matik19-pl 05.05.08, 23:22 Macie jakies przeczucia co do matury z WOS-u? Jesli tak to piszcie, od razu sobie zobaczymy, czego nie powtorzylismy :) Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz F. Re: WOS, przeczucia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 16:04 Trzy filary UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: WOS, przeczucia? IP: *.3s.pl 06.05.08, 16:40 hej a skad takie przeczucia masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: WOS, przeczucia? IP: *.3s.pl 06.05.08, 16:42 a i jak wiecie co jeszce moze byc to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grovpe Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:10 Dajcie spokój:P Z WOS-u może być wszystko, to nie polski gdzie można trafiać tematy:) Ale jeśli chodzi o moje przeczucia, to będzie coś z aktualnych wydarzeń(polityka, może konflikty, tak jak na próbnej z CKE). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anannn Re: WOS, przeczucia? IP: 83.1.88.* 06.05.08, 17:10 a moze .. rola mass mediów w dzisiejszych czasach :) ucze sie teraz UE bo mi została i nic mi nie wchodzi.... ciezko jakos;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adonic Re: WOS, przeczucia? IP: *.lukman.pl 06.05.08, 17:56 napewno to będzie: przecieki.boberek.net/readarticle.php?article_id=10 Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-szkodzi Re: WOS, przeczucia? 06.05.08, 17:39 wiele osób obstawia prawa człowieka, w związku z igrzyskami w Pekinie i kwestią Tybetu. Ale się zastanawiam teraz, czy to nie byłoby zbyt oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małam mi Re: WOS, przeczucia? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.08, 19:15 a jam mam przeczucia ze bedzie wszystko o uni, a maje przeczucia sie sprawdziły i z pol. i z ang:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOS, przeczucia? IP: *.kro.vectranet.pl 06.05.08, 19:21 myślę, że nie będzie dużo o Unii bo to zbyt "oklepany" temat Odpowiedz Link Zgłoś
mroczurro-kocurro Re: WOS, przeczucia? 06.05.08, 19:31 No i dobrze. Mam nadzieję że nie będzie Unii, bo niezbyt ciekawy to temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viv Re: WOS, przeczucia? IP: *.n4u.airbites.pl 06.05.08, 19:40 Nie wydaje mi się, żeby miało być o prawach człowieka ze względu na Tybet, bo zadania maturalne były już ponoć gotowe w grudniu, nie mogli przewidzieć, ze w marcu będzie taka sprawa. Raczej obstawiałabym wydarzenia pod koniec ubiegłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta :) Re: WOS, przeczucia? IP: *.ozd.airbites.pl 06.05.08, 20:41 moze byc o Unii, akurat z tego wiem najwiecej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz M. Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:53 może konflikty religijne,polityczne, terytorialne np. sprawa Kosowa lub łamanie praw człowieka i sprawa Tybetu powiązana z bojkotem igrzysk w Pekinie lub ograniczenia demokracji i nie dopuszczanie opozycji do głosu - wybory prezydenckie w Rosji i przekazanie władzy przez Putina, lub bezpieczeństwo energetyczne Europy- gazociąg po dnie Bałtyku Piszcie pomysły na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: WOS, przeczucia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:12 Moim zdaniem będzie prędzej coś o wyborach z poprzedniego roku... Z Unii zawsze jest... choć jedno zadanie! Odpowiedz Link Zgłoś