magdazzor 22.07.07, 14:01 cZY WIE KTOŚ MOŻE CZY JEST WNECIE LISTA OSÓB NA UJ?(ZAKWALIFIKOWANI I RZERWOWI)Z GÓRY DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: UJ!!! IP: *.chello.pl 22.07.07, 14:03 a na jaki kierunek potrzebujesz? Bo ja mam linka tylko do kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cratola Re: UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:09 ja np. potrzebuję na stosunki międzynarodowe; za linka byłabym wdzieczna :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: UJ!!! IP: *.chello.pl 22.07.07, 14:11 Oj to niestety nie znam. Mam linki to bardziej biologicznych kierunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:01 czy mogłabyś podać linki do tych biologicznych list ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly student Re: UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:05 A ma ktos takie listy z politologii UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
kenna Re: UJ!!! 28.07.07, 20:19 INPiSM (czyli politologia i stosunki) nie opublikował w ogóle list w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: UJ!!! IP: *.chello.pl 22.07.07, 16:54 www.biologia.studies.uj.edu.pl/index.php?idz=rank2007nowa to jest lista na biologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta:) Re: UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:24 a ma moze ktos linki do list ale z poprzednich wogole gdzie moge ich szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś USOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:05 tak notabene mam pytanie związane z uj,dotyczy ono systemu USOS -czy ktoś wie o co z nim chodzi??!!:) czy ja JUŻ mam układać jakis plan, wybierać zajęcia? wkładać cos tam do jakiegoś tam koszyka ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diddla88 Re: USOS IP: *.tkdami.net 28.07.07, 19:47 jeszcze nic nie ma, bo nie wprowadzono roku akademickiego 2007/08. Też czekam z niecierpliwością i niepewnością jak bedzie wygladało to zapisywanie. Zeby tylko nie wyszły jedne zajecia o 8-ej a drugie o 17-stej np ;P Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: USOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:17 Dzięki, już zaczęłam sie martwić,że zaraz po przyjęciu zostanę wyrzucona za brak współpracy z uczelnią i nieznajomość tegoż oto programu;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujotowiec Re: USOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:53 Hej no własnie jak jest z tym USOS'em słyszałam ze mozna juz układac te plany,tylko kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac,skąd mam wiedzieć jaki przedmiot ,gdzie ,z kim, w jakiej grupie:/ zaczynam sie zastanawiać co jest trudniejsze samo studiowanie czy te wszystkie pierdoły które trzeba wokół niego załatwiac:/za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
yosenikisan Re: USOS 08.08.07, 11:27 faktycznie to usos jest poplątane. Też nie za bardzo wiem "z czym to jeść" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: USOS IP: *.centertel.pl 13.08.07, 23:25 ja tez nie mam pojecia,jak sie za to zabrac :/ i to mnie trochę przeraza...myslalam,ze jest po prostu alfabetyczny przydzial grup a plan dostaniemy we wrzesniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: USOS IP: *.centertel.pl 13.08.07, 23:28 ten usos,jest czarny straszny i mroczny...jak ktos chce mnie poinformowac co i jak to bede bardzo wdzieczna :) moje gg : 7447116 :) Odpowiedz Link Zgłoś