Dodaj do ulubionych

II rekrutacja UAM

21.07.07, 23:40
Czy ktoś się orientuje jaką drogą zostaną podane wyniki II rekrutacji?Tak
sobie myślę,że pewnie przez IR ale szukam potwierdzenia od kogoś,kto ma co do
tego stuprocentowe przekonanie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: 4ever_gocha Re: II rekrutacja UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:06
      Na pewno beda wyniki na stronie.. Ale na pewno niedokladnie.. ja nawet nie wiem
      ktora jestem na liście i ile osób przyjmowali.. ;/ Bez sensu... ten system jest
      najlepszy dla tych, ktorzy mieszkaja w Poznaniu i okolicach...
      • furmanka1988 Re: II rekrutacja UAM 28.07.07, 14:05
        no to jak chcesz sie dowiedziec to zadzwonw czym problem? Osób przyjeli 35.A
        czy skladalas podanie o podtrzymanie checi studiowania? Mi braklo 4 pkt wiec
        dosyc duzo ale ciekawa jestem ile obnizy sie prog(o ile cos takiego w ogole
        nastapi)
    • Gość: ja Re: II rekrutacja UAM IP: 195.136.180.* 28.07.07, 14:29
      a są już znane wyniki II rekrutacji na psychologię na UAM? mnie zabrakło dwóch
      punktów, bo nie zdawałem biologii, chemii, matmy ani nic z tych rzeczy i z
      miejsca miałem 0,16 punktu mniej... i tak idę najprawdopodbniej gdzie indziej,
      chcę się tylko zorientować, jak to jest...
    • Gość: rtuty Re: II rekrutacja UAM IP: 86.158.214.* 29.07.07, 11:32
      powiadomienia drogą mailową.
      • Gość: Dagna brak 2 punktow na psycho to kolosalnie duzo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:34
        Ludzie,ktorym brakuje do 1 punkta moga miec problemy..
        • Gość: dgfsh Re: brak 2 punktow na psycho to kolosalnie duzo!! IP: 86.158.214.* 29.07.07, 11:38
          na psychoologie są już wyniki 2 rekrutacji. mi brakowało 1 pkt i się
          dostałam :) ogolnie przyjeli ok 55 osob, ja byłam gdzieś w środku.
          • Gość: Natalii Re: brak 2 punktow na psycho to kolosalnie duzo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:10
            A jak sie dowiedziałaś o tym? W jaki sposób?
            • Gość: fre Re: brak 2 punktow na psycho to kolosalnie duzo!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 29.07.07, 17:07
              przysłali e-mail. moze i dzwonili, ale w domu to u mnie nie ma nikogo.
    • Gość: dib00 Re: II rekrutacja UAM IP: 217.98.40.* 30.07.07, 13:22
      Na Wydziale Biologii są już wyniki II-ej rekrutacji. Dostałam się na
      biotechnologię, ale rezygnuję:P
      • Gość: wyssana.z.palca Re: II rekrutacja UAM IP: *.komster.pl 30.07.07, 13:31
        na IRKu miales wiadomosc?
        • dib00 Re: II rekrutacja UAM 30.07.07, 13:35
          Tak. W tabelce pojawiły się nowe dane.
          P.s. miałAm :)
          • Gość: wyssana.z.palca Re: II rekrutacja UAM IP: *.komster.pl 30.07.07, 13:38
            sory, nick nie wskazywal na plec :) mi dopiero teraz sie pojawilo, ze
            zakowalifikowany do dalszej rekrutacji.. skoro dzis sie to pojawilo, to pewnie
            na kilka dni w cierpliwosc trzeba bedzie sie uzbroib :/
            • dib00 Re: II rekrutacja UAM 30.07.07, 13:44
              Oj, to się tam u Was grzebią. Tekst: "Zakwalifikowany do dalszej rekrutacji"
              widniał w mojej tabelce od 27 (dzień po ostatnim dniu składania papierów). A
              dzisiaj mam już "Zakwalifikowany do przyjęcia" ^^
              • Gość: wyssana.z.palca Re: II rekrutacja UAM IP: *.komster.pl 30.07.07, 13:48
                oj grzebia sie grzebia... generalnie sprawiaja wrazenie ze gdzies maja te
                rekrutacje i jej sprawne i jak najsazybsze zakonczenie.. ehhh, szkoda gadac :/
                • Gość: fdhg Re: II rekrutacja UAM IP: *.range86-130.btcentralplus.com 30.07.07, 13:52
                  a u mnie nie było żadnego tekstu, w tabelce nic się nie zmieniało, nawet nie
                  byłam pewna czy moje podanie doszło. i tylko wysłali maila.
                  • dib00 Re: II rekrutacja UAM 30.07.07, 13:57
                    Mój wydział się postarał:P Na chemii wciąż nie mam info, że zrezygnowałam ;P Tam
                    też się grzebią ;)
                    • Gość: rabbit Re: II rekrutacja UAM IP: *.promax.media.pl 30.07.07, 15:02
                      byłam w Poznaniu na wydziale chemii i powiedzieli ze wyniki wtorek - środa ;)

------
                      www.forum.pogadajmy.info
                      • Gość: infinity Re: II rekrutacja UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:10
                        a wiadomo cos z wydzialu prawa?Mi tez braklo 4 pkt,ale nic sie nie zmienilo,nie
                        mam maila,nie ma tabeli ,ktora jestem w rankigu ani nic,wiem tlyko,ze ktos
                        odebral moj list z podtrzymaniem checi studiowania,bo mi przyszlo potwierdzenie
                        zwrotne,ale nic na moim konice nie mam ;(
                        • Gość: kilolek Re: II rekrutacja UAM IP: 83.15.47.* 30.07.07, 15:16
                          powinieneś mieć już potwierdzenie na indywidualnym koncie w stylu "przyjęty" lub
                          "nieprzyjęty". Ja przynajmniej tak już mam bodajże od godz 14
                        • Gość: wyssana.z.palca Re: II rekrutacja UAM IP: *.komster.pl 30.07.07, 15:27
                          juz sa na prawie. rpzyjmowali od 32,2
                          • Gość: kilolek Re: II rekrutacja UAM IP: 83.15.47.* 30.07.07, 16:15
                            a czy są opublikowane jakieś listy przyjętych?
                            • Gość: wyssana.z.palca Re: II rekrutacja UAM IP: *.komster.pl 30.07.07, 16:20
                              skoro po pierwszej rekrutacji nie bylo, teraz tez nie sadze aby byly...
                              • Gość: inezzz Re: II rekrutacja UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:39
                                a administracja,orientuje się ktoś od ilu przyjmowali w II rekrutacji?
    • Gość: rabbit Re: II rekrutacja UAM IP: *.promax.media.pl 01.08.07, 12:56
      Czy ktoś kto otrzymał już wiadomość w sprawie II rekrutacji to w IR w tabelce ma
      podany nowy próg od którego przyjmowali czy wszystko pozostało bez zmian?

Bo u mnie się tylko data dostarczenia dokumentów zmieniła :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka