botulinka 09.10.07, 12:31 mam pytanie, czy ktos wie w jaki sposob beda przeliczane w tym roku punkty z matury rozszerzonej na podstawowa? bo nie jest to chyba do konca jasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: przelicznik maturalny IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.07, 18:00 Boszzzz.... ludzie interesujcie się troche własną maturą!!! Strony CKE i OKE się kłaniają. Żadnego przelicznika w tym roku nie ma. NIE MA, NIE MA, NIE MA, NIE MA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: przelicznik maturalny IP: *.acn.waw.pl 10.10.07, 10:59 czyli jesli zdaje rozszerzona a biora pod uwage podstawowa to nie przelicza mi tych punktow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: przelicznik maturalny IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.07, 17:46 To po jaką cholerę zdajesz rozszerzoną??? Uczelnia chce podstawę? To zdawaj podstawę najlepiej jak umiesz? i bądź nadgorliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: przelicznik maturalny IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.07, 17:47 i NIE bądź nadgorliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: przelicznik maturalny IP: *.acn.waw.pl 10.10.07, 18:21 tylko zauważ inteligentko, ze na jednych uczelniach z danego przedmiotu chca podstawe a na innych rozszerzenie, a nie wiem czy wiesz obydwu sie nie da zdac i stad moje pytanie. odpowiadac ci nikt nie kazal wiec swoja nerwice wyladowuj gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: przelicznik maturalny IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.07, 21:21 A co mnie to obchodzi, to Ty nie dostaniesz sie na studia, jak zle podejmiesz decyzje. Ale masz szanse na poprawke w sierpniu ,chyba o tym wiesz. I patrzymy na mature 2008 a tu jest troche zmian.Ale moze dla Ciebie zrobia wyjatek i cos Ci przelicza albo i nie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gross Re: przelicznik maturalny IP: *.acn.waw.pl 11.10.07, 15:20 ty to chyba nigdi nie zostaniesz dopuszczona do matury jak taka madra jestes, kazda uczelnia ustala swoj przelicznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: przelicznik maturalny IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.07, 17:42 To czego oczekujecie na forum? Ze podadzą wam przeliczniki KAŻDEJ uczelni w Polsce??? To oczywiste, ze kazda uczelnia ustala swoje reguły i wszyscy to wiedzą. A mature już zdałam czego i Wam życze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: przelicznik maturalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 18:17 pewnie sie nigdzie nie dostałaś dlatego taka znerwicowana jesteś ;P Odpowiedz Link Zgłoś