kwasiiu 29.01.08, 18:17 Witam. mam następujące pytanie do kandydatów na ten kierunek w Olsztynie: na jakich poziomach zamierzacie zdawać swoje 3 przedmioty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czchu Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 09:42 Poslki, angol i matma podstawa, a gografia na roz. Licze na ok 70% z tych przedmiotów może trochę więcej z geogry i z matmy. Mógły ktoś powiedziedzieć czy to wystarczy by dostać sie na geodezje i kartografie na UWM?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geodetka Re: Kandydanci geodezja UWM IP: 80.54.236.* 20.06.08, 17:44 jasne ze wystarczy tylko jak sie nie dostaniesz to sie odwolaj od decyzji i cie przyjma tylko ze malo kto sie odwoluje, wszystkich tam przyjmuja a potem i tak polowe wyrzucaja wiec jak nie jestes zbyt bystry to nie masz co sie starac na ten kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 12:10 Ja marzę o geodezji na UWM, naprawdę jest szansa, że przyjmą z odwołania? Tę połowę, którą wyrzucają to z powodu matmy? Bo myślę, że akurat z matematyką dam sobie radę (jestem po mat-fizie), ale boję się informatyki.. JAk jest z informatyką na geodezji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 09:52 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 12:51 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin UWM Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.grudziadz.mm.pl 03.07.08, 01:05 Heh matematyka to nie jest twój największy problem jak składasz na geo w UWM powodzenia zobaczysz jak jest fajnie na pierwszym sem mało kto wylatuje ale na drugim jest prawdziwa rzeź, a informatyka jest śmiesznie łatwa co nie mozna powiedzieć o innych przedmiotach :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.grudziadz.mm.pl 03.07.08, 01:06 "i tak polowe wyrzucaja"- to nie ściema tak jest naprawdę heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolcia Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.07.08, 13:43 Czy ktoś wie o której godzinie będą wyniki? Czy może już ktoś z Was je ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalioppe Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:34 wyniki już są, sprawdx na IRK. ja się dostałam na geo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolina Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 15:50 no ja tez sie dostałam :) zobaczymy w pazdzierniku czy jest tak ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalioppe Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 18:07 a jaka specjalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 19:26 A wiecie może jaki był próg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolina Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:18 ja na geoinformatyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 18:06 No to do zobaczenia w pazdzierniku ja tez na geoinformatyke:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolina Re: Kandydanci geodezja UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 15:40 heh..to fajnie:) przynajmniej wiem ze nie bede sama studiować:P Odpowiedz Link Zgłoś