Dodaj do ulubionych

WOS, przeczucia?

05.05.08, 23:22
Macie jakies przeczucia co do matury z WOS-u? Jesli tak to piszcie, od razu
sobie zobaczymy, czego nie powtorzylismy :)
Pozdr. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz F. Re: WOS, przeczucia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 16:04
      Trzy filary UE
      • Gość: pipi Re: WOS, przeczucia? IP: *.3s.pl 06.05.08, 16:40
        hej a skad takie przeczucia masz??
        • Gość: p Re: WOS, przeczucia? IP: *.3s.pl 06.05.08, 16:42

a i jak wiecie co jeszce moze byc to piszcie
          • Gość: Grovpe Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:10
            Dajcie spokój:P Z WOS-u może być wszystko, to nie polski gdzie można trafiać
            tematy:) Ale jeśli chodzi o moje przeczucia, to będzie coś z aktualnych
            wydarzeń(polityka, może konflikty, tak jak na próbnej z CKE).
          • Gość: anannn Re: WOS, przeczucia? IP: 83.1.88.* 06.05.08, 17:10
            a moze .. rola mass mediów w dzisiejszych czasach :)

ucze sie teraz UE bo mi została i nic mi nie wchodzi....
            ciezko jakos;/;/
          • Gość: Adonic Re: WOS, przeczucia? IP: *.lukman.pl 06.05.08, 17:56
            napewno to będzie: przecieki.boberek.net/readarticle.php?article_id=10
    • myslenie-szkodzi Re: WOS, przeczucia? 06.05.08, 17:39
      wiele osób obstawia prawa człowieka, w związku z igrzyskami w Pekinie i kwestią
      Tybetu. Ale się zastanawiam teraz, czy to nie byłoby zbyt oczywiste...
      • Gość: małam mi Re: WOS, przeczucia? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.08, 19:15
        a jam mam przeczucia ze bedzie wszystko o uni, a maje przeczucia sie sprawdziły
        i z pol. i z ang:)
        • Gość: gg Re: WOS, przeczucia? IP: *.kro.vectranet.pl 06.05.08, 19:21
          myślę, że nie będzie dużo o Unii bo to zbyt "oklepany" temat
          • mroczurro-kocurro Re: WOS, przeczucia? 06.05.08, 19:31
            No i dobrze. Mam nadzieję że nie będzie Unii, bo niezbyt ciekawy to temat....
            • Gość: Viv Re: WOS, przeczucia? IP: *.n4u.airbites.pl 06.05.08, 19:40
              Nie wydaje mi się, żeby miało być o prawach człowieka ze względu na
              Tybet, bo zadania maturalne były już ponoć gotowe w grudniu, nie
              mogli przewidzieć, ze w marcu będzie taka sprawa. Raczej
              obstawiałabym wydarzenia pod koniec ubiegłego roku
              • Gość: maturzysta :) Re: WOS, przeczucia? IP: *.ozd.airbites.pl 06.05.08, 20:41
                moze byc o Unii, akurat z tego wiem najwiecej :D
                • Gość: Łukasz M. Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:53
                  może konflikty religijne,polityczne, terytorialne np. sprawa Kosowa
                  lub łamanie praw człowieka i sprawa Tybetu powiązana z bojkotem
                  igrzysk w Pekinie lub ograniczenia demokracji i nie dopuszczanie
                  opozycji do głosu - wybory prezydenckie w Rosji i przekazanie władzy
                  przez Putina, lub bezpieczeństwo energetyczne Europy- gazociąg po
                  dnie Bałtyku

Piszcie pomysły na temat
    • Gość: marzena Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:12
      Moim zdaniem będzie prędzej coś o wyborach z poprzedniego roku... Z Unii zawsze
      jest... choć jedno zadanie!
      • Gość: V Re: WOS, przeczucia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka