madziiu.laa 13.05.08, 18:05 Kto wybiera się na uniwersytet gdański ? Na jaki kierunek ? I jakie przdmioty zdawaliście i jakich oczekujecie mw wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.lcs.net.pl 13.05.08, 21:12 ja zamierzam sie wybrac... na finanse i rachunkowosc...potrzebna jest mi mata ktora mam jeszcze przed soba, bo jutro zdaje... i angol, ktory poszedl mi raczej dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.lcs.net.pl 14.05.08, 21:23 a tak apropo wie ktos moze jakie sa progi na finanse i rachunkowosc na ug? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.ds3.univ.gda.pl 14.05.08, 22:34 www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/pliki/progi_zestawienie.pdf progi z zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:46 Ja też się wybieram na UG-filologia polska,ale na studia zaoczne. Ide do pracy już od 20.06 i dlatego.Trzeba w końcu zacząć żyć na własny rachunek:) jesli chodzi o przeczucia to liczę na ponad 80% z angielkiego,polskiego(rozszerz.)-bardzo dobrze mi poszły,na ponad 70% z historii:) I wczoraj miałam juz ustny polski 20/20 i jeszcze angielski przede mna:) Zycze powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.lcs.net.pl 15.05.08, 12:28 ok wielkie dzieki :), a nie wiesz jeszcze moze czy jest jakas tabelka w ktorej jest ile punktów trzeba bylo mieć żeby sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.ds3.univ.gda.pl 15.05.08, 17:23 Właśnie w tej tabelce są napisane punkty ostatniej osoby która się dostała na poszczególny kierunek ;-) patrz na tabelkę lista przyjęty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.ds3.univ.gda.pl 15.05.08, 17:26 *przyjętych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Uniwersytet Gdański ? IP: *.lcs.net.pl 15.05.08, 18:09 aha.. sorki myslalem ze to cos innego ;p dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś