Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Wrocławski

27.07.07, 11:08
Hej! Piszę z zapytaniem do studiujących na Uwr.Czy naprawdę jest tam tak
ciężko? Czy ciężko zaliczyć sesję? Jacy są wykładowcy? Chodzi mi głównie o
wydział pedagogiki czy wydział nauk społecznych. Piszcie szczerze. Z góry
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: milkah88 Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:16
      mam to samo pytanie co moja poprzedniczka,ale dotyczace prawa:D
    • Gość: kkk Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:28
      mam inne pytanie co do tego uniwersytetu- dostalam sie, zlozylam juz wszystkie dokumenty, ale okazalo sie, ze dostalam sie tez w inne miejsce i chyba zrezygnuje z wroclawia. Czy ktos byl w podobnej sytuacji? nie wiecie czy trzeba zaniesc jakies pismo czy wystarczy ustna rezygnacja?
      • Gość: ania Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:45
        ja mam to samo, mysle ze wystarczy jak pojdziesz i po prostu powiesz, ze
        rezygnujesz. ja tak zrobie:) i nie maja wyjscia, musza mi oddac dokumenty:P
        • Gość: kkk Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:52
          byloby milo, bo mam do wroclawia kilka godzin pociagiem :) ale chyba do nich jeszcze zadzwonie
          • Gość: ania Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:20
            ok, to napisz pozniej co ci powiedizeli:)
            • Gość: yut Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:22
              kurcze ja też dostałam się jeszcze gdzieś indziej i teraz nie wiem co zrobić...,
              co lepsze stosunki na UWr czy na UJ??
              • Gość: szu Re: Uniwersytet Wrocławski IP: 212.122.223.* 28.07.07, 00:01
                z tego co mi moja kolezanka (coprawda na jest prawie na uj) opowiadala to na uj
                jest dosc duzy wyscig szczurow wiec jesli jestes wystarczajaco silna psychicznie
                i zmotywowana to idz na uj :) a jesli wolisz luzniejsza atmosfere to wybierz Uwr
                :) PS. Ja tez mialam wybor miedzy uj a uwr i wybralam uwr. :) pozdrawiam!
                • Gość: ja Re: Uniwersytet Wrocławski IP: 195.136.180.* 28.07.07, 07:57
                  och, mam to samo... wybór między prawem na uwr, a uj... :/
                  • Gość: y Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:05
                    o kurde tez bym chciala miec takie problemy
                    • Gość: yut Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:29
                      dzięki :]
              • Gość: niezdecydowana Re: Uniwersytet Wrocławski IP: 212.122.223.* 28.07.07, 18:54
                Ja tez mam ten problem... uj czy uwr... iberystyka... nie wiem co zrobic a musze
                podjac do pon decyzje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka