materialu z dziennych, ze zadko ma sie znajmomych z racji
        tego ze sie widujesz raz na 2 tygodnie ?a do ktorej sa te zaoczne zajecie mniej
        wiecej? do wieczora ?
        • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:04
          a ja czekam na wyjasnienia :D
          • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:05
            Pipetka teraz na zaoczne sie przenosisz ?
        • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:04
          Bobek znajomi to nie problem, co z tego ze raz na 2 tyg, jesli na przykład
          jestes w tym miescie gdzie studiujes zaczonie, wiec mozesz miec z nimi cały czas
          kontakt;]
          • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:05
            nie jestem w tym miescie gdzie studiuje :D:D a do ktorej godziny odbywaja sie
            zajecia :D? przekonujcie mnie dalej moze pojde na zaoczne :D
            • pipetka2 do bobek 12.07.07, 13:07
              wiesz ja nie mam zamiaru Cie przekonywac to jest Twoje zycie i tylko Twoj wybór..
          • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:06
            jak sie nie dostane na dzienne (a raczej marne szanse) to ide na zaoczne i nawet sie nie zastanawiam !!! tym razem ja sie z Toba dadziaa zgadzam:)
        • pipetka2 do bobek 12.07.07, 13:05
          ja studiowałam dziennie ,ale mam znajomych z zaocznych i ryja ile wleezie kumpela musiala zrezygnowac z pracy bo nie wyrabiala z nauka wiec sama widzisz, znajomych ma chodza na imprezy...zajecia na zaocznych o zalezy od uczelni jak sobie wymysli ale raczej od rana do poznych godzin popoludniowych
          • Gość: bobek Re: do bobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:07
            pipetka zdradzisz w jakim miescie ? ja mysle o Łodzi bo na uniwerek tam trudno
            sie dostac na dzienne wiec ide na platne :D
          • dadziaa Re: do bobek 12.07.07, 13:07
            Mysle ze na panstwowych moze faktycznie jest tak ze czesc materiału musisz sobie
            sama przerobic, ale na prywatnych chyba nie jest az tak.
            tak słyszałam xD
            • Gość: bobek Re: do bobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:08
              sorry ale ja mysle o uniwerku :D a Wy /
              • dadziaa Re: do pipetka 12.07.07, 13:09
                :D:D sie wie!
              • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:09
                ale na panstwowym uniwerku studiowałam:D::D:D:D oczywiscie ze na panstwowy sie wybieram tylko!!!!!!
            • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:08
              nie zdradze..:P:P
              • Gość: bobek Re: do bobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:09
                no dobra zachowaj to dla siebie :))a co studiowalas :D ? ale wiesz ja po porstu
                zbieram plusy i minusy wieczorowych i zaocznych bo dzienne odpadaja :)
                • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:10
                  ok to napisalam to co wiedzialam:):):P:P scisły kiierunek!!!!!
              • dadziaa Re: do bobek 12.07.07, 13:09
                ja mysle o Wrocławiu i szkole prywatnej WSB :D
                • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:10
                  ja raczej Uj lub Ap ktores z tych uczelni
                • Gość: bobek Reasumujac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:11
                  1) zaoczne : mozesz pracowac , masz znajmomych mimo wszytsko , materialu
                  przerabiasz tyle samo, tez trzeba sie uczyc ze ho ho :D
                  2) wieczorwe nie mozesz pracowac , masz znajmomych mimo wszystko, materialu
                  przerabiasz tyle samo, tez trzeba sie uczyc ze ho ho :D
                  zgadzacie sie :D ?
                  • pipetka2 Re: Reasumujac 12.07.07, 13:12
                    tw 100% :D:D::D dobrze to podsumowałas heh
                    • Gość: bobek Re: Reasumujac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:13
                      staram sie jak moge<lol2> mozesz jeszcze cos dodacie :)?a co byscie wybraly
                      psychologie czy dziennikasrwto :D ja bym najchetniej dwa kierunki studiowala :D
                      jak czytamna tym forum duzo ludzi ma takie pomysly <paker>
                      • dadziaa tylko co 12.07.07, 13:15
                        Wybrałabym dziennikarstwo z tych dwóch;]
                        choc osobiscie stwierdziłam ze wole cos niby bardziej scisłego xD
                      • pipetka2 Re: Reasumujac 12.07.07, 13:15
                        hmmmmm chyba raczej psychologie,chociaz teraz tych psychologów jak grzybów po deszczu...:D:D::) a co do dziennikarstwa to co po nim????? chyba ze masz znajomosci w mediachDD::D:D
                        • Gość: bobek Re: Reasumujac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:17
                          specjalizacja na dziennikasrwie :public relations reklama i promocja firmy :)
                          po tym nie trzeba pracowac w tv :D wlasnie tych psychologiw jak grzybow ;/ tu
                          tez jest problem ;/
                          • pipetka2 Re: Reasumujac 12.07.07, 13:18
                            no to dziennikarstwo!!!
                            • Gość: bobek do pipetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:20
                              mowisz tak bo dziennikarstwo zaoczne czy naprawde tak sadzisz :D?
                            • pipetka2 Re: Reasumujac 12.07.07, 13:23
                              pisze tak bo chyba z tych 2 kierunków to juz lepsze dziennikarstwo, bo tak jak Ci pisalam teraz psychologów jest mnostwo i gdzie to robote znajdzie????
                              • Gość: bobek do pipetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:25
                                powiem ci ze nawet absolwenci nie moge na staz sie zalapac ;/ a jak nie masz
                                stazu nie mozesz pracowac w zawodzie ;/ taka brutalna prawda ;/
                                • pipetka2 Re: do pipetka 12.07.07, 13:26
                                  niestety Polska...:|
                                • Gość: gimbała Re: do pipetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:26
                                  dlatego trzeba staż robić tak jak ja: teraz, później jako absolwentka nie będę
                                  musiała się męczyć tylko od razu będę pracować jako prawdziwy pracownik:]
                  • dadziaa Re: Reasumujac 12.07.07, 13:13
                    plus ze wiczorowe bardoz przypominaja dzienne, bo masz zawalony dzien. jak w
                    szkole ;]
                    • pipetka2 Re: Reasumujac 12.07.07, 13:14
                      tak ale na wieczorowych idzie Ci wiecej kasy niz na zaoczne bo jezeli nie jestes z tego miasta w ktorym chcesz studiowac to musisz placicz za akademik czy stancje ...+ jedzenie itd
                    • Gość: bobek jw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:14
                      to ze masz zawalony dzien to plus :D ?
                      • Gość: bobek o boze :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:15
                        to co idziemy na zaoczne :P? tylko kto mnei przyjmie do pracy :D
                        • dadziaa Re: o boze :D 12.07.07, 13:17
                          nie nie nie to ze plus:D tylko ze do mimusów dodajac to co napisałm :D:
                          • dadziaa do bobek 12.07.07, 13:17
                            jest duzo ofert pracy :) zacznijmy od handlu:D zbiermay doswiadczenie i lecimy
                            coraz dalej:D
                        • pipetka2 Re: o boze :D 12.07.07, 13:17
                          hehehe zaoczne góra :P:P:P nie jest tak ciezko zalatwic sobie prace na stałe.. pochodzisz gdzies po jakichs duzych sklepach cos sie znajdzie zawsze
                          • Gość: bobek Re: o boze :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:19
                            widze dziwczynki ze mysliscie tak jak ja :D duze sklepy nas przyjma , hehe :)
                            • pipetka2 Re: o boze :D 12.07.07, 13:20
                              hehehe moze jako sprzataczki sie uda...:P:P:P
                              • Gość: bobek Re: o boze :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:20
                                mowia ze zadna praca nie hanbi ale sprzataczka mnie nie kreci :D
                                • pipetka2 Re: o boze :D 12.07.07, 13:21
                                  to moze wozna w szkole:D:D:D::D
                                  • Gość: bobek Re: o boze :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:24
                                    zabila bym te dzieciaki :D ile mozna wyciagnac w takim sklepie :D ?
                                    • pipetka2 Re: o boze :D 12.07.07, 13:24
                                      heheheh nie mam pojecia ...
                                • pipetka2 do dadziaa 12.07.07, 13:22
                                  a Ty na co sie wybierasz jak mozna wiedziec????
                                  • Gość: bobek Re: do dadziaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:27
                                    dadziaa chyba na jakis scisly kierunek sadzac po postach ;)a ty pipetka to sie
                                    przenosisz na zaoczne czy jak ?
                                    • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:27
                                      chyba masz racje ale juz jej nie ma chyba, tak na zaoczne ide
                                      • Gość: bobek Re: do pieptka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:28
                                        a to co skonczylas dzienne ? czy po prostu niewiem .. ;d ( ale ja jestem
                                        glupia :D )
                                        • pipetka2 Re: do pieptka 12.07.07, 13:30
                                          jaka tam głupia , poprostu stwierdzilam ze to nie jest to i zrezygnowałam, szkoda ze nie idziesz na to co ja bysmy razem sie zintegrowały:D:D:D:
                                          • Gość: bobek Re: do pieptka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:34
                                            no ale ja nwet nie wiem na co Ty idziesz :D poza tym ja łodza ty pewnie inne
                                            city :D integrujemy sie przez internet<paker> a co przed tem studiowalas jesli
                                            to nie tajemnica :D
                                            • pipetka2 Re: do pieptka 12.07.07, 13:35
                                              hehehe ja Krakow tyn razem<lol> to troche za daleko zeby sie integrowac:D;D;d; matematyke studiowałam...:P:P:P
                                              • Gość: bobek Re: do pieptka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:38
                                                o boze jak to mozna studiowac <olaboga>? ja bym wyleciala po pierwszym
                                                semestrze :D jestem humanistka :)
                                    • Gość: bobek wkurza mnie ta cala rektutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:28
                                      czemu nie moga przyjmowac po 400 os tylko po 90 :( to nie fair :(((
                                      • pipetka2 Re: wkurza mnie ta cala rektutacja 12.07.07, 13:29
                                        dokladnie a chetnych na jedno miejsce jest 14 to jest chore...:|
                                        • Gość: bobek Re: wkurza mnie ta cala rektutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:30
                                          zeby tylko 14 .. u mnie po 20 :> na pewno sie dostane<hahaha>
                                          • pipetka2 Re: wkurza mnie ta cala rektutacja 12.07.07, 13:31
                                            o boshe :D:D:D: no to faktycznie duza jest szansa :D::D:D powariowali Ci ludzie
                                            • Gość: bobek Re: wkurza mnie ta cala rektutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:32
                                              dostana sie tylko Ci ktorzy maja matury na 90 i weicej % zdane .. ja do takich
                                              nie naleze <lol> trace szanse juz na wstepie :D wiesz .. smiac mi sie chce jak
                                              patrze ba wyniki innych osob.. bez urazy .. nie wiem jak oni tego dokonali
                                              <lol2>
                                              • pipetka2 Re: wkurza mnie ta cala rektutacja 12.07.07, 13:33
                                                jakies roboty w tym roku pisaly ta mature<lol2>
                                                • Gość: bobek Re: wkurza mnie ta cala rektutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:35
                                                  daj spokoj ! niekotrzy maja po 100 z biologii , ah i dodam ze to nie sa
                                                  laureaci :D no sorry ale jak to mozliwe <bezradny> ale ja jakis glab<lol>
                                                • Gość: a Re: wkurza mnie ta cala rektutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:35
                                                  trzeba było sie uczyć
                                                  • pipetka2 Re: wkurza mnie ta cala rektutacja 12.07.07, 13:36
                                                    odezwala sie ...
                                                  • Gość: bobek do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:36
                                                    ano trzeba bylo trzeba bylo :D ale teraz to juz nic nie zrobie :) ah i chcialam
                                                    dodac ze ja mam matury na ponad 70 jedna nawet na 90 zdane i all na roz :D
                                                    wiec czy sie nie uczylam :D? po prostu kierunki sa oblegane wiec szanse
                                                    marne :) pozdrowienia dla a :D
                                                  • Gość: a Re: do a od a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:39
                                                    ja tez nie mam ze wszystkiego po 90- jedynie jeden przedmio pisemny-ale
                                                    przyznam ze własnie do nioego sie najbardziej przygotowywałam i uczyłam (nawet
                                                    po nocach)

i teraz sobie powtarzam, ze jesli do innych tez bym sie tak uczyla to te 90tki
                                                    bylu do osiagniecia

• pipetka2 do a 12.07.07, 13:41
                                                    no i po co sie astanawiac co by było gdyby...niestety tak nie jest trza bylo kuc 24 h a nie teraz gdybac...
                                                  • Gość: bobek Re: do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:41
                                                    wiesz ja tez sie uczylam do wszytskich przedmiotow i jakos mi nie wyszlo :D
                                                    widocznie nie jestem taka super jak inni :) nie zazdrosze tym ktorzy sie
                                                    dostana na dzienne a ty nie musisz byc zgryzliwa :)ci ktorzy sie dostali to
                                                    chwala im za to , nie maja problemu :) a my z pipetka myslimy co robic dalej :)
                                                    pozdrowionka a :P
                                                  • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:42
                                                    popieram Cie jakas kujonica sie bedzie wymadrzac...
                                                  • Gość: a Re: do bobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:45
                                                    o boshe!
                                                    ale ty jesteś niemiła pipetka!

straszne!

kujonica?

a ja wolałabym kuc przez te np. 3 miechy, ale potem sie cieszyc z 5 lat na
                                                    wymarzonym kierunk

równiez pozdrawiam
                                                  • Gość: bobek do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:46
                                                    przeprszam bardzo kto pierwszy wyjechal .. " trzeba bylo sie uczyc ?"
                                                    bede bronic piepetki !! <lol2>
                                                  • Gość: a Re: do a od a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:47
                                                    to nie jest niemiły zwrot- ja sobie go powtarzam przynajmniej raz dziennie
                                                  • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 13:48
                                                    dzieki:D:D:D:D:
                                                  • Gość: bobek do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:51
                                                    no to qrde a nie musisz dogryzac innym , moglas sie uczyc ! ja sorry ale mam
                                                    inne tez inne zycie niz tylko ksiazki bo bym chyab zwariowala jakbym miala sie
                                                    uczyc 24 h na dobe ;/ uczylam sie duzo naprawde, nie raz sie nei szlo do szkoly
                                                    zeby sie uczyc na mature bo tak na biezaco nie dawalam rady .. zrobilam co
                                                    moglam.. czekam na wyniki ale watpie zbeym sie dostala .. koniec tematu z a :)
                                                    bye bye a a jesli a chcesz tu z nami rozmawiac to powiedz czy myslsiz o
                                                    zaocznych
                                                  • pipetka2 Re: do a 12.07.07, 13:54
                                                    dokladnie chcesz rozmawiac , to pisz czy sie wybiuerasz na zaoczne ,nie to narazie , niech Ci idzie na tych dziennych...:P
                                  • dadziaa Re: do dadziaa 12.07.07, 14:20
                                    zarządzanie sp. marketing i public relation :D
    • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:39
      dokladnie sie z Toba zgadzam kazdy sie uczyl i zdal na tyle na ile umiał a ze jest taki bummm to juz nie nasza wina..:|
      • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:42
        a ustne ma 100 ;) sorry po prostu jest duza konkurencja ;/ nic na to nie
        poradze;/ wole sie przygotowac ze sie nie dostane niz pozniej ryczec nocami ;/
        taka prawda ze miejsc jest 90 a ludzi 15000 no coz pochwala dla uczelni ;P
        • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 13:43
          dokladnie !!!!!!ta cala matura jest chora .....
          • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:45
            to znaczy ja mam na 100 :) ale z tego co wiem to multum ludzi ma ustne
            pozdawane na 100% wiec nie ma sie czym chwalic :) matura jest glupia z racji
            tego ze nie pokazuje prawdziwych umiejetnosci ucznia ;/ niestety ;/ taka
            prawda.. ucza nas schematyznego myslenia .. zwlaszcza z polskiego.. to byla
            paranoja z roz polskim :D
            • pipetka2 do a 12.07.07, 13:47
              wybacz, taka juz jestem...:):) ale denerwuje mnie jak ktos takie teksty wali,dziewczyno uczylam sie i to b duzo..a ze sie nie udalo to juz nie moja wina robilam co mogłam
              • Gość: a Re: do a od a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:49
                rozumiem to , ale ja wiem, ze nawet jak sie nie dostane, to nie bede za to
                obwiniac kogos tylko dlatego, ze byl lepszy, albo kogos kto wymyslil cos
                takiego jak mature

po prostu to moja wina i juz
                • pipetka2 Re: do a od a 12.07.07, 13:50
                  no ok ale po co wyjezdzac zdaniem typu "trzeba bylo sie uczyc" nie wiesz jak było to po co pisac bzdury ...
          • Gość: Andrzej Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:46
            pipetka2 napisała:
            > dokladnie !!!!!!ta cala matura jest chora .....

ona nie jest chora- to po prostu EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI, który mnie nauczył
            bardzzzzo dużooooooo!
            • Gość: bobek do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:48
              kiedy zdawales mature ? sorry ale ta nowa matura uczy schematycznego myslenia !
              daja pkt tylk oza to ze wbijesz sie w jakis durny klucz odp ;/ sorry nie jestem
              worzka zeby wiedziec co oni tam powymyslali a poza tym kazdy moze interpretowac
              tekst na swoj wlasny sposob czyz nie ? a jesli chozi o tegoroczna biologie to
              klucz byl tak waski ze szkoda gadac ! odejmowali pkt za slowa chociaz byly
              synonimami ! chore :)
    • pipetka2 Redo andrzej 12.07.07, 13:49
      to faktycznie masz sie czym cieszyc :):P:) brawo heh
      • Gość: Andrzej Re: Redo andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:51
        nauczyłem sie bardzo wielu rzeczy i nie chodfzi mi tylko o sfere egukacji
        szkoilej, nauczyłem sie bardzo wielu rzeczy o samym sobie-ile moge wytrzymac i
        na ile mnie w rezultacie stac
        • Gość: bobek Re: Redo andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:53
          andrzej tego to sie kazdy nauczyl, jak reaguje w sytuacjach kryzysowych
          stresowych itp.. tak samo jest na egzaminie na prawo jazdy haha
    • pipetka2 do bobek 12.07.07, 13:52
      Dokladnie najgorszy to jest polski jak mozna robic jakies klucze ...przeciez kazdy ma inna wizje interpretowania tekstu kazdy jest inny ...masakra:|
      • Gość: Andrzej Re: do bobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:55
        pipetka2 napisała:
        > Dokladnie najgorszy to jest polski jak mozna robic jakies klucze ...przeciez
        ka
        > zdy ma inna wizje interpretowania tekstu kazdy jest inny ...

nie rozumiem, wiec chciałabyś żeby mozna bylo w takich pracach pisać swoją
        właśną interpretacje????
        • pipetka2 Re: do andrzeja 12.07.07, 13:56
          no oczywiscie ze tak ..kiedys tego nie było wybierało sie jeden temat i pisalo to co sie wiedziało...proste
          • pipetka2 Re: do andrzeja 12.07.07, 13:57
            a tak apropo matura to pikus zobaczysz co to znaczy stres na studiacj jak pojdziesz..
            • Gość: bobek do piepetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:58
              nie doluj mnie :D
            • pipetka2 Re: do bobek 12.07.07, 14:00
              wybacz...:P ale taka jest prawda trzeba to sobie uswiadomic
        • Gość: bobek do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:56
          boze zlowieku ty chyba zdawales stara mature ;/ nawet nie masz pojecia jakie sa
          klucze! tak walsnie kazdy moze interperowac tekst na wlasna strone wiesz? kazdy
          odbiera swiat na swoj sposob.. dla jedno wazne sa pieniadze i bedzie
          interperowal tekst z sferze materialnej a dla drugiego milosc i ten bedzie
          interpretowac tekst w sferze uczuc ! i gdzie tu masz zbieznozc ?? wkurzaja mnie
          takie osoby :]
          • pipetka2 Re: do andrzej 12.07.07, 13:59
            oj Andrzej cos malo sie nauczyłes ...pozniej mamy takich mgr bez urazy ale to jest koszmar, a ludzie ktorzy sa naprawde inteligencji musza zaocznie tyrac...masakra
            • Gość: bobek I agree IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:00
              ej no wlasnie ! ludzie intelignetni nei dostaja sie na studia dzienne !
              masakrejszyn :D a jest jeszcze jeden watek polowa tych co sa nadziennych
              odpadaja po 1 roku ;] taka polityka , ja bym sie tam na pewno utrzymala jakby
              dano mi szanso dostac sie na dzienne :D
              • pipetka2 Re: I agree 12.07.07, 14:02
                dokladnie.albo polowa dostała sie z przypadku nie wiem jakies znajomosci czy cos.,...:|:| ale tragedia
            • Gość: Andrzej Re: do andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:02
              pozniej mamy takich mgr bez urazy ale to jest koszmar, a ludzie ktorzy sa
              naprawde
              inteligencji musza zaocznie tyrac...masakra

ludzie inteligentni na prawde!!!!!!!!!! sobie bez problemu poradza z matura-
              uwierz mi- bo ta matura to tak na prawde nie jest dla kujonów, ktorzy potrafia
              tylko i wylaczni czegos sie nauczyc na pamiec (no, chyba poza histą)
              wiekszosc przedmiotow mozna bylo znac tylko bieki inteligenci (zdasć dobrze )
              • pipetka2 Re: do andrzej 12.07.07, 14:05
                nie piernicz... moze mi powieesz zebiologie bez przygotowania mozna napisac na duzo% wszystkiego trzeba sie nauczyc bo inaczej dupa z tego,Ci zdolni tez tyraja i to duzo jakies korepetycje fakultety itd ...wiec nie gadaj mi tu takich głupot
                • Gość: bobek Re: do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:08
                  wlasnie ! nie mow ze nie trzeba bylo sie uczyc zeby miec dobry wynik na maturze
                  bo zaraz tutaj padne ze smiechu <hahaha> zeby miec dobry wynik trzeba choc
                  troche czasu poswiecic na przygotowanie .. nie ma nic za darmo w dzisiejszych
                  czasach a jesli daja cos za darmo to tylko kopa w buzie ze tak powiem ;] nie
                  irytuj juz mnie czlowieku bo potrafie bronic swoich racji !
              • Gość: kizia do andrzeja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:40
                Ty chyba nie jesteś inteligentny skoro matura nie nauczyla Cię, że "naprawdę"
                się pisze razem, bo to nie "na pewno"...
          • Gość: Andrzej Re: do andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:00
            zdawałem w tym roku i powiem ci ze 75% nie bylo tak trudno zdobyc z tego polaka
            jesli zna sie podstawowe zasady interpretacyjne

a taka dowolna interepretacja byłaby po prostu czyms tragicznym i dowodziła by
            tego, że wynik matury z polaka nie powinien sie do niczego wliczac na studia
            • pipetka2 Re: do andrzej 12.07.07, 14:01
              dobra Ty to widzisz tak my tak i luzzzz,ale tutaj rozmawiamy na temat zaocznych studiów, jesli sie wybierasz to dyskutuj nie to narazie:)
            • Gość: bobek Re: do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:03
              kochanienki ja miala mwiecej :) nei wiem jak ja to zrobilam bo po egzaminie
              bylam zalamana ... tak polski nie powinien byc wliczany i prosze cie andrzeju
              juz sie nie wymadrzaj z polskim wiesz ?bo interpretowanie tekstu to sprawa
              indywidualna i kazdy ma wlasne odczucia co do tekstu literackiego a ze mna nie
              beda robi maply i nie bede sie uczyc wzytskieg ona pamiec i nie bede wpijac sie
              w ich glupie klucze gdzie jedna osoba to wymyslila a pol miliona maturzystow ma
              sie do niego dopasowac tak samo jest na podstaawie ;/ glupota ;/
              • Gość: bobek Re: do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:05
                zyczymy powodzenia w rekrutacji na srudia dzienne a jak wspomniala juz pipetka
                dyskusja ta tyczy sie studiow zaocznych .. wybierasz sie ? bo my i owszem jesli
                dzienne powiedza nam bye bye ;)
                • Gość: bobek glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:06
                  chcialam jeszcze zaznaczyc ze nie mam za zle ludziom ktorzy sie dostana na
                  dzienne ( juz to chyba mowilam) widocznie byli lepsi ale nie potrafie pojac jak
                  mozna miec prawie setke na roz :) no coz .. gratuluje takim luiodzm :D
                  • Gość: Andrzej Re: glupota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:09
                    ja juz sie dostałem na dzienne , wiec baj, baj
                    zycze wam mimo wszystko pomyslnej rekrutacji

pozdro
                    • Gość: bobek do andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:11
                      gdzie dostales kochanienki? u nas sie okaze :D madzieja matka glupich jak mowie
                      no ale coz :D
                      • pipetka2 Re: do andrzej 12.07.07, 14:13
                        Andzrzej to sie ciesz poki mozesz zobaczysz jak ci minka zrzednie juz w pazdzierniku jak beda 5,6 kolosów tygodniowo pozdro i ciesz sie wakacjami
                  • pipetka2 R bzdura 12.07.07, 14:09
                    ja juz bylam na dziennych i wcale tak supe nie jest jak wszyscy mysla... zazwyczaj maturzysci mysla ze Bog wie jak jest super imprezy non stop zabawa malo nauki totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: bobek Re: R bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:12
                      ta uczyc sie a nie imprezowac!! na zaocznych moze sie uda troszeczke
                      pobalowac :D
                      • pipetka2 Re: R bzdura 12.07.07, 14:14
                        dokladnie heheh:P:P chociaz wiem ze kuja tez ostro z zaocznych...:|
                        • Gość: bobek Re: R bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:15
                          a gdzie nie kuja ? nie no zartuje , wszedzie trzeba sie uczyc zeby nie
                          wyleciec ;) i szanowac swoja uczelnie hehe
                          • pipetka2 Re: R bzdura 12.07.07, 14:16
                            hehehehe sie zgadza !!
                      • Gość: bobek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:14
                        ja wakacje mam juz od kwietnia :D no moze od maja liczac koniec matur :D
                        • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:15
                          to tak jak ja...:):):)
                          • Gość: bobek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:16
                            pipetk zaraz musze spadac :(
                            • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:16
                              ja tez bobek...:(
                            • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:17
                              jak bedziesz kiedys to sie odezwij na tym forum na pewno Ci odpisze!
                              • Gość: bobek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:17
                                na tym poscie :D ?
                                • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:18
                                  ok hehe:) dzieki za rozmowe !!!!!!!
                                • Gość: bobek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:19
                                  dalabym ci gg ale jak je tu napisze nieposzanowani ludzie bede mnie
                                  molestowac :D
                                  • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:19
                                    no wlasnie tez bym Ci dała swoje
                                    • Gość: bobek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:20
                                      hmm to jak to zrobimy :D? wejdz na czata na interii :d tam na privie
                                      pogadamy :D:D:
                                      • pipetka2 Re: :) 12.07.07, 14:21
                                        czytasz w moich myslach:P:P
    • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 14:20
      jak bedziemy to sie umowimy i wejdziemy na jakiegos czata na czaterii i tam sobie podamy gygy dobre:)?
      • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:22
        no jak wolisz :(
        • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 14:22
          a to Ty chcialas teraz??????? to nie ma sprawy na jakiego wchodzimy????
          • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:23
            na wagary ? :D nick bobek :D of course "D
            • pipetka2 Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 14:25
              oki
              • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:26
                no to ja juz jestem :D mam nick bobek do pipiety :D
                • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 14:26
                  n prosze te sobie na czaterie poszły:DD
                  • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:27
                    dadzia chodz tez :D
              • Gość: bobek Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:26
                na interii jestem :P:D
                • dadziaa Re: nikt na tym forum nie studiuje zaocznie...:|: 12.07.07, 14:31
                  ok :d
                  tylko jaki pokoj:D
                  • Gość: bobek dadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:33
                    wagary interia
                    • Gość: bobek Re: dadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:36
                      dadzia nie ma cie na wagaracha :?
                      • dadziaa do bobek 12.07.07, 15:15
                        nie było mnie, bo nie było mnie przy kompie;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka