Dodaj do ulubionych

Hej Maturzyści? Jak wyniki matur?

• Gość: Kasia Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.euro-net.pl 30.06.08, 19:43
      Polak podst-84
      Angol podst-96
      Wos rozsz-90 ( i tu totalny zaskok, oczywiście na korzyść :))
      • Gość: fabiolkaa Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.elsat.net.pl 30.06.08, 19:48
        No ja mam z chemii r 88% a z biologii 83 %
        chcaiłam iść na weterynarię do wrocka albo chociaż na medycynę do
        katosów (nie potrzba fiyki). Ale chyba nie w tym roku :( ;( ;( :(
        Jak to mówią nie dla psa kiełbasa... ;/
        Już za rok matura ...
        • Gość: Neol Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:19
          polak 60% p
          angielski 57% r :( wielki żal
          wos 48% p hihihi:)))
          geografia 63% r
          ktos juz wczensiej mowil skad macie takie zajebiste wyniki z gegry
          i wosu (raptem widze ze kazdy ma lepszy ode mnie tutaj wynik z gegry
          a ja sam zostalem pochwalony przy calej klasie za to hmmm wiec
          ockamman) co do wosu heheh mowicie 90 % co niekotrzy a byly zadania
          ktore rozwiazalo poprawinie 1% maturzystow hmm i co to pewnie wy .
          nie mowie ze nie ma tutaj zdolnych ludzi bo jak komus sie udalo to
          pewnie warto sie pochwalic, ale wiem ze sa tutaj osoby ktore robia
          ta zeby wkurzyc innych.
          • Gość: lukassi Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.08, 20:23
            polski p 67%
            angielski p 96%
            geografia p 76%
            wos r 54%......
            a tak mi sie marzyly stosunki miedzynarodowe na uniwerku w
            bialymstoku... :/
            • Gość: Maciek Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:38
              Moja siostra miala:
              z biologii roz. 80%
              z chemii roz. 97%
              z fizy roz 68%

Super nie?!
            • Gość: basiazpodkarpacia Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.stella.net.pl 01.07.08, 23:34
              Mam pytanie.Czy z wynikami:
              ang roz. - 94%
              pol roz. - 78%
              +
              wos roz. - 62%

mam realne szanse dostać się na anglistykę UW,UJ,AP,UMCS lub na NKJO
              przy UW ?
              • falsify Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? 04.07.08, 09:59
                Hehe masz takie same wynoki jak ja ;D tylko zamiast WOSu pisałam
                biologię na 70 ;)
          • Gość: nienormalny Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.master.pl 02.07.08, 12:01
            zgadzam się z ostatnim zdaniem.
        • Gość: V Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:58
          idiotka
        • Gość: olka-szczecin--PAM Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 01:50
          uważam że powinnaś się dostać, zważywszy szcegolnie na słabe wyniki z bioli, a
          twoj do takich nie nalezy
    • Gość: Agusia8p Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.icpnet.pl 30.06.08, 21:13
      polski: p67 u100
      angielski: p64 u90
      matma: 70r :)
    • Gość: umysł ścisły Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:27
      matma R 100, fiza R 92 %, ang R 85%, polski p 76%
      • Gość: mistrzyni Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.08, 21:42
        a ja startuję na AM we Wrocławiu i mam:

pol (zdawany po łacinie) r 76 % (lipa)
        ang (tez po łacinie)r 99 %
        biol r 110%
        chem r 100%
        fizyka r 140 % !!!!!
        • Gość: 89. Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.08, 11:51
          ja polski zdawałam po islandzku i wyciągnęłam te 112,(3)%, cieniasie..
        • Gość: Nodi Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.elk.mm.pl 01.07.08, 21:01
          czapki z głów:)
      • Gość: net Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 30.06.08, 21:57
        nie mam pojecia dlaczego wszyscy odwiedzajacy to foirum maja srednio po 90% i mowia ze slabo, po**balo ludzi albo nie wiem moje wyniki sa dalekie od waszych a sie z nich ciesze a studiowac bede za granica... moze nie mam stpendium ale stac mnue na to... $$
        87% ang roz
        57% pol podst
        53% wos podst
        i jestem zadowolona!!!!!!!!!
        • Gość: MANDARYNKA Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: 82.160.143.* 30.06.08, 22:28
          UNIWERSYTET RZESZOWSKI - FILOLOGIA ANGIELSKA !!!!!

Mam pytanie: Czy z 94 % z podstawowego angielskiego mam szanse sie dostac? z
          tego co wiem przyjmuja z pds i rozsz ale jest tylko 30 miejsc wiec bedzie
          ciezko.. Orientuje sie ktos jak to jest, jakie mam szanse?
        • Gość: Magda czy mozna sprawdzic wynik na cke?????????????????? IP: *.mayhem.net.pl 30.06.08, 22:29
          .
          • Gość: Atena wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:03
            a ja Wam powiem tylko tyle. nie wierze w ani jeden Wasz wynik. Spójrzcie na
            statystyki one nie kłamią chcecie wkurzyć innych? moze Wam sie uda ale
            podejrzewam ze słabe wyniki normalnych ludzi są więcej warte od Waszych
            wybujałych i wymyślonych wyników. także trochę samokrytyki. Kłamać w internecie
            każdy potrafi i podobają mi się opisy ludzi którzy z Was robią sobie żarty typu
            że ktoś miał z czegoś 120% to najlepszy komentarz do Waszych wpisów powodzenia
            na Cambridge!
            • Gość: joannask3 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:49
              Super komentarz, ja niestety mam dużo gorsze wyniki i ta wypowiedź mnie
              podbudowała, bo już się zastanawiałam czy warto gdziekolwiek składać dokumenty,
              u mnie niestety j.polski rozszerzony 48%, historia 44% angielski 80% próbna
              wypadła znacznie lepiej ogólnie załamka
              • mika33.inc Re: wyniki 01.07.08, 00:12
                A ja mam problem... Te wyniki matury bardzo mnie zaskoczyły, mam na mysli gl.
                historę rozsz, z której bylam najbardziej zadowolona. Zaraz po nasisaniu matury
                sprawdzilam wyniki i wyszlo mi na bidę sześćdziesiąt kilka procent, dziś patrząc
                na wyniki nie moglam uwierzyc wlasnym oczom...42%. Nie mogę w to uwierzyc. to
                byla matura do ktorej najbardziej sie przygotowywałam a tu lipa. Zastanawiam sie
                czy nie poprosic o wgląd do mojej pracy. Myślicie, że to cos da oprocz
                zaspokojenia ciekawosci?

A tak to wos rozsz 50%, polski rozsz 68%, angielski podstaw 64%, ogolnie dużo
                gorej niz na probnych:(
                • Gość: gość Re: loteria IP: *.autocom.pl 01.07.08, 00:28
                  Cholera, taka to loteria z tej matury :(
                  Pamietaj, ze zawsze zostaje Ci prawo, np. w Osrodkach Zamiejscowych,
                  na pewno Kul (o reszcie nie wiem) oferuje takie miejsca. Co
                  najwazniejsze studiujesz na panstwowym uniwerku i stacjonarnie.
                  Przemyśl to.
                • Gość: Ania Re: wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:06
                  szczerze to mnie też to zastanowiło, fakt że można mieć wyniki ponad
                  90% ale że się tyle orłow znalazło trudno uwierzyć, ja miałam takie
                  średnie wyniki z większości poza ruskiem 100% na podst (u mnie to
                  rodzinne siostra w zeszłym roku też miała) podst. z histy 77%,
                  rozsz. z matmy 52% (slabo nie chcialo mi sie uczyc) no i polak 67%
                  nie umiem pisac pod klucz
        • Gość: TyKiepie Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.173.22.248.tesatnet.pl 01.07.08, 12:15
          Ciebie tam gó.. stać, stać to Mamusie i Tatusia. Codziennie, dzień
          w dzień powinnaś Im dziękować za warunki jakie Ci stworzyli i
          szanować Ich. A ty pewnie grymasisz, że za mało pieniędzy Ci dają
          i "zawracają gitarę" a ty wszystko rozpierdzielasz na imprezach i w
          szmatexach.
    • Gość: DOMAN Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.domainunused.net 01.07.08, 00:22
      Polak roz 87%
      Ang roz 89%
      Geo pod 96%
      niem roz 79%

FOFAM MOJA ZDOLNA ZONKE:))))))
      KISSSSSS:*************************************************
    • Gość: edka Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 08:01
      polski podst. 70%, angielski podst. 88%, wos rozszerzony 38%, z tego ostatniego
      wyniku nie jestem zbytnio zadowolona ale cieszę się, że zdałam. Kilka osób
      spośród moich znajomych oblało i strasznie to przeżywają, wybierali się na
      studia... a czeka ich jeszcze poprawka. Cóż jak to mówią... matura to bzdura:)
      • Gość: :) Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 08:43
        historia -> roz. 80%
        j.polski -> roz. 74%
        wos -> roz. 42%
        j.niemiecki -> roz. 55%
        historia sztuki roz. 88%
        • Gość: Atena Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:35
          ja Wam mówię wszystko bęzie dobrze. Ja sama zdałam dobrze ale zaskoczyła mnie
          biologia z której liczyłam na jakieś 80% a okazało się że dostałam 60% próbna
          poszła znakomicie miałam najlepszy wynik w szkole ale widać że jakoś ta biologia
          w tym roku nie poszła za dobrze. w moim otoczeniu wszyscy mieli załamkę z
          biologią. Trudno jakoś to będzie. Trzymajcie sie wszyscy nawpółrozczarowani :)
          aha i wyniki
          J. polski podstawa 76%
          J. angielskie podstawa 88%
          ta nieszczęsna biola 60%
          rozszerzona geografia 52%
          ustny polski 100%
          ustny angielski 90%
    • Gość: Nodi Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.elk.mm.pl 01.07.08, 11:17
      pol. roz 64% i ustny 100%
      ang. roz 80% i ustny roz. 100%
      biol. roz 68%

Jak myślicie dostanę się na iberystykę na UAM?
      • Gość: 89. Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.08, 11:49
        Nodi- uważam, że tak, szczególnie, jeśli możesz pochwalić się znajomością języka
        romańskiego. (:
      • Gość: lp Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.173.22.248.tesatnet.pl 01.07.08, 12:20
        Nie
      • Gość: Villemo Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 01:10
        Masz duze szanse biorąc pod uwagę to, ze tegoroczna matura nie poszla najlepiej:)
    • Gość: tadzik biola podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:53
      jak oceniacie swoje wyniki z bioli?? moim zdaniem to jest jakies nieporozumienie.. podejrzewam, ze to wina slynnego juz zreszta KLUCZA ktory byl jednym zdaniem DO BANI :// liczylem przynajmniej na 80% i d.. a wy jestescie zadowoleni ? pozdro
      • Gość: marta Re: biola podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:51
        ja również liczylam na lepsze wyniki z biologii. Pisalam podstawe i zaliczyłam
        na 64 %:/ a z próbnej otrzymałam jeden z najlepszych wynikow w szkole:/ marzenia
        o studiowaniu biologii chyba legly w gruzach:/ a reszta wynikow to:
        pol podst 60%
        ang podst 92%
        pozdrawiam wszystkich zalamanych wynikami z biologii. jeśli możecie to napiszcie
        o waszych wynikach.
        • dib00 Re: biola podstawa 01.07.08, 13:56
          Radzę Ci w przyszłym roku pisać rozszerzenie. Nie dasz sobie rady na Biologii
          bez podstawowej wiedzy o zwierzętach i roślinach. Moja koleżanka z 90% z
          podstawy nie dała sobie rady z botaniką i zoologią i zrezygnowała po pierwszym
          semestrze.
          • Gość: Marta Re: biola podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 14:05
            wyobrazam sobie że musi byc ciężko ale ja latwo przyswajam wiedzę i myślę że jak
            się przyłoże to jakoś sobie poradze. Najbardziej teraz zależy mi na dostaniu się
            na studia. Mam nadzieję że skoro tak słabo poszła biologia to progi spadną. Moja
            nauczycielka biologii stwierdzila że ta matura podstawowa była najtrudniejszą ze
            wszystkich poprzednich lat nowej matury.
            • dib00 Re: biola podstawa 01.07.08, 14:15
              Przyswajanie wiedzy to nie wszystko. Naprawdę radzę Ci pomyśleć o rozszerzeniu
              za rok. Jestem na biologii (UAM), więc wiem co mówię.
              A w ogóle gdzie wymagają samej podstawy??
              • Gość: Marta Re: biola podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 14:26
                UJK w Kielcach, SGGW Wawa no ale o Warszawie to nawet nie marze;P
                • kkarolaa89 Re: biola podstawa 01.07.08, 14:32
                  a mi się marzyła filologia polska.. ale mam 78% z rozszerzenia..:( myślicie, że
                  mam szanse?
                  • Gość: marta Re: biola podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 14:39
                    hmmm mysle że wszystko zalezy od wynikow innych, a 78 % to przecież dośc dużo.
                    Nie chę Cie zniechęcać ale w mojej okolicy dziewczyny po filologii polskiej
                    siedza na kasie w supermarketach bo nie ma dla nich pracy.
                    • kkarolaa89 Re: biola podstawa 01.07.08, 14:56
                      echh.. no może się uda, dzięki;) tak, wiem że filologia pol. to taki patykiem na
                      wodzie pisany zawód;/ ale ja nie planuję żadnej specjalizacji nauczycielskiej
                      czy coś, oo nie ;P chciałabym edytorstwo, albo komunikację społeczną. A
                      dodatkowo chciałabym skończyć dziennikarstwo chociażby zaocznie, interesuje mnie
                      praca w jakiejś np. redakcji a filologia pol. jest niezłą podkładką pod
                      dziennikarstwo, bo jak wiadomo po samy dziennikarstwie to też można siedzieć w
                      supermarkecie, a dziennikarzem może być osoba po fizyce.. Ehh.. w ogóle teraz to
                      nie wiadomo co wybierać, jakiego kierunku i zawodu szukać, żeby później prace
                      dostać;/ a jeszcze humaniści... to już całkiem mają przechlapane;/ ;P
    • Gość: martus Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.gl.digi.pl 01.07.08, 14:35
      polski podst. 74% szok!
      angielski podst 92%
      biola rozsz 60 liczyłam naq więcej
      chemia rozsz 73%
      mam nadzieje ze dostane sie na analityke medyczna we wrocku
      • Gość: bigo Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 01.07.08, 14:39
        pol r 52
        hist r 72
        wos roz 78
        ang pods 80 (nie potrzebny)

UW bedzie pod koniec sierpnia :DD
    • Gość: sebastini Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 01.07.08, 15:35
      ja zdaje za rok historię sztuki na rozszerzonym i już się boję pozdrowiam wszystkich którzy zdawali ten przedmiot
    • Gość: Ewelina Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: 62.23.212.* 01.07.08, 16:12
      osobiscie jestem bardzo zadowolona;)juz zlozylam papiery na
      uczelnie;) dzieki Bogu wszystko przebieglo pomyslnie a w mojej
      szkole nie zdala tylko jedna osoba
      • Gość: pixii Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.lublin.mm.pl 01.07.08, 16:30
        pol p 67%
        ang p 94%
        hist r 66%
        wos r 74%

calkiem dobrze :) wszystko oprócz ang wyżej niż na próbnych :)
        u mnie wszyscy zdali :D
    • Gość: miik Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: 193.120.116.* 01.07.08, 17:01
      geog roz-73
      matma podst - 82
      ang podst - 92

mam szanse na geodezje na agh w krk?/?
      • Gość: Michalina A ja składam wniosek o wgląd IP: *.centertel.pl 01.07.08, 17:28
        Mialam 68% z roz bio. Jestem niezadowolona-i to strasznie;( Z
        próbnych miałam o wiele wiecej: probna z Operonem: 91, próbna
        ministerialna 89:( Po ''parwdziwej maturze'' porównałam swoje odp z
        kluczem, który był w necie. I co? Naliczyłam sobie min. 76-78%. Nie
        wiem co się stało, zwłaszcza, że wszyscy z mojej szkoły którzy
        pisali bio (roz) nie przekroczyli 70%! Czy to była matura POD
        KLUCZ?? Złożyłam wniosek o wgląd do pracy-zobaczymy co mi powiedzą;]
        • Gość: mama Re: A ja składam wniosek o wgląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 18:40
          widzę, że wiele osób nie jest zadowolonych z biologii, cóż, o wgląd do pracy i
          przeliczenie punktów poprosić warto, ale warto też popatrzeć na stronie cke na
          omówienie zadań z biologii, szczególnie na przykładowe poprawne odp. i typowe
          błędy. Jako polonista uważam, że wiele rozczarowań bierze się z niedostatecznej
          umiejętności poprawnego, precyzyjnego i logicznego formułowania pisemnej
          wypowiedzi. Niestety wielu uczniów uważa, że polski jest im do niczego
          niepotrzebny, bo idą na AM czy politechnikę. Twierdzę, że jest bardzo potrzebny,
          bo bez umiejętności operowania nim- nie "sprzedacie" waszej wiedzy. Pozdrawiam i
          życzę powodzenia w rekrutacji, większość ma naprawde dobre wyniki
          • Gość: Michalina Re: A ja składam wniosek o wgląd IP: *.centertel.pl 01.07.08, 20:06
            Heh..raczej z polskim nie mam problemów, bo miałam 90% na maturze....
        • Gość: Nodi Re: A ja składam wniosek o wgląd IP: *.elk.mm.pl 01.07.08, 20:52
          Hej. Ja jestem w takiej samej sytuacji. 68% z bioli rozszerzonej
          liczyłem na jakieś 80%. Trochę mnie zabolało tymbardziej, że próbna
          powyżej 80% była. Uczyłem się w technikum, więc musiałem sam
          zakuwac. W tym roku wybieram się na filologię, więc biola napewno
          niezaważy, ale chciałem ją wykożystac później. Mam mieszane uczucia
          co do wniosku o wgląd, ale chyba warto spróbowac. Jakby co to napisz
          jak było:)
          • Gość: Michalina Re: A ja składam wniosek o wgląd IP: *.centertel.pl 01.07.08, 21:45
            Dam znać:) Jak na razie wysłałam faxem podanie. Czekam na
            rozpatrzenie!
      • Gość: achoo Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 01.07.08, 17:39
        pol p 70%
        ang p 98%
        wos r 70%
        hist r 48%

Czy Waszym zdaniem mam jakieś szanse na europeistykę lub stosunki
        międzynarodowe na UW? Jakie wyniki mają osoby które też chcą
        studiować na tych kierunkach?
        • Gość: maacho Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 01.07.08, 18:04
          oj ta twoja historia cieniutko no ale próbój !wos chyba też mógł być lepszy co
        • Gość: Adam Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 01.07.08, 18:54
          nie chce cie martwić, ale nie masz szans, a zreszta to głupie
          kierunki, pomyśl nad czyms innym.
    • Gość: masza68 Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:33
      psychologia w katowicach - czy ktoś wie z jaką ilością punktów można
      było się dostać w ubiegłym roku
    • Gość: iwus52 Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.telkonet.pl 01.07.08, 19:19
      widzę,że Wam maturki poszły świetnie w przeciwieństwie do mnie;/hymm....jak ja bym chcaiła mieć takie wyniki...a właśnie mam pytanie,idzie ktoś może na fizjeterapię na UJ????pozdrawiam wszystkich:*:*:*
      • Gość: Marta Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 19:38
        a jakie uzyskalaś wyniki?? napewno nie są zle. Moje też nie są rewelacyjne ale
        cieszę się że zdalam bo u mnie w szkole nie zdało 28 osób na ok 120 uczniów.
        • Gość: x-z Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 20:21
          jasne. same ku*wa orły. :-D

tyle procent maturzystow oblało, a wychodzi na to, ze ci co zdali najlepiej- siedza na jakims szmatławym forum i dziela sie wynikimi w celu dowartosciowania swego ego. he he !
          ale wiadomo, warto dezorientowac konkurencje. no przeca! miłej zabawy, dzieci.
          • Gość: marta Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:36
            własnie siedze tutaj po to bo nie jestem zadowolona z moich ŚREDNICH wynikow i
            chcę dowiedzieć się czy w ogóle mam jakieś szanse na dzienne studia a nie po to
            żeby sie dowartościowac bo teraz to już i tak to nie ma sensu.
    • Gość: kamelotka Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.23.rev.vline.pl 02.07.08, 01:29
      Pol. R- 66%
      Ang. R- 63%
      no moja nieszczęsna historia R - 34% heh grunt ,że zdalam , ale o historii sztuki moge zapomniec, jak bardzo mi będize zalezec to za rok sprobuje ta historie poprawiac...pzdr.
      • Gość: Leon Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 08:52
        polski P: 94%
        angielski R: 91%
        chemia R: 93%
        matematyka R: 86%
        biologia R: 83%
        • Gość: Leon Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 08:52
          No jakoś się pokulało:)
          • Gość: madziorek_net Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.bremultibank.com.pl 02.07.08, 09:24
            Leon, na medycynę startujesz? Piękne wyniki masz :]
            • blada_kama Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? 02.07.08, 09:41
              pol roz. 88% (tu TOTALNE zaskoczenie, bo po przeczytaniu
              przykładowej pracy doszłam do wniosku, że prawdopodobnie w ogóle nie
              trafiłam w temat...)
              ang podst. 83%
              wos roz. 68%
              gegra roz. 52% (nie liczy się u mnie, bo wymienia się z wosem ;])

i mam pytanko: wybiera sie może ktoś na fil.polską do Wafki albo
              Wro? Albo na kulturoznawstwo lub dziennikarstwo do Torunia? jeśli
              tak, to piszcie, z jakimi wynikami tam startujecie :)
              • Gość: bez komentarza Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.master.pl 02.07.08, 12:13
                bardzo mi przykro, ale jakoś nie mogę uwierzyć, w te wasze genialne
                wyniki - ze wszystkiego powyżej 85-90%, z mojej szkoły wiele osób
                nie zdało, historia była b. trudna, było dużo wyników po 40% więc
                niech się nie łamią Ci, którym też nie poszła :) a co do biologii to
                bez komentarza, klucz był do dupy, obcinali punkty za każdą
                pierdołę, czy matura nie ma sprawdzać naszej wiedzy z danego
                przedmiotu?!?! w tym przypadku sprawdzała zdolność schematycznego
                myślenia, bo skoro ktoś napisał dobrze, ale innymi słowami niż było
                w kluczu i mu tego nie zaliczyli to jak to inaczej nazwać?!?!?! :|
    • michaelpawlak7 kto na zootechnikę i gdzie? 02.07.08, 13:23
      Jakie macie wyniki i z czego zdawaliście? Gdzie chcecie iść dalej. Moje wyniki
      to angol podst. 51%, chemia podst. 51%, biola roz. 35%
      • Gość: daga153 Re: kto na medycyne i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 19:54
        biologia rozsz. 72 chemia rozsz. 77 chyba nie wystarczy na medycyne :
        (
        • Gość: makaron Re: kto na medycyne i gdzie? IP: *.chello.pl 02.07.08, 20:00
          hist r 70
          wos r 70
          pol r 64

starczy na politologie UW?
          • Gość: E M-M Re: kto na medycyne i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:26
            Policz sobie zeszłoroczny próg to 68%
    • Gość: pomruk Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.08, 13:28
      hej czy z historia rozszerzona 84% i angielskim podst. 92% mam szanse dostac sie
      na historię na UJ lub UW??????????????
      • Gość: sdf Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.chello.pl 03.07.08, 17:01
        na UW
        • karolcia-965 Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? 03.07.08, 18:15
          70 niemiec, 66 historia, 64 polski, wszystko rozszerzone. Może nie mam po 90
          procent jak ponad połowa ludzi na forum (ciekawe?), ale jestem zadowolona i
          myślę że jakieś szanse mam:)
          • Gość: Marcin Mam szanse na analitykę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:23
            Ja miałem bardzo mało procent-62 biologia i 78 chemia rozszerzona. Czy myślicie,
            że w tym roku na dzienną analitykę medyczną to wystarczy czy lepiej próbować na
            mniej wymagającym wydziale?
            • Gość: Gość Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:35
              Ludzie skąd wy macie te wyniki w ogóle? Ja dzwonie po mnóstwie znajomych, którzy na serio z biologii są świetni to tak średnia wyników tych asów to około 65%. Jestem z Warszawy, chodziłem do niezłej szkoły, która jest 20 któraś w rankingu. Nie chodzi o to, żeby się chwalić, ale mieliśmy ostrą nauczycielkę, a ja na koniec miałem 5. Z próbnej ponad 80. Teraz mam 62 i to najlepszy wynik w szkole. No i niby wszyscy co tu piszą mają po te 80-90%?Przy rygorystycznym sprawdzaniu i przy dość trudnej maturze?Ta matura nie była na wiedzę, co mnie najbardziej boli. Bo to przykre, bo będzie jak z gimnazjalnymi. Wszyscy mają super wyniki, zajmują miejsce tym dobrym w liceach a i tak po pół roku się przenoszą, bo nie dają rady. Podejrzewam, że mogło się udać ludziom, którzy w tej maturze nie doszukiwali się wiedzy z poziomu rozszerzonego tylko pisali na chłopski rozum. Będzie pewnie z przyrodniczymi tak jak w tamtym roku z mat-fizem, że prawie każdy profesor z Polibudy mówi, że studiują idioci:P no i może jakiś komentarz co?Nie to,że zazdroszczę, bo akurat z biologii uważam, że mam bardzo dobrze ugruntowaną wiedzę, bo podręcznik WSiPu całe 5 książek prawie na pamięć znam. Tylko czy Ci co pisali tę maturę też je znają i czy wiedzą czego się w szkołach uczy i czego powinno się wymagać.
              • puellaparva Re: Biologia rozszerzona. 03.07.08, 19:02
                62% to najwyższy wynik w szkole? Jesteś pewien? Trudno uwierzyć, skoro Twoja
                szkoła jest "dwudziesta któraś" w Polsce. Moja ledwie się załapała do pierwszej
                setki, a ja mam 82% z bioli rozszerzonej, chociaż miałam czwórkę z tego
                przedmiotu. W mojej szkole był jeszcze jeden wynik taki jak mój i 3 lepsze.
                • karolcia-965 Re: Biologia rozszerzona. 03.07.08, 19:56
                  Powiem tak- każdy to wie, że dzisiejsza matura to jest farsa i wcale nie
                  sprawdza wiedzy:( więc o co się kłócić? Ludzie w ministerstwie sobie to olewają
                  (bo jak inaczej wytłumaczyć błędy w arkuszach), więc olejmy i my.Bez sensu są
                  dyskusje typu "ja mam 82%, więc jestem lepsza"
                  • Gość: Michalina Re: Biologia rozszerzona. IP: *.centertel.pl 04.07.08, 21:47
                    Masz aobsolutną rację!Matura to FARSA. Nie sprawdza parwdziwej
                    wiedzy, tylko to czy umiemy trafić w klucz-->tak bylo z bioo.
                    Niestety...
                    • Gość: mycha Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:20
                      A może ci z wynikami ponad 80% to zeszłoroczni maturzyści? Nie braliście tego
                      pod uwagę? Życzę powodzenia tegorocznym maturzystom, bo mają przechlapane,
                      biorąc pod uwagę konkurencję, czyli maturzystów 2007
                      • Gość: awe Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:51
                        Ach... mają przechlapane powiadasz; że to niby ja i ubiegłoroczni
                        maturzyści jesteśmy taką konkurencją... Kiedy chcemy, możemy
                        startować na inne kierunki. Ja zakładałam studiowanie dwóch
                        kierunków jednocześnie już dawno, ale nie chciałam zaczynać dwóch od
                        razu. Jestem z rocznika '89, ale w tym roku poprawiałam tylko
                        maturę. I to z jednego przedmiotu- niemieckiego (teraz 88% rozsz.:),
                        na więcej nawet gdybym chciała, nie miałabym czasu.
                        • biedronka89 Re: Biologia rozszerzona. 05.07.08, 10:26
                          Ja jestem bardzo zadowolona z matury. Nie spodziwałam sie tak
                          dobrego wyniku. Ohoh tak oczywiście że przy niektórych
                          forumowiczach wypadam słabo ale to i tak nie psuje mojej radości.

pol: roz. 74% / ust. 100%
                          angl: podst. 100% / ust. 100%
                          wos: podst. 61%

Mam nadzieje dostać się na f. polska i wcale nie uwarzam że to
                          kiepskie studia. Zalezy co kto lubi :). Pozdrawiam.
                          • Gość: Jola Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 11:39
                            Zanim pójdziesz na F. polską sprawdź w słowniku, jak się pisze "uważam"
                            Pozdrowienia
                            • 1katie1 Re: Biologia rozszerzona. 05.07.08, 12:13
                              Hehehehh....
                              • Gość: lilith Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 01:22
                                92 polski rozszerz
                                92 angielski rozszerz
                                78 wos rozszerz
                                • Gość: zadowolona Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:45
                                  Pochodze z malej miejscowosci - jedno liceum, jednen zespol szkol (tam zawodowka, technika). Bida u nas wielka i raczej malo kto mial szanse i mozliwosci na dodatkowe kursy czy korepetycje z biologii. Mielismy za to swietna nauczycielke, ktora nie wymagala wiedzy przede wszystkim ale umiejetnosci (troche chore, ale na tym polega dzisiejsza matura) i robilismy 5 tysiecy testow, zadan. W sumie ledwo sie wyrobilismy z materialem, bo naprawde poswiecala na to duzo czasu. Okazalo sie, ze ok 10 osob w mojej klasie ma wynik ponad 80%. Zdarzaly sie tez 90. Troche dziwie sie jak to jest, ze w warszawskich szkolach takie slabe wyniki.
              • Gość: mama maturzystki Re: Biologia rozszerzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:57
                Witaj, moja córka również skończyła w tym roku lo z pierwszych
                niejsc rankingowych w wawie i to z czerwonym pakiem (m inn biologia -
                6)
                Z bioli ma82%, zaś najlepszym i jedynym takim wynikiem w szkole jest
                92%.
                Idąc dalej.. chemia rozsz. 87%, fiza podst. 88 %. Zawsze marzyła o
                medycynie, lecz z tymi wynikami nie wiem, czy się dostanie.
                Pozdrawim serdecznie
            • Gość: bunia Re: Mam szanse na analitykę? IP: *.elblag.vectranet.pl 30.06.09, 12:37
              wystarczy :) ja jestem na analityce i mialam ciut mniej punktow :)
    • Gość: angrusz co to za zadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 07:20
      Pisemny angielski

Prawda / Fałsz .

To zgadywanie a nie jakaś sensowna odpowiedź . Do tego 50 % szans na
      trafienie . Do zalicznia wystarczy 30 % i tak wyżej niż ten
      totolotek .

Do tego żadnej gramatyki .
      • Gość: waran Re: co to za zadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:27
        średnia krajowa 50-60%podst. , a tutaj same fenomeny 80-100% rozszerzenie, wklejcie print screena cwaniaczki, bo napisac to sobie każdy debil może , jaki to on nie jest dobry.
        Mam wielu znajomych co mają dobre wyniki z matur i ale nie wypisują takich głupot typu "mam 90% i jestem załąmy" - ŻAL
        • Gość: ach.. Re: co to za zadanie IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 13:42
          ty no nie stresuj się - to jest wiara co zdawała w zeszłym roku - na date se
          looknij :D
    • Gość: kate Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:51
      Angielski R 100%
      Polski R 94%
      Historia R 84%
      Wos R 64 %

Jestem bardzo zadowolona z wyników.
      • jaxja Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? 30.06.09, 13:55
        moje wyniki:
        biologia 70%
        chemia 82%
        fizyka 89%
        Startuję na UM Łódź

• Gość: ziomek Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: 62.148.81.* 30.06.09, 15:21
          Polski pp 59% zonk
          Angielski pr 92%
          Geografia pr 83%
          Matematyka pr 72%
    • Gość: softtoy111 Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:38
      czesc, moje wyniki:
      polski (P) 93% / ustny: 70%
      angielski (P) 88% /ustny (P) 80%
      wos (P) 66%
      geografia (R) 62%

bez rewelacji ale jestem zadowolona :) matura po latach i niewiele czasu mogłam poświęcić na naukę więc wynik mnie cieszy
      może za rok podejdę jeszcze do 2-3 przedmiotów rozsz. już bez nerwów i poświęcając nieco czasu na przygotowanie :)

pozdrawiam wszystkich tegorocznych maturzystów, w końcu są wyniki i jest naprawdę duża ulga :D
      • Gość: a Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? IP: 79.139.5.* 01.07.09, 01:35
        no ja wyniki mam podobne do softy111 tylko troch elepsze bo z
        ustnych 95, ang 90, a pol R 70. zadowolona jestem bo jeszcze biol
        wos i hist r po 60. ale jak czytam o tych 90 to mi sie na przemian
        słabo robi i powątpiewam w swoją radość.
    • haxman Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur? 01.07.09, 02:48
      22% w ogóle nie zdało, czy ja dobrze słyszałem dzisiaj w radiu?

przecież wystarczyło mieć 30%, toż to żenujące!
      • Gość: Gość Wyniki z gegry, średnia krajowa 50%??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:40
        Wczoraj jak zobaczylem na swiadectwie 63% z geografii, to rece mi
        opadły... z kluczem sprawdzalem i bylo okolo pod 80, a tu zonk. Jak
        u was?
        • cysia18 Wyniki:) 01.07.09, 13:05
          Hej:)!
          Moje wyniki:
          j. polski rozsz. - 92% / ustny 95%
          j. angielski rozsz. - 94% / ustny 80%
          j. niemiecki rozsz. - 92% / ustny 100 %
          WOS rozsz. - 64% (pociesza mnie to, że średnia krajowa na rozszerzeniu z wos-u
          to ok. 49 %).
          Wybieram się na dziennikarstwo i filologię hiszpańską UJ.
          Pozdr.:)
          • Gość: ~~JA i co teraz IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.09, 15:09
            a moje wyniki to
            polski P marne 66%, ustny 90%
            angielski P 96%, ustny 95%
            matma R 78%
            geografia R 83%
            czy waszym zdaniem z takimi wynikami mam szansę dostać się na geodezję na politechnikę warszawską??
    • Gość: MORINO15 Re: Hej Maturzyści? Jak wyniki matur z fizyki? IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 15:22
      Idzie ktoś na fizykę albo chemię na UŚ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka