Dodaj do ulubionych

odwołanie od wyniku matury

30.06.08, 16:33
czy ktoś ma pojęcie jak wygląda procedura odwołania się od wyniku matury?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość e Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:27
      wynik matury jest niezmienny i nieodwołalny,swoją pracę możesz
      zobaczyć i to by było na tyle.
    • Gość: beti Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.aster.pl 30.06.08, 19:49
      Zgłaszasz się do cke (możesz zadzwonić i zapytać ale piszesz podani)
      ze chcesz zobaczyć prace. Oni wyznaczaja termin (jak Ci nie pasuje
      istnieje możliwośc obejrzenia pracy w innym terminie)Możesz ja
      zobaczyc tylko sama przez ok 30 min wiec musisz byc przygotowana i
      wyłapać ich ew. błędy. Potem możesz pisac odwołanie, ale pewnie
      otrzymasz pismo ,że w mysl paragrafu...itd wynik matury jest
      niepodważalny.
      • Gość: mika Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:54
        ta...wyłapie błędy egzaminatorów i ekspertów, wam z urzędu, zaocznie
        powinni przyznać tytuł egzaminatorów, to reszta by się nie męczyła,
        w 30 minut wszystkie błędy byście wyłapali, dobre hahahaha
        • Gość: Maćko Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:34
          Ja kompetencji egzaminatorów nie neguję. Wiem jak wygląda sprawdzanie gdyż moja
          mama jest jednym z nich. Wysyłam jednak jutro podanie o wgląd w pracę z
          polskiego. Mam zamiar również zostawić podanie o powtórne sprawdzenie. Powodem
          jest to iż szkolna komisja nie zaznaczyła mi dysgrafii. Zorientowałem się po
          wyjściu na kolejnych egzaminach sam o to zadbałem.
    • Gość: egzaminator Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:00
      Nie ma odwołania od wyniku matury.Jest on niepodważalny. Możesz się jedynie
      odwołać od procedur jeśli udowodnisz,że zostały naruszone.
      • Gość: mala_mi Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.eranet.pl 30.06.08, 22:15
        Każdy może się pomylić, w zeszłym roku egzaminator nie policzył mi wszystkich pkt :)
        • Gość: Maćko Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:29
          Z ojej wypowiedzi jasno wynika że właśnie odwołam się od procedury. Szkolna
          Komisja Egzaminacyjna ma obowiązek naniesienia na akrusz informacji o mojej
          dysfunkcji. Nie wywiązała się więc została naruszona procedura. I o to mi
          chodzi. Od wyniku odwoływać się nie chcę, poproszę o sprawdzenie zgodnie z
          procedurami dla człowieka z dysgrafią.
        • Gość: klaudus Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.timplus.net 27.06.14, 19:50
          Hej,

Słuchaj mam problem.
          moja siostra ma z angielskiego tylko 8 % gdzie jest to naprawdę nie realne.
          Szukałam już na różnych stronach jak się odwołać ale tu nic nie ma :(
          Gdybyś dała mi jakieś wskazówki byłabym Ci bardzo wdzięczna!
          Z góry dziękuję !
      • Gość: mena Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 20:04
        A jest jakiś impuls żeby zobaczył jeszcze raz ktoś moje prace maturalne pisemne!!! Proszę o pomoc -nie umiem spac od piątku cały czas o tym myślę z góry dziękuje Serdecznie Pozdrawiam.
    • Gość: mena Re: odwołanie od wyniku matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 19:59
      Witam ja też wątpie w swoją mature z angelskiego liczyłam na zdanie i z Jezyka Polskiego dlaczego mi tak nie poszlo nie rozyumiem a próbne matury pisałam na 60%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka