Dodaj do ulubionych

UW - kto , na co i ile pkt...

14.07.07, 00:26
Wposujcie jak juz bedziecie mieli te szczescie dostac sie na swoje konto..
Ja niestety nadal czekam..
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.bumc.bu.edu 14.07.07, 00:49
      zajrzyj na strony wydzialow, na niektorych sa dostepne listy
    • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:49
      a ja sie nie dostalam na europeistyke...jestem 231 na liscie...niby mialam
      swiadomosc ze jesli dostalabym sie to tylko jakims cudem-ale..i tak nie fajnie
      • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 01:15
        możesz być prawie na 100% pewna, że dostaniesz się z listy rezerwowej :)
        • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:33
          oj raczej nie-przyjeto 120 osob...wiec z moim obecnym 229 miejscem nie mam szans
          zeby sie przesunelo...;/
          • Gość: tomi Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 18:46
            a ja jestem 104 na kognitywistykę, mam szansę?
      • Gość: Majka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.net.lovo.pl 22.07.14, 13:54
        jaki był próg w I turze na europeistykę?
    • sable_marguerite Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 00:53
      a ja cały czas staram sie zalogować na do systemu :]
      • sable_marguerite Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:26
        zalogowałam się,ale mogłam iść spać.
        na Bałtystyce jestem 53.30 miejsc. Coprawda okupuję listę rezerwową... ale
        wątpię.
        gratuluję wszystkim,którzy się dostali.

a jutro mam moje najbardziej wyczekiwane wyniki.
        dobranoc.
    • Gość: gosc Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.bumc.bu.edu 14.07.07, 01:00
      wjedz na strone wydzialu. Na niektorych sa dostepne listy rankingowe
      • lemonnka niestety:( lista rankingowa- dzienniakrstwo 14.07.07, 01:02
        # Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność dziennikarska, stacjonarne
        pierwszego stopnia
        Wynik: 280 pkt.
        Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia
        Pozycja na liście: 775
        Uwagi: Lista rezerwowa
        +pokaż historię zmian

* Data: 2007-07-12 13:58:20
        Pozycja na liście: 775

# Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność public relations i
        marketing medialny, stacjonarne pierwszego stopnia
        Pozycja na liście: 470
    • lemonnka mialo byc: lista rezerwowa;) 14.07.07, 01:06
      jw
    • Gość: rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:09
      nie mogę sie zalogować ;/;/;/
      • Gość: rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:18
        aaaaaaa dostałam sie:D lingwistyka i dziennikarstwo:D co wybrac?? jejuu:D
        • yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:22
          dziennikarstwo na uw podobno do kitu jest
          • rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:24
            ale to specjalizacja PR i marketing medialny...tylko 30 osób a ja 5 na liście:D
            no ale cóż pewnie komuś zwolnię miejsce;]
            • yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:25
              te, to zatrzymaj jeden i za rok zacznij drugi
        • yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:23
          czy będzie mi dane się kurde kiedyś zalogować?
          • rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:32
            cierpliwość popłaca - ja próbowałam godzinę no ale w końcu się udało ;)
    • Gość: dada53 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:30
      na jakich wydziałach są te listy? chodzi mi o strony
    • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 01:32
      Europeistyka, WDiNP, stacjonarne pierwszego stopnia

Wynik: 359 pkt.
      Pozycja na liście: 225

Politologia, stacjonarne pierwszego stopnia

Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową
      Pozycja na liście: 299

Europeistyka, CE, stacjonarne pierwszego stopnia

Wynik: 459 pkt.
      Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową
      Pozycja na liście: 184
      Uwagi: prosimy o sledzenie ruchow na liscie rankingowej po 21 lipca 2007 r.

Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność dziennikarska, stacjonarne
      pierwszego stopnia

Pozycja na liście: 269

Stosunki międzynarodowe, stacjonarne pierwszego stopnia

Pozycja na liście: 586
      Uwagi: lista rezerwowa

Europeistyka lub politologia będzię :)
      • Gość: zoha Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 02:10
        hmmm nie mogę wejść - jest napisane, że wprowadzam złe hasło. Są może takie
        listy na dziennikarstwo PR na jakiejś stronie>?
      • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:40
        o widze,ze jestes w podobnej sytuacji,ja mam 358,5 na europeistyka
        WDiNP....serio myslisz ze sie az tak listy przesuna?oby:)pozdrawiam:)
        • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 14:34
          Jeśli przesunięcie będzie takie jak w zeszłym roku, to nawet słabsi od nas się
          wdostaną, a jak dobrze pójdzie to już gdzieś za dwa tygodnie zadzwonią do nas z
          dziekanatu...

Zdawałaś tylko na WDiNP?
          • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:47
            w Warszawie tylko na WDiNP(W CE nie widziałam już totalnie szansy bez
            geografii), ale z europeistyką próbuję jeszcze szczęścia na UJ i AE
            kraków-zobaczymy czy się uda;) powiem Ci,że dzieki Tobie nabralam nadzieji:)a Ty
            na co najbardziej liczysz?
            • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 15:20
              najbardziej chciał bym się dostać na stosunki - niestety bez szans

potem kolejno euro na WDiNP, dziennikarstwo, politologia i euro w CE (to
              ostatnie bo musiał bym tam jechać dużo dłużej i z przesiadką)

znając życie dostane się na obie europeistyki i politologię

A Ty gdzie wolisz iść na studia, w Warszawie czy Krakowie?
              Od siebię tylko dodam, że na tym kierunku w WWA dużo łatwiej załapać się na
              dobre praktyki (wiadomo, multum instytucji + biura europosłów)
              • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:37
                Zdecydowanie wolałabym w Warszawie-jeżeli chodzi o praktyki,staże,a potem
                pracę-jest szczególnie po tego typu studiach bezkonkurencyjna...Kraków jako
                miasto jest fajny do studiowania,ale pod względem późniejszych możliwości pracy
                w tym zawodzie to już trochę gorzej...jeśli chodzi o SM to złożyłam na UJ tylko
                bo stwierdziłam, że patrząc realnie-na UW szkoda nawet próbować.

A co do wyboru pomiędzy CE a WDiNP to słyszałam,że pod względem nauki dużo
                ciekawiej jest na tym drugim,ale-to tylko czyjaś opinia;)
                • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 16:46
                  na te opinie to nie ma co zbytnio zwracać uwagi, bo nikt nie studiuje na obu
                  wydziałach, więc ciężko porównać...

z resztą jednemu bardziej spodoba się oferta na WDiNPie innemu w CE

a samym planem tym bardziej nie ma się co sugerować - weźmy takie "biologiczne
                  mechanizmy zachowania" na psychologii - brzmi strasznie, zwłaszcza dla
                  humanisty - jednak to bardzo ciekawy przedmiot (zwłaszcza przy odpowiednim
                  wykładowcy).
                  Pierwszy raz poszedłem na to tylko dla legendarnego w pewnych kręgach dr
                  Trojana i okazało się, że oprócz "kabaretu" był to też cholernie ciekawy
                  wykład. Przy dobrym wykładowcy to nawet stwór pokroju "podstaw pomiaru
                  psychometrycznego" może być całkiem znośny :)

Wracając do tematu to o CE słyszałem same pozytywne opinie, jednak faktycznie
                  oferta na WDiNPie wydaje mi się ciekawsza :)
                  • Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:27
                    Jasne, że nie sugeruję się opiniami, szczególnie ludzi,których nie znam,
                    najbardziej polegam na swojej własnej i nadzieję, że niedługo będę mieć okazję
                    sie jej dorobić;)

hmm interesujesz się psychologią?"biologiczne mechanizmy zachowania" przyznam,
                    że brzmi raczej ciekawie niż strasznie-nawet dla humanistki;)chociaż "podstawy
                    pomiaru psychometrycznego" to już trochę za dużo...;)

ale rzeczywiście prawdą jest,że dobry wykładowca to podstawa-gorzej jak trafisz
                    na osobnika,który swoimi dziwactwami maksymalnie utrudnia życie..co niestety się
                    często zdarza...

a co do wyboru- przyznam, że moim jedynym kryterium były przedmioty potrzebne do
                    rekrutacji...-wydaje mi się, że z moją historią nie mam szans z osobami z
                    geografią...
                    • Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 14:50
                      brniemy coraz bardziej w offtopic, a i temat strasznie spada na forum, więc
                      zapraszam na gg, jak chcesz popisać :)

mój numer ---> 428486
    • sopatrycja Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 03:07
      ja poznałam swoje wyniki ok.2:00. Dostałam się na polonistykę i filozofię, a na
      włoskim jestem na liście rezerwowej, ale nie liczę że się dostanę. Polonstykę
      też nie będzie zła :)
    • Gość: ewelina Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:01
      Dostałam sie an prawo i stosunki miedzynarodowe:)
    • Gość: lukasz Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 14.07.07, 08:57
      87,7/100 - WNE :)
      • Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 09:30
        ogłupiałam zupełnie, co oznacza zakwalifikowany? bo miejsce mam na liscie 103,
        a na moim kierunku było tych miejsc docelowo 70...
    • adziunia Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 09:42
      zarzadzanie, 401 pkt, jestem chyba ostatnia przyjeta osoba ;](650msc)
      • Gość: ja Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.uz.zgora.pl 14.07.07, 11:36
        a czy na lingwistyce sa jakieś ogólnodostępne listy?? nie moge wejsć na swój
        profil :(
        • Gość: :) Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:43
          ja dostalam się na germe, 182.5 71 na liśćie:)
          • Gość: M Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:49
            Ja tyle samo punktów, też germanistyka, ale miejsce 65 ;). Różnice są minimalne
            jak widać.
            • Gość: :) Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:02
              o miŁO:) róznice są bardzo małe, jak widać po nazawisku widocznie były
              porządkowane bo było bardzo dużo osón z tym samym wynikiem , moja kol miała
              procent więcej i jest 54 a druga proeent mniej i już 81:) pozdrawiam!
              • Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 13:56
                witam,
                mam do Was małą prośbę:
                jestem troche panikara...czy ktoś kto jest już przyjęty na uw, a na liście jest
                na miejscu w limicie może mi powiedzieć jaki ma status?
                bo ja mam status zakwalifikowany, miejsce na liście mam 103, a limit mojego
                kierunku to 70 miejsc... i nie wiem czy oni zwiększyli ten limit czy co? nie
                mam żadnych uwag odnośnie listy rezerwowej...
                zaczynam sie denerwować co to znaczy...
                pozdrawiam wszystkich studentów!!
                • summerlove Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 15:41
                  jak jest ZAKWALIFIKOWANY to sie dostałaś o matko...

widocznie zwiekszyli.
                  • Gość: bigos Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.chello.pl 14.07.07, 16:10
                    hej ja na europeistyke! narazie jestem na wieczorowych i zostane jak sie nie
                    przesune z listy rezerwowej w co mało wierze- 330 jestem, wynik 339,5 (bez ang
                    roz to i tak dobrze i z hist)
                  • Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 16:50
                    problemem jest to, że szkoła wyższa nie moze sobie tak zwiekszyć limitu sama z
                    siebie!! potrzebna jest zgoda ministerstwa bo to publiczne pieniądze, a jakoś o
                    tym nie słyszałam... a dramatyzuje, bo jestem pesymistką a na UW mi zależy
                    najbardziej!!

jak tym na AMy źle powprowadzali punkty to czemu tu też nie mógł zawinić
                    człowiek?

ja tylko chcę wiedzieć czy ktoś ma podobnie.
                    • mrts Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 17:51
                      Mnie nie zechcieli na polonistyce :((

Napisali, ze zakwalifikowali mnie na wieczorowe. Hmmm... myslicie, ze to jest
                      tak: studia stacjonarne => studia wieczorowe => studia zaoczne => lista
                      rezerwowa?

Bo kurde, Wy macie liste rezerwowa, a ja nie i to mnie martwi -.-
    • Gość: firanka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.centertel.pl 14.07.07, 19:13
      czy zdarzają się takie cuda, żeby lista przesunęła się o 36 miejsc skoro
      przyjętych może być tylko 30 osób :/??
      co o tym myślicie?
      bo ja mam jeszcze około 5% wiary :)
      • Gość: m_m Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:33
        Ja dostałam sie na polonistykę (spec. lieteraturoznawczo-językoznawcza), miałam
        83,95 pkt, pozycja na liscie: 222 (miejsc: 200). Bardzo się cieszę :)))) no i
        czekam na wyniki z Krakowa (dziennikarstwo i psychologia). Pozdrawiam wszystkich
        • mrts Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 20:08
          m_m - a zamierzasz zostac na tej polonistyce na UW? ;p
          • Gość: timi Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.mmpnet251.tnp.pl 14.07.07, 20:30
            a ja wierze ze sie na prawo na UW załape! choc mam 1350 miejsce!!
    • mjarian Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 20:49
      ja dowiedzialem sie od pani z dziekanatu,ze nikogo z was nie przyjmą i mam wam
      przekazac, zebyscie sie, K****, nie osmieszali
      • Gość: firanka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.centertel.pl 14.07.07, 22:53
        ojej!

buahahahaha :D
        • Gość: m_m Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:52
          Czy zostanę? To zalezy od wyników z Krakowa, na UJ zalezy mi najbardziej, ale
          jakos nie wierze ze sie tam dostane.
          • Gość: Majka Europeistyka UW 2014 IP: *.net.lovo.pl 22.07.14, 14:01
            jaki był próg na stacjonarne w I turze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka