Dodaj do ulubionych

wynika Politechnika KRK

08.07.08, 11:07
na mopim koncie pisze niedopuszczony do postepowana rekrutacyjnego!co sie
stalo??co moglem zrobic zle???pplatnosci doszly!!
Obserwuj wątek
    • Gość: janik Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 11:09
      ja tez mam ten problem IŚ a rozmawialem z ludzmi i nikt tego formularza nie
      wyslal bo niby nie wymagali..O CO CHODZI????
    • Gość: mycha Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 11:22
      JA od 10 probowalam sie dostac na strone i nic az w koncu...niedopuszczona do
      postepowania rekrutacyjnego.Janik jaki formularz??co robic teraz?/tez wydział IS
      • Gość: k,,,,, Re: wynika Politechnika KRK IP: *.telbeskid.com.pl 08.07.08, 11:25
        ja caly czas probuje zobaczyc te wyniki. na mojej stronie nic nie
        pisze na razie. ale w harmonogramie nie bylo mowy o zadnych
        formularzach. je trzeba bylo dostraczyc po ogloszeniu listy. trzeba
        to wyjasnic i zadzwonic tam
      • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:26
        Mój chłopak startował na PKr i wczoraj wieczorem koło 22 już były wyniki na
        wydział Matematyki,Fizyki i Informatyki Stosowanej (w każdym bądź razie z IS) i
        się dostał. Podobno nie trzeba było wysyłać formularza, na stronie po kliknięciu
        w wyniki i wpisaniu nr PESEL pojawia się informacja "zakwalifikowany do
        przyjęcia na studia" - jeżeli się dostaniesz. Próbujcie dzwonić, może coś nie
        tak? Może coś nie doszło?
        • giron Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:27
          Wlasnie w tym problem ze doszlo..uspokoi sie to wszystko z ta strona to pomyslimy:(
          • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:28
            A ten napis nie oznacza, że się "nie dostaliście"? Co tam jest w ogóle napisane?
            • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:29
              może trzeba było jednak wysłać? Mój chłopak wysłał, bo nie wiedział czy trzeba
              czy nie...Ale zadzwonili i powiedzieli, że teraz nie trzeba było, że później,
              ale nie wiem...
            • giron Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:30
              status to"niedopuszczony do postepowania rekrutacyjnego...cos pewnie zrabalem
              • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:32
                uuu, to chyba (nie chcę krakać) ale możliwe,że nic się nie da zrobić, bo skoro
                niedopuszczony do postępowania rekrutacyjnego, to chyba skoro już się rekrutacja
                skończyła po ptakach...ale trzeba być dobrej myśli, może zadzwońcie dowiedzieć
                się co to znaczy i w ogóle?
                • giron Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 11:33
                  kurcze najlepiej jest na systemie ERK..tam masz wszystko zatwierdzane na stronie
                  itp....
                  • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 15:12
                    i wyjaśniło się coś?
    • Gość: hhhhhh Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:23
      no wlasnie? moze ktos tam dzwonil?mogliby chociaz napisacjaki byl prog, od ilu
      pkt przyjmowali, ile jest os na liscie rezerew itp:/
      • giron Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 15:27
        nie......moglby napisac ktos kto rowniez nie wyslal formularza czy sie dostal
        czy nie
        • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 15:29
          A czy wiadomość "zakwalifikowany do przyjęcia na studia" to równoznaczne z
          DOSTANIEM SIĘ NA STUDIA czy PRZEJŚCIEM DO II TURY?
          • Gość: hhhhhh Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:29
            tak
            • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 15:30
              ale co "tak"? pytałam czy PRZEJŚCIE DO II TURY czy DOSTANIE NA STUDIA?
              • Gość: hhhhhh Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:31
                tak-> dostanie sie
                • kandy1989datka Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 15:33
                  na pewno? to super... ulga ;)
                  • Gość: michal Re: wynika Politechnika KRK IP: 195.205.66.* 08.07.08, 15:41
                    Moja siostra dostała sie na architekture krajobrazu:) Ale sie ciesze:D
                    • inez_111 Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 16:15
                      a ja się dostałam na inzynierie środowiska :) ulga :D
    • Gość: hhhhhh Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:26
      a podali wam cos wiecej? tym co sie dostali? np. progi jakie byly? w ogole
      zauwazylam ze panuje jedna wielka dezinformacja:/ mogliby napisac cos wiecej niz
      "niedopuszczony"
    • Gość: hhhhhh Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:27
      a moze ci co sie dostali napisza ile mieli punktow i na jaki kierunek sie
      dostali? bedzie latwiej oszacowac jaki mogl byc prog skoro nie racza nam tego
      napisac
      • inez_111 Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 17:15
        no to ja napisze, że mialam 73 pkt :)
        • Gość: tomeklm Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 17:22
          a ja majac 52 rozsz. geogr . 80 angielski podst i 58 polski podst ile bym mial
          punktow na IS??prosze niech ktos policzyy bo sie zastanawialem czy zlozyc. inez
          moze Ty mozesz??:)
          • kasia-katarzyna88 Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 17:35
            a sam nie możesz sobie policzyć??

wiecie co... ja sobię tak myślę, że jeżeli tych podań nie trzeba było wysyłać wcześniej to może podaliście przez przypadek jakieś dane błędnie?? mogło tak być?
            • Gość: tomeklm Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 17:37
              grzecznie prosze:)
              • kasia-katarzyna88 Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 17:44
                ja narazie jeszcze jestem bardzo grzeczna- to było zwykłe, proste pytanie
                • Gość: dwukropek Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:45
                  Chcesz iść na politechnikę, a nawet nie potrafisz obliczyć sobie, ile miałeś
                  punktów?
                  • Gość: tomeklm Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 17:56
                    dobra dzieki..napisalem ze chcialem zlozyc..nie umiesz czytac ze
                    zrozuminiem??jak ktos liczyl sobie i sie tym interesowal to myslalem ze nie
                    bedzie problemu..ale git
                    • Gość: dwukropek Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:03
                      A co tu było do zrozumienia? Jako kandydat na politechnikę, to proste obliczenia
                      powinieneś umieć wykonać!
                      • Gość: tomeklm Re: wynika Politechnika KRK IP: *.blokowe.pl 08.07.08, 18:08
                        kurde chodzi o to ze nawet nie znam przelicznika i zamiast szukac to sobie
                        napisalem tu skoro i tak na tym forum siedze..ale macie problemy:/
                        • inez_111 Re: wynika Politechnika KRK 08.07.08, 18:27
                          przelicznik jest taki, że biora punkty z jednego przedmiotu, więc w Twoim
                          przypadku jest to geo. Podstawe dziela przez pół chyba. A rozszerzenie
                          zostawiaja tak jak jest. Możliwe, że się mylę, ale chyba tak to działa :)
    • Gość: magikk Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:11
      Czy wie ktos cokolwiek o listach rezerwowych i odwolaniach? Wiecie moze jaki był
      próg na poszczególne kierunki? Na moim koncie tego nie napisali i nie wiem czy
      jest sens się odwoływać, czy jestem na liście... Ktoś coś wie?
      • Gość: krakrakra Re: wynika Politechnika KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:59
        u mnie napisali "przyjęty " a nie "dopuszczony do.." .
        na architekture i urbanistykę. sprawdziłam na listach i jestem .
        Napewno tak różnie to formuują.
        a próg był 119 pkt

a formularz trzeba wypełnić chyba gdy jestes na pierwszej liscie, bo
        jak sie nie potwierdzi to usuwają Cie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka