lemonnka 14.07.07, 00:26 Wposujcie jak juz bedziecie mieli te szczescie dostac sie na swoje konto.. Ja niestety nadal czekam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.bumc.bu.edu 14.07.07, 00:49 zajrzyj na strony wydzialow, na niektorych sa dostepne listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:49 a ja sie nie dostalam na europeistyke...jestem 231 na liscie...niby mialam swiadomosc ze jesli dostalabym sie to tylko jakims cudem-ale..i tak nie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 01:15 możesz być prawie na 100% pewna, że dostaniesz się z listy rezerwowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:33 oj raczej nie-przyjeto 120 osob...wiec z moim obecnym 229 miejscem nie mam szans zeby sie przesunelo...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 18:46 a ja jestem 104 na kognitywistykę, mam szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.net.lovo.pl 22.07.14, 13:54 jaki był próg w I turze na europeistykę? Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 00:53 a ja cały czas staram sie zalogować na do systemu :] Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:26 zalogowałam się,ale mogłam iść spać. na Bałtystyce jestem 53.30 miejsc. Coprawda okupuję listę rezerwową... ale wątpię. gratuluję wszystkim,którzy się dostali. a jutro mam moje najbardziej wyczekiwane wyniki. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.bumc.bu.edu 14.07.07, 01:00 wjedz na strone wydzialu. Na niektorych sa dostepne listy rankingowe Odpowiedz Link Zgłoś
lemonnka niestety:( lista rankingowa- dzienniakrstwo 14.07.07, 01:02 # Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność dziennikarska, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 280 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 775 Uwagi: Lista rezerwowa +pokaż historię zmian * Data: 2007-07-12 13:58:20 Wynik: 280 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 775 Uwagi: Lista rezerwowa # Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność public relations i marketing medialny, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 280 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 470 Uwagi: Lista rezerwowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:09 nie mogę sie zalogować ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:18 aaaaaaa dostałam sie:D lingwistyka i dziennikarstwo:D co wybrac?? jejuu:D Odpowiedz Link Zgłoś
yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:22 dziennikarstwo na uw podobno do kitu jest Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:24 ale to specjalizacja PR i marketing medialny...tylko 30 osób a ja 5 na liście:D no ale cóż pewnie komuś zwolnię miejsce;] Odpowiedz Link Zgłoś
yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:25 te, to zatrzymaj jeden i za rok zacznij drugi Odpowiedz Link Zgłoś
yobbo Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:23 czy będzie mi dane się kurde kiedyś zalogować? Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 01:32 cierpliwość popłaca - ja próbowałam godzinę no ale w końcu się udało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada53 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 01:30 na jakich wydziałach są te listy? chodzi mi o strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 01:32 Europeistyka, WDiNP, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 359 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 225 Uwagi: Lista rezerwowa Politologia, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 359 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową Pozycja na liście: 299 Europeistyka, CE, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 459 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową Pozycja na liście: 184 Uwagi: prosimy o sledzenie ruchow na liscie rankingowej po 21 lipca 2007 r. Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, specjalność dziennikarska, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 359 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 269 Uwagi: Lista rezerwowa Stosunki międzynarodowe, stacjonarne pierwszego stopnia Wynik: 359 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat niezakwalifikowany na studia Pozycja na liście: 586 Uwagi: lista rezerwowa ______________________________ Europeistyka lub politologia będzię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoha Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 02:10 hmmm nie mogę wejść - jest napisane, że wprowadzam złe hasło. Są może takie listy na dziennikarstwo PR na jakiejś stronie>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:40 o widze,ze jestes w podobnej sytuacji,ja mam 358,5 na europeistyka WDiNP....serio myslisz ze sie az tak listy przesuna?oby:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 14:34 Jeśli przesunięcie będzie takie jak w zeszłym roku, to nawet słabsi od nas się wdostaną, a jak dobrze pójdzie to już gdzieś za dwa tygodnie zadzwonią do nas z dziekanatu... Zdawałaś tylko na WDiNP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:47 w Warszawie tylko na WDiNP(W CE nie widziałam już totalnie szansy bez geografii), ale z europeistyką próbuję jeszcze szczęścia na UJ i AE kraków-zobaczymy czy się uda;) powiem Ci,że dzieki Tobie nabralam nadzieji:)a Ty na co najbardziej liczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 15:20 najbardziej chciał bym się dostać na stosunki - niestety bez szans potem kolejno euro na WDiNP, dziennikarstwo, politologia i euro w CE (to ostatnie bo musiał bym tam jechać dużo dłużej i z przesiadką) znając życie dostane się na obie europeistyki i politologię A Ty gdzie wolisz iść na studia, w Warszawie czy Krakowie? Od siebię tylko dodam, że na tym kierunku w WWA dużo łatwiej załapać się na dobre praktyki (wiadomo, multum instytucji + biura europosłów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:37 Zdecydowanie wolałabym w Warszawie-jeżeli chodzi o praktyki,staże,a potem pracę-jest szczególnie po tego typu studiach bezkonkurencyjna...Kraków jako miasto jest fajny do studiowania,ale pod względem późniejszych możliwości pracy w tym zawodzie to już trochę gorzej...jeśli chodzi o SM to złożyłam na UJ tylko bo stwierdziłam, że patrząc realnie-na UW szkoda nawet próbować. A co do wyboru pomiędzy CE a WDiNP to słyszałam,że pod względem nauki dużo ciekawiej jest na tym drugim,ale-to tylko czyjaś opinia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 16:46 na te opinie to nie ma co zbytnio zwracać uwagi, bo nikt nie studiuje na obu wydziałach, więc ciężko porównać... z resztą jednemu bardziej spodoba się oferta na WDiNPie innemu w CE a samym planem tym bardziej nie ma się co sugerować - weźmy takie "biologiczne mechanizmy zachowania" na psychologii - brzmi strasznie, zwłaszcza dla humanisty - jednak to bardzo ciekawy przedmiot (zwłaszcza przy odpowiednim wykładowcy). Pierwszy raz poszedłem na to tylko dla legendarnego w pewnych kręgach dr Trojana i okazało się, że oprócz "kabaretu" był to też cholernie ciekawy wykład. Przy dobrym wykładowcy to nawet stwór pokroju "podstaw pomiaru psychometrycznego" może być całkiem znośny :) Wracając do tematu to o CE słyszałem same pozytywne opinie, jednak faktycznie oferta na WDiNPie wydaje mi się ciekawsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostalamsie Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:27 Jasne, że nie sugeruję się opiniami, szczególnie ludzi,których nie znam, najbardziej polegam na swojej własnej i nadzieję, że niedługo będę mieć okazję sie jej dorobić;) hmm interesujesz się psychologią?"biologiczne mechanizmy zachowania" przyznam, że brzmi raczej ciekawie niż strasznie-nawet dla humanistki;)chociaż "podstawy pomiaru psychometrycznego" to już trochę za dużo...;) ale rzeczywiście prawdą jest,że dobry wykładowca to podstawa-gorzej jak trafisz na osobnika,który swoimi dziwactwami maksymalnie utrudnia życie..co niestety się często zdarza... a co do wyboru- przyznam, że moim jedynym kryterium były przedmioty potrzebne do rekrutacji...-wydaje mi się, że z moją historią nie mam szans z osobami z geografią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot premiera Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 14:50 brniemy coraz bardziej w offtopic, a i temat strasznie spada na forum, więc zapraszam na gg, jak chcesz popisać :) mój numer ---> 428486 Odpowiedz Link Zgłoś
sopatrycja Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 03:07 ja poznałam swoje wyniki ok.2:00. Dostałam się na polonistykę i filozofię, a na włoskim jestem na liście rezerwowej, ale nie liczę że się dostanę. Polonstykę też nie będzie zła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:01 Dostałam sie an prawo i stosunki miedzynarodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 14.07.07, 08:57 87,7/100 - WNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 09:30 ogłupiałam zupełnie, co oznacza zakwalifikowany? bo miejsce mam na liscie 103, a na moim kierunku było tych miejsc docelowo 70... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 09:42 zarzadzanie, 401 pkt, jestem chyba ostatnia przyjeta osoba ;](650msc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.uz.zgora.pl 14.07.07, 11:36 a czy na lingwistyce sa jakieś ogólnodostępne listy?? nie moge wejsć na swój profil :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:43 ja dostalam się na germe, 182.5 71 na liśćie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:49 Ja tyle samo punktów, też germanistyka, ale miejsce 65 ;). Różnice są minimalne jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:02 o miŁO:) róznice są bardzo małe, jak widać po nazawisku widocznie były porządkowane bo było bardzo dużo osón z tym samym wynikiem , moja kol miała procent więcej i jest 54 a druga proeent mniej i już 81:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 13:56 witam, mam do Was małą prośbę: jestem troche panikara...czy ktoś kto jest już przyjęty na uw, a na liście jest na miejscu w limicie może mi powiedzieć jaki ma status? bo ja mam status zakwalifikowany, miejsce na liście mam 103, a limit mojego kierunku to 70 miejsc... i nie wiem czy oni zwiększyli ten limit czy co? nie mam żadnych uwag odnośnie listy rezerwowej... zaczynam sie denerwować co to znaczy... pozdrawiam wszystkich studentów!! Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 15:41 jak jest ZAKWALIFIKOWANY to sie dostałaś o matko... widocznie zwiekszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.chello.pl 14.07.07, 16:10 hej ja na europeistyke! narazie jestem na wieczorowych i zostane jak sie nie przesune z listy rezerwowej w co mało wierze- 330 jestem, wynik 339,5 (bez ang roz to i tak dobrze i z hist) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub88 Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: 212.244.90.* 14.07.07, 16:50 problemem jest to, że szkoła wyższa nie moze sobie tak zwiekszyć limitu sama z siebie!! potrzebna jest zgoda ministerstwa bo to publiczne pieniądze, a jakoś o tym nie słyszałam... a dramatyzuje, bo jestem pesymistką a na UW mi zależy najbardziej!! jak tym na AMy źle powprowadzali punkty to czemu tu też nie mógł zawinić człowiek? ja tylko chcę wiedzieć czy ktoś ma podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 17:51 Mnie nie zechcieli na polonistyce :(( Napisali, ze zakwalifikowali mnie na wieczorowe. Hmmm... myslicie, ze to jest tak: studia stacjonarne => studia wieczorowe => studia zaoczne => lista rezerwowa? Bo kurde, Wy macie liste rezerwowa, a ja nie i to mnie martwi -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.centertel.pl 14.07.07, 19:13 czy zdarzają się takie cuda, żeby lista przesunęła się o 36 miejsc skoro przyjętych może być tylko 30 osób :/?? co o tym myślicie? bo ja mam jeszcze około 5% wiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:33 Ja dostałam sie na polonistykę (spec. lieteraturoznawczo-językoznawcza), miałam 83,95 pkt, pozycja na liscie: 222 (miejsc: 200). Bardzo się cieszę :)))) no i czekam na wyniki z Krakowa (dziennikarstwo i psychologia). Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 20:08 m_m - a zamierzasz zostac na tej polonistyce na UW? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timi Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.mmpnet251.tnp.pl 14.07.07, 20:30 a ja wierze ze sie na prawo na UW załape! choc mam 1350 miejsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjarian Re: UW - kto , na co i ile pkt... 14.07.07, 20:49 ja dowiedzialem sie od pani z dziekanatu,ze nikogo z was nie przyjmą i mam wam przekazac, zebyscie sie, K****, nie osmieszali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.centertel.pl 14.07.07, 22:53 ojej! buahahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: UW - kto , na co i ile pkt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:52 Czy zostanę? To zalezy od wyników z Krakowa, na UJ zalezy mi najbardziej, ale jakos nie wierze ze sie tam dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Europeistyka UW 2014 IP: *.net.lovo.pl 22.07.14, 14:01 jaki był próg na stacjonarne w I turze? Odpowiedz Link Zgłoś